IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа:
    – Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема?
    Гошо почва.
    – Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч…
    – Ква Цецка бе? – прекъсва го адвоката – Отговарай точно кво питам.
    – Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път…
    – Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не?
    – Начи товарим аз Цецка…
    Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята:
    – Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама.
    Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи.
    – Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на расклона, гледам налево, гледам надесно….и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно – направо ма прекина.Като са освесих манко – я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде.У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата.Он пръво чу Цецка…отиде, намери я…виде ква а работата…извади пищова и я гръмна да са не мъчи.Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика:
    – А ти кък си? Добре ли си?
    Да му еб*м макята гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоа въпрос?

Коментар

• Мани, мани...мисля че е за тая тема, на друга не приляга.
      На калпави екоталибани - оригването и пърденето на кравите им пречи....
      А кви ли са ги вършели донозаврите едно време

Няма начин скоро ЕК да не излезе с решение - всяка крава с катализатор.

https://www.bloomberg.com//news/arti...climate-change

Last edited by pipbel; 29.11.2017, 21:40.

Коментар

• Български журналист с въпрос към ислямски терорист: - Защо не свалихте правителствения ни самолет, след, като прелетя над територията на Ислямска държава, а вие имахте прекрасна възможност за обстрел? - Ние всяваме ужас сред хората, а не им носим радост!

Коментар

• Може ли човек да лети ?
          Нагоре не ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Прибира се един от работа и гледа - на масата бележка:
            - "Мама е болна. Ще спя при нея."
            После гледа - бележка на хладилника:
            - "Стопли си вечерята в микровълновата."
            После - на спалнята друга бележка:
            - "Лека нощ! Сънувай ме!"
            Писнало му, облякъл се, рекъл да си обуе обувките, а там - бележка:
            - "Къде, бе? Къде?"

Коментар

• Един стар търговец евреин завел за първи път сина си в магазина...
              Вечерта жена му го пита:
              – Е, как мина днес?
              – Добре... Но има още какво да се желае...
              – Не може да смята?
              – В сметките е перфектен...
              – Груб е с клиентите?
              – Не, държи се вежливо...
              – Тогава какво?!
              – Много плаче като връща рестото..
              Last edited by Kiro; 29.11.2017, 09:45.

Коментар

• Папараци.9038 харесвания · 654 говорят за това.Художествен герой

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                  ".нашето его е по-ниско от националния суверенитет..."
                  Перниканката направо усука винкело!" Сега всяка минута, във всяко населено място имаме материал! http://www.segabg.com/article.php?si...12700040002403
                  Това е за политическата христоматия "28 години налудности на светата българска демокрация".

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                    ".нашето его е по-ниско от националния суверенитет..."
                    Перниканката направо усука винкело!" Сега всяка минута, във всяко населено място имаме материал! http://www.segabg.com/article.php?si...12700040002403
                    хахаха, направо кърти тая, голям поклон пред Вожда

"Вие ни водите, а ние работим. Във всяка минута, във всяко населено място. И в най-отдалечените кътчета. Благодаря ви, господа, за силата на духа ви и за това, че неотлъчно следвате принципите, които сме заложили. За да можем да ви следваме последователно. Вие ни давате модела и ориентирите. Вашият интелект, чувствителност, стил и близост на свързаност с всеки един човек и с неговите проблеми ни прави относими към всяка нужда.

Г-н Борисов, вашето лидерство е признато не само в България. Европа призна вашето лидерство. Защото вие не оградихте България. Вие окрупнявате границата, свързвайки я със Западни Балкани."

Бай Тошо пасти да яде, до къде я докарахме само, мъка, мъка !

Коментар

• ".нашето его е по-ниско от националния суверенитет..."

Коментар

• Точно когато си помислиш, че не може да стане по-зле и... https://www.youtube.com/watch?v=u2n0juyHYg4
                        Last edited by TheSkorpion; 28.11.2017, 11:30.
                        Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Централна новина в държавната телевизия - вицепремиер открива ...тоалетна!?!
                            СМЯХ И Ужас!
                            Браво на Председателството!
                            Днес, 28 ноември, 2017 година, 21 век..
                            Място на действието - стабилна България...
                            А видяхте ли му доволната физиономия при откриването, сякаш е открил нещо изключително ! Ама то това явно си е голямо събитие в техните очи !

Коментар

• Коментар

• Много внимавайте какво си купувате от онлайн магазините! Цецу си поръча „Пенисоувеличител” за 150 лв плюс доставката, а му изпратиха лупа! Единственото, което пишеше в инструкцията за употреба, бе:
                                „Да не се използва на слънце”!..

Коментар

Working...
                                X