IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нотр дам дьо Пари. Събота. Моше пристига със самолета за уикенда в Париж. Отива да види храма. Там е пълно с хора. Любопитен, Моше се смесва с хората. Вратите се отварят и тълпата го повлича. Оказва се, че има безплатно покръстване. Той се опитва да се измъкне от търпата, но тя е толкова плътна, че го докарва до кюрето. Моше се опитва да каже нещо, но няма въздух.
    -Как се казваш?-пита го кюрето.
    -Моше,-едва изхриптява Моше.
    -Е, вечи си Мишел и го удря с мократа китка по челото.
    Тълпата го изхвърля навън. Той е потресен. Вади си мобифона и звъни на жена си.
    -Сара. Искам да ти кажа нещо страшно.
    -Не ме занимавай с глупости, разговарям с мама.-и затваря.
    Звъни на дъщеря си.
    -Ребека, обажда се баща ти.
    -Не ме занимавай с глупости, в кафенето съм с приятели.-и затваря.
    Моше стои още по-потресен и измърморва. -
    Да му еба майката!
    От 15 минути съм християнин и вече мразя двама евреи!

Коментар

• Първоначално изпратено от vurnun Разгледай мнение
      По време на социализъма привикват един руснак за обяснение в КГБ:
      - Ти защо редовно получаваш колети и писма от Израел?
      - Ами по време на войната крих един евреин от немците у нас в мазето и сега ми е много благодарен и ми праща това-онова.
      - Как може така бе, другарю! Да си кореспондирате с тая гадна капиталистическа страна! Вие за бъдещето си мислите ли?
      - Да, мисля. Сега крия един китаец...
      Аааааа, хареса ми!

Коментар

• Двама равини спорят ебането какъв вид дейност е.
        Дали е физическа или интелектуална.
        Много дни спорили и стигнали до извода, че ебането е интелектуална дейност. Иначе отдавна са щели да си наемат хора, които да го правят вместо тях.

Коментар

• По време на социализъма привикват един руснак за обяснение в КГБ:
          - Ти защо редовно получаваш колети и писма от Израел?
          - Ами по време на войната крих един евреин от немците у нас в мазето и сега ми е много благодарен и ми праща това-онова.
          - Как може така бе, другарю! Да си кореспондирате с тая гадна капиталистическа страна! Вие за бъдещето си мислите ли?
          - Да, мисля. Сега крия един китаец...
          Още вицове

Коментар

• Да събираш пари от магистралата

Коментар

• Един удар, една възможност (ВИДЕО)

Това е най – ненормалното отваряне на шампанско! Вижте видеото.

http://www.infosi.bg/eden-udar-edna-vazmozhnost-video/

Коментар

• Първоначално изпратено от fosteriana Разгледай мнение
                Срещу мен в автобуса седна девойка с метла. Трудно ми беше да не попитам:
                - Не иска да запали ли?
                Не те ли опуха с метлата. Такива смелчаци като теб (и мен) често им гори главата от пламъка на метлата.

Коментар

• Арабин завел жена си на море. Оледала се тя, всички нея гледат...
                  -Мажмуд, неудобно ми е...всички мен гледат...
                  -Ми как няма да те гледат ма!...Какво си оголила тези глезени!?...

Коментар

• https://www.facebook.com/greg.stewar...2030768691823/
                    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                          Подгонен от кризата грък каца в Германия.Преминавайки през терминала вижда на пода 100 евро.Навежда се леко да ги вземе ,но се отказва,рита с крак парите настрани и казва;Ай сиктир бе ,още от първия ден ще работя
                          Брадясал виц за българин в Лондон в актуалния гръцки стил
                          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Подгонен от кризата грък каца в Германия.Преминавайки през терминала вижда на пода 100 евро.Навежда се леко да ги вземе и усеща как си ги заработва
                            Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                            Подгонен от кризата грък каца в Германия.Преминавайки през терминала вижда на пода 100 евро.Навежда се леко да ги вземе ,но се отказва,рита с крак парите настрани и казва;Ай сиктир бе ,още от първия ден ще работя
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от toto Разгледай мнение
                              Яко ...грък ...сиктир ! Сигур тъй е казал , в яда си !

Коментар

• Срещу мен в автобуса седна девойка с метла. Трудно ми беше да не попитам:
                                - Не иска да запали ли?
                                Life's a journey, not a destination.
                                And I just can't tell just what tomorrow brings...

Коментар

Working...
                                X