IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съдията към тъщата, която е хваната да краде в квърталния магазин:
    -Кажете на съда какво откраднахте?
    -Кутия с компот от праскови.
    -Колко праскови имаше в кутията?
    -Шест.
    -Осъждам Ви на шест дни затвор!
    От залата се обажда зетят:
    -Ваша милост, открадна и голяма консерва с грах!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      Обърни внимание, че ни били посещавали и за секс!
      В завършен вид на това му е вика популационна генетика. Да му мислят посетителите и живеещите в полите на Витоша
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        А сексът водел до любов...
        А бе, няма прошка.
        Превземат ни !!!
        То по-често сексът води до любов, отколкото любовта до секс
        Ако са красиви и носят на пиене и бой- добре са дошли!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          А сексът водел до любов...
          А бе, няма прошка.
          Превземат ни !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Витоша е база на извънземна цивилизация, разкриха родни уфолози. От години посетителите обитавали планината, където прокопали тунели и извършвали изследователски дейности. Подземията са с дължина над 15 километра.

http://www.novini.bg/news/284020-%D0...%88%D0%B0.html

А да Ви вида ся ....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• "Скъпи, обичаш ли ме?
              - Да!
              - А цигарите ще откажеш ли?
              - Да!
              - А пиенето?
              - И него!
              - А заплатата си ще ми даваш ли?
              - Да!
              - Няма да ходиш по чуждо?
              - Няма!!
              - А живота си би ли дал за мен?
              - Разбира се! За какво ми е такъв живот?!"

Коментар

• Витоша е база на извънземна цивилизация, разкриха родни уфолози. От години посетителите обитавали планината, където прокопали тунели и извършвали изследователски дейности. Подземията са с дължина над 15 километра.

http://www.novini.bg/news/284020-%D0...%88%D0%B0.html

А да Ви вида ся ....
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Весели момчета, ама си представям как се разминавам всеки ден с подобни идиотчета по улиците, а гумата без крик се сменя от 2-ма, трябва само малко повече акъл...

Коментар

• Две омъжени жени излезли на дамско парти. Напили се като маймуни и сутринта тръгнали да се прибират към вкъщи. В движение им се приходило по малка нужда. Минали покрай едни гробища и за да не ги видят хората, решили да се облекчат в гробищата. Речено - сторено, но нямало с какво да се избършат. Първата си свалила гащите, избърсала се с тях и ги хвърлила. Да, ама на втората й се досвидяло да си хвърля гащите, пресегнала се към гроб и се избърсала с венец от него. Прибрали се вкъщи, а на другият ден мъжете им се срещат. На първата мъжа казал:
                    - Бате, тая моята се прибра снощи пияна и без гащи.
                    Мъжът на втората потъркал чело и отговорил:
                    - Това не е нищо. Моята се прибра пияна с гащи, но от задника й стърчеше една лента на която пишеше: "Никога, няма да те забравим."

Коментар

• Съвременна жилищна кооперация в "Младост" ІV в София (съседките от срещуположни блокове могат да си говорят от терасите). Рано сутринта:
                      -Марийка, да не си болна? Снощи докторът си тръгна от вас към 3:00 часа.
                      -Хайде сега! Полковникът като си тръгна от теб преди малко, да не е започнала война?

Коментар

• - Иванчо, отиди до съседа да вземеш теслата, че ми трябва.
                        Връща се след малко Иванчо :
                        – Тате, съседът каза, че няма да я даде.
                        – Остави го, скръндза. Ходи, донеси нашата.
                        Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.com/2015/05/2015_22.html

Коментар

• Коментар

• Панайот Ангарев: Единствената разлика между прессъобщенията от първото и второто посещение на българското правителство в Катар е подписаното споразумение за съвместна борба с престъпността. То обаче може да се приеме като жест на добронамереност от страна на домакините, тъй като подобно споразумение е напълно безсмислено. В Катар няма престъпност заради прилаганото смъртно наказание. Досега няма и данни някой гражданин на Катар да е извършил престъпление в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              Още вицове

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X