Екстра СмЕх от днес...http://daniivanov.blogspot.bg/2015/12/blog-post_77.html
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
- Вече година играеш на борсата, и колко пари имаш в сметката?
- Сто хиляди.
- Супер! Как успяваш?
- Да, бе! Проблемът е, че преди година имах милион.
Двама борци загубили доста пари на борсата. Единият загубил 1 000 000 $ вика на другия, който е загубил 10 000 000 $ :
- По цели нощи немога да спя, а пък за тебе направо незнам как спиш.
- А, аз спя като бебе.
- Така ли? И как?
- Ами спя два часа - събуждам се. Два часа рева. После пак 2 часа спя, 2 часа рева и така цяла нощ.
„Гърция, турист пита местен жител:
- Как живеете тук?
- Не много добре. Знаете ли, тук нищо не расте.
- Как, дори ако се засее ръж?
- Е, ако се засее, е друга работа.“
Брокер обяснява същността на борсовата игра:
- Представете си, че купувате чифт зайци. След месец те стават шест. Когато броят им нарасне на дванадесет, вие купувате по-голяма клетка. След десетина месеца вече разполагате с няколкостотин зайци и купувате нови клетки... Обаче изведнъж става наводнение и всичките ви зайци се издавят. Тогава вие денонощно започвате да се тормозите от мисълта: "Защо аз, глупакът, още в началото не си купих шарани!"
Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него: - Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
- Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.
- Вие сигурно сте борсов или валутен анализатор?
- Да, как се досетихте?
- Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
- А вие навярно сте мениджър?
- Да, и как се досетихте?
- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВъпрос към радио "Ереван":
- Кои са вечните въпроси в България?
Отговор на радиото:
- Вечните въпроси в България са два: "Кой е виновен?" и "Какво ще правим сега?"
- А знаете ли кой е вечният отговор?
- Вечният отговор е само един: "Е*а ли му мамата!"
Коментар
-
Еврейка към сина си:
-Като пораснеш сине, ще се ожениш за украинка.
-Защо, мамо, нали съм евреин?
-Украинките са красиви и майсторки в секса, ще те направи лъв леглото. След това ще се разведеш и ще се ожениш за еврейка.
-Защо?
-Защото еврейките са големи връзкарки. Покрай съпругата си ще станеш известен в обществото, ще забогатееш, ще имаш деца. След това ще се разведеш и ще се ожениш за ромка.
-????
-Ромите правят много хубави погребения, сине!Last edited by aleks262; 15.12.2015, 14:18.
Коментар
-
Един човек отишъл при местния свещеник и се изповядал:
- Прости ми, отче, защото съгреших. През Втората световна война скрих един евреин на тавана си.
- Това не е грях - отвърнало отчето. - Направил си голяма добрина.
- Но аз го накарах да ми плаща по трийсет долара за всяка седмица.
- Признавам, че това не е много великодушно - казал свещеникът, - но си го направил за добра кауза.
- Благодаря ти, отче - отдъхнал си мъжът. - Това е огромно облекчение за мен. Имам само още един въпрос.
- Какъв?
- Да му кажа ли, че войната е свършила?
Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2015/12/2015_14.html
Коментар
-
Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията.
Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал:
- Здравейте, аз съм хомункулус!
Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия:
- Сипи му на Хомункулус!
Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана.
Хомункулусът пак:
- Здравейте, аз съм хомункулус!
Двамата пак го погледнали:
- Сипи му на Хомункулус!
Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал:
- Господа, аз съм извънземен!
- Такааа, стига му на Хомункулус...
Коментар
Коментар