IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бъдете внимателни за това, което купувате по Интернет и не само по празниците.
    Един похарчил 150 лв. плюс доставка, за "Пенис уголемител".
    Мошениците му изпратили ЛУПА!
    Единственото нещо, което пише в инструкциите е: "Да не се използва на слънчева светлина."..

Коментар

• Жена към мъжа си:
      - Скъпи, би ли погледнал дали не съм паркирала доста далеч от тротоара?
      - От левия или от десния, мила?..

Коментар

• Да се спре интернет достъпът на ИДИЛ...

Коментар

• Лейди казва на лорда:
          - Сър, нашият син вече порасна и би трябвало да му обясним отношенията между мъжете и жените. Вие, обаче сте мъж и на Вас се пада тази чест. Ще ви помогна в начинанието - първо започнете с тревичките, продължете с птичките и ... така ще стигнете до човека!
          Извикал лордът сина си и го попитал:
          - Сине, помниш ли онези двете сестри, Бети и Кети?
          - Да, тате.
          - А помниш ли какво правехме четиримата?
          - Оооооо, да, разбира се!
          - .... Е, същото е и при тревичките, и при птичките...

Коментар

• "let's ask the same people that got everything wrong in the past what they expect to happen next" - The Financial Media
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leeson Разгледай мнение
              Плевнелиев поканил Радев да му напише новогодишното приветствие, той само щял да го прочете.
              Блазе му на Плевнелиев,такъв секретар да има!

Коментар

• Напомняме на любителите на пиратки, че в болницата приемат само с пръстов отпечатък!

Коментар

• - Прибирам се през нощта и какво да видя - седи на тротоара ...жаба. Вдигнах я, лежи доверчиво в ръката ми. Взех я с мен в къщи, сложих я до мен на леглото и съм заспал... Събуждам се сутринта и какво да видя - лежи в леглото младо хубаво момиче, съвсем голо... Вярваш ли ми?
                  - Да.
                  - А жената не вярва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                    Мислех да сложа тоя виц в една друга тема, ама за да не се обиди някой ще го постна тук

* * *

Българинът, французинът и американецът седнали да се хвалят кой има по-голям... "инструмент".
                    Първи се похвалил французинът:
                    – Моят е дълъг 30 cm...!!?!!
                    – Не е зле, но моят е цели 35...!!!! - изпъчил се американеца.

Нашенецът мислил, мислил пък после скромно им рекъл:
                    – А бе аз моя не го знам моя точно колко е, ама кат' го надървя, на него кацат 28 врабчета!
                    – Ай, стига бе? Лъжеш! - ревнали в хор другите двама.
                    – Е добре де, поизлъгах малко... 28-то стои на един крак!

Коментар

• Мислех да сложа тоя виц в една друга тема, ама за да не се обиди някой ще го постна тук

* * *

Българинът, французинът и американецът седнали да се хвалят кой има по-голям... "инструмент".
                      Първи се похвалил французинът:
                      – Моят е дълъг 30 cm...!!?!!
                      – Не е зле, но моят е цели 35...!!!! - изпъчил се американеца.

Нашенецът мислил, мислил пък после скромно им рекъл:
                      – А бе аз моя не го знам моя точно колко е, ама кат' го надървя, на него кацат 28 врабчета!
                      – Ай, стига бе? Лъжеш! - ревнали в хор другите двама.
                      – Е добре де, поизлъгах малко... 28-то стои на един крак!
                      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Две котки се сношават на покрива на един гараж. Под гаража стоят "труженички" и заголват крак опитвайки се да съблазнят преминаващите мъже. По едно време обаче котките залитат и падат от покрива точно пред една от труженичките, която подскача и извиква уплашено. В този момент минава един дядка и казва:
                        - Моме, падна ви рекламата!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1_9_7_8 Разгледай мнение
                          Циганка е на урок по английски. Преподавателят я пита:
                          - Как е на английски "работа?
                          - Job!
                          - Браво! А, как е "работя?""
                          - ПреJOBвам...
                          Гешка. Работа е "JOBим"

Коментар

• Click image for larger version

Name:	15780922_717862091711715_6348309614725066069_n.jpg
Views:	1
Size:	28.0 КБ
ID:	3154381
                            Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• https://www.vbox7.com/play:9fae0f0795
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Трима шофьори на ТИР-ове (американец, австралиец и европееца бай Ганьо) седели на една автомивка в Чикаго и докато чакали Ташунко със сапа да им измие ТИР-овете си говорили...
                                Американецът казал:
                                – Аз живея на едно равно място и като се връщам от пътуване, още отдалече натискам клаксона, жена ми разбира, че си идвам, и като стигна вкъщи, вече масата е сложена, уискито налято, а тя ме чака...
                                Астралиеца казал:
                                - Аз пък живея на един висок баир и като си идвам от пътуване, преди да изкача баира, давам дългите, жена ми разбира, че си идвам и вече като вляза вкъщи, леглото готово, чаршафите чисти, а жена ми издокарана ме чака...
                                Накрая бай Ганьо казал:
                                – Аз пък живея на нанадолнище и като се връщам от пътуване, гася мотора и светлините, спускам се без газ до къщата, промъквам се безшумно до таблото, отвъртам бушоните, вадя щангата и се скривам до вратата.
                                В този момент Ташунко със сапа който до сега давал вид, че работи и не ги подслушва, не издържал и попитал:
                                – И какво става после?
                                – Ами нищо, досега само един ми избяга...
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X