IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Между лекари:
    -Колега, Вие какъв сте по специалност?
    -Аз съм проктолог.
    -А аз- гинеколог.
    -Съседи, значи!..

Коментар

• Баба и дядо гледат телевизия. Бабата плаче и нарежда:
      - Виж ги, как се прегръщат, как се целуват, колко се обичат! Дали ще се оженят?
      - Ти пък! Това са Бойко и Юнкер, ма!..

Коментар

• Бракоразводно дело. След шести пореден развод съдията пита:
        - Защо толкова пъти се развеждате?
        - Ами първата ми жена беше спортистка и постоянно викаше "Темпо темпо, по-бързо!" - та затова. Втората беше лекарка и постоянно повтаряше "На 6 часа по два пъти". Третата - зъболекарка и казваше "Няма да го вадим, има още време." Четвъртата - кондукторка не издържах на нейното "Влизай навътре - има още място." Петата - учителка и все казваше "Не съм доволна, можеш още." Шестата беше бензинджийка, все казваше "Вади маркуча и да си оправяме сметките." Със седмата ми е най-добре, защото е строителен инженер и ме разбира: "Няма страшно ако днес не стане, утре ще стане. Ако ти не го свършиш, има кой да го свърши."

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Гледайки по новините репортажа от ареста на кметичката, директорът на цирка въздъхна тежко и отрони:
          - Тия ни изядоха хляба!..

Коментар

• Коментар

• ,,Красивата жена е така привлекателна , както е привлекателна форекс търговията с марджин. И двете занимания завършват с финансов крах за повечето мераклии,,

Коментар

• Летят Путин и Тръмп в един самолет. На Владимирович му станало скучно и пита:
                – Случай, ако сега изведнъж нашият самолет падне, как мислиш – кой народ ще плаче повече?
                – Българите.
                – Защо?
                – Защото техният Бойко не е бил с нас...

Коментар

• -Муцка, виж къв ЧЕЗ си купих за 300 млн.
                  - Ти пък, има ги за 100 в Базар БГ“

Коментар

• Click image for larger version

Name:	7-1.jpg
Views:	1
Size:	80.4 КБ
ID:	3324309
                    препоръка е

Коментар

• Служител закъснява за работа. В коридора го среща шефът и го мъмри:
                      - Закъснявате вече цели два часа. Имате ли някакво оправдание?
                      - Да, ще ставам баща!
                      - О, честито! А кога?
                      - След девет месеца...

Коментар

• Интервю с венецуелски милионер.
                        - Как спечелихте първия си милион?
                        - Смених 2 евро!
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Воеводата Каракачанов:" Е ние с какво да ударим, ние няма с какво...!"
                          Е как няма- с пияни и дрогирани шофьори,с един удар-10 поваляме

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Ризова:" Ние ще се включим ли с удари в Сирия?"
                            Воеводата Каракачанов:" Е ние с какво да ударим, ние няма с какво...!"
                            Лизова:" Ахъ...!
                            Как да няма? Някоя интрижка винаги може да се измисли. Там сме специалисти.

Коментар

• Шеф хвали красивата си секретарка, която е назначил вчера:

- Браво! Много добре! Само две грешки!

Секретарката - не без известна гордост:

- Благодаря, шефе! Старая се!

Шефът:

- А сега - да напишем втората дума...

Коментар

• ЗЛАТЕН- Шеф на голяма фирма хвали възторжено своя заместник:
                                - Поздравления! Постигнахте невероятни успехи. Само преди година постъпихте при нас като момче за всичко. Два месеца по-късно станахте шеф на екип, след още два месеца шеф на отдел. Показахте качества и ви включихме в Управителния съвет, а сега вече сте първи вицепрезидент. Какво ще кажете?
                                - Мерси, тате!..

Коментар

Working...
                                X