IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Семеен скандал:
    -И да знаеш, Стефане, ако продължаваш да ме вбесяваш, ще се запиша в курса "Как да стана истинска кучка" !
    -Аха! Ще преподаваш, значи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
      Това е точно за тук

http://www.investor.bg/companies/KREM/view/
      Като ти гледам номера, не си много нов тук. Би трябвало да си запознат с теорията за чистите акции на ненадминатия проф. Каро. Та KREM е една от чистите акции, съставляващи индекса CLEANIX, всъщност това е първата такава акция и е символ на цялата теория на великия професор. Така че няма какво да се присмиваш. Прави са от Инвестора да поддържат профила на дружеството.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Това е точно за тук

http://www.investor.bg/companies/KREM/view/

Коментар

• Лято. Късен следобед.Четири патки си пасат
          кротко тревичка в градинката на психодиспансера.
          Човек от отделението ги наблюдава през малкото
          прозорче на стаята си и си мисли: "психопатки"...

Коментар

• „Гениалнo“: Вижте как косоварите решават проблема със снега по улиците

http://www.infosi.bg/genialno-vizhte...a-po-ulitsite/

Коментар

• Владимир Путин се намира на върха на списъка от политици, които са били карикатурирани през миналата година. Без значение какъв е мотива на художниците, лицето му е на дневен ред за снимки на анимационни филми, дори са изработени негови копия от шоколад.

http://www.infosi.bg/svetat-prez-201...udya-po-putin/

Коментар

• Коментар

• Три дами на балзаковска възраст си припомнят най-страшните моменти от живота.
                  Първата:
                  - Най-страшното нещо, което ми се случи, беше, когато ме изнасилиха...
                  Втората:
                  - Това е нищо. Най-страшното за мен беше, когато след десет години семен живот разбрах, че съм болна от сифилис...
                  Третата:
                  - Да ви имам страховете. Най-страшното за мен беше, когато се движех по коридора на един хотел и по едно време гледам срещу мен върви мама... Приближавам се по-близо, а то огледало!!!!

-------------------------------------------

Жена ми вика, че искала да даде старите си дрехи на семейства, които гладуват. Казах й, че ако дрехите й им стават, то те едва ли гладуват и .....кавгата започна
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Международен симпозиум на фармацевтите. Обсъждат се хапчета за полова потентност.
                    Става англичанинът и казва:
                    – Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 7 cм.
                    Въпрос от залата:
                    – На дължина ли…?
                    Англичанинът гордо отговаря:
                    – О-о-о, господа, ние проблеми с дължината нямаме! На диаметър…
                    Ръкопляскания в залата…
                    Става французинът и казва:
                    – Ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става 23 cм.
                    Въпрос от залата:
                    – На дебелина ли…?
                    Французинът гордо отговаря:
                    – О-о-о, господа, ние проблеми с дебелината нямаме – на дължина…!
                    Ръкопляскания в залата…
                    Става българинът и казва:
                    – Е па ние, господа, създадохме хапче, дето като го изпиеш – след час ти става като пъпеш.
                    Въпрос от залата:
                    – Ама как, на дължина ли, на дебелина ли …?
                    Българинът гордо отговаря:
                    – О-о-о, господа, ние проблеми с дължината и диаметъра нямаме! На вкус господа! На вкус…!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Генко и жена му са в магазина. Генко взима една каса бира и я слага в количката.
                        - Какво си мислиш, че правиш? - пита жена му.
                        - Хайде де, цяла каса бира за 12лв, на промоция е!
                        - Остави я обратно! - казва жена му и той я оставя.
                        Продължили да пазаруват. По-нататък жена му взима един крем за лице от 25лв.
                        - Какво мислиш, че правиш? - пита този път Генко.
                        - Това е кремът ми за лице, прави ме по-хубава.
                        - Ами и каса бира те прави по-хубава и е наполовина по-евтина.

Коментар

• Attached Files
                          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vurnun Разгледай мнение
                            Млад мъж се е върнал от командировка в Африка. Гледат го колегите - един такъв тъжен, унил, току зарее поглед в пространството. Попитали го какво му е.
                            - Ох, - въздъхнал тежко човекът, - един ден така се случи, че се загубих в джунглата. Подгониха ме едни гладни лъвове и аз, като нямаше къде се скрия, хоп - покатерих се на една палма. А там една разгонена горила - три дни и три нощи ме...
                            - Е, какво толкова - успокоили го колегите - нали си си спасил живота!
                            - То пък, егати и животът - аз тука, той там - нито пише, нито се обажда...
                            Като рекламирате сайтче с вицове, поне не пускайте такива с брада

Коментар

• Питане към министър Лиляна Павлова: винетките за други ски писти, освен "Люлин", "Тракия", "Хемус" и "Марица" ще важат ли?
                              Всички вицове от днес: http://daniivanov.blogspot.bg/2016/01/2016_5.html

Коментар

• хих хи хи

Млад мъж се е върнал от командировка в Африка. Гледат го колегите - един такъв тъжен, унил, току зарее поглед в пространството. Попитали го какво му е.
                                - Ох, - въздъхнал тежко човекът, - един ден така се случи, че се загубих в джунглата. Подгониха ме едни гладни лъвове и аз, като нямаше къде се скрия, хоп - покатерих се на една палма. А там една разгонена горила - три дни и три нощи ме...
                                - Е, какво толкова - успокоили го колегите - нали си си спасил живота!
                                - То пък, егати и животът - аз тука, той там - нито пише, нито се обажда...
                                Още вицове

Коментар

Working...
                                X