IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Самоук художник-музикант носи картина в арт-галерия за продажба.
    Галеристът го пита:
    - Как се нарича картината?
    - "На свирене"
    - Разбирам, но всъщност на картината са две голи тела по време на полов акт.Те чии са?
    - Това са жена ми и комшията.
    - А Вие къде сте?
    - На свирене!..

Коментар

• Коментар

• Салвадор Дали на разходка с домашния си любимец - мравояд. 1969

Коментар

• Един перверзник минавал късно вечерта край бостан с тикви.Внезапно го ударил хормона и си помислил:
          " Какво ли е усещането да изчукаш някоя тиква?
          Ако издълбая малка дупка в кората и направя тесен улей по-навътре? Доколкото знам,ще се окаже мека и влажна.Сигурно ще е голям кеф!"
          Речено-сторено! Издълбал с джобното ножче каквото трябва,събул си гащите и подпукал тиквата!
          В това време,обаче,минал пазачът на бостана и казал строго:
          - Какви ги вършиш тука,бе?!
          Мераклията се усмихнал мило и пояснил:
          - Добри човече,разбери ме правилно! Ние с Пепеляшка много се обичаме и тя ми позволи да я обладая в каляската!Би ли се дръпнал настрани,моля те! Момичето е ужасно срамежливо!
          Пазапът се озъбил:
          - Каква Пепеляшка,каква каляска бълнуваш,бе!
          В момента - ти чукаш една най-обикновена тиква!
          Перверзникът престорено се сепнал:
          - Божеее,как само лети времето! Кога стана полунощ?!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1570884724469.jpg
Views:	1
Size:	60.6 КБ
ID:	3509103

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• В един магазин в мола влиза мъж. Разглежда и пита:
                    - Извинете, а тези ботуши по 400 лева дали се търсят?
                    - Разбира се! Имате прекрасен вкус! Като тези продаваме по 10 чифта на ден!
                    - Странно… А този костюм за 780 лева?
                    - Също е много добро качество! Страшно много се търси! Преди малко продадох един такъв даже.
                    - Странно… А тези ризи по 150 лева?
                    - Извинете, но защо все казвате “странно”, та “странно”?
                    - Ами', защото пред мен е отчета ви за деня до НАП и касовият Ви апарат отчита 30 лева на ден...

Коментар

• Из дебрите на българските форуми...

Потребител 1: “Здравейте, може ли да ми дадете съвет, как да удължа един градински маркуч?”

Потребител 2: “Защо искаш да го удължаваш?”

Потребител 1: “Защото е прекалено къс.”

Потребител 3: “Еми по-добре си купи един достатъчно дълъг!”

Потребител 1: “Еми не ми трябва, само 5 метра не ми достигат?”

Потребител 2: “Да, обаче един цял маркуч е винаги по-добре!”

Потребител 3: “Оффф!”

Потребител 4: “Какво офкаш, човекът просту пита как да удължи един мъркуч!”

Потребител 5: “А ти по-дубре научи български първо!”

Потребител 1: “по-дОбре!”

Потребител 5: “Ей такива най-много ги обичам – молят за помощ, ама после се заяждат с другите за правопис!”

Потребител 6: “Ей, все по-зле става в този форум. Аз когато съм удължавал маркучи, ти още прав под масата си ходил!”

Потребител 1: “Еми кажи ми тогава как най-добре да го направя!”

Потребител 5: “На твое място не бих го правил!”

Потребител 2: “Още не си ми казал, защо искаш да го удължаваш, какво ще правиш с него???”

Потребител 1: “Ще си поливам градината.”

Потребител 7: “Е каква е тази градина?”

Потребител 1: “Еми съвсем нормална градина”

Потребител 9: “Без да ти се бъркам, ама нали ти е ясно, че някои растения не трябва да се поливат с много вода?”

Потребител 4: “Офф... той иска само да удължи един маркуч!”

Потребител 7: “Ти не се бъркай бе, малоумник!”

Потребител 4: “Абе гледай себе си бе, идиот!”

Потребител 1: “Никой ли не може да ми помогне?”

Потребител 12: “Абе стига си давал зор пък ти, бе! Имаме си и друга работа, освен да отговаряме на някакви въпроси на новаците във форума!”

Потребител 1: “Еми тогава защо отговаряш?”

Потребител 13: “На много умен ли ми се правиш, бе?”

Потребител 1: “Не, просто искам да удължа един маркуч!”

Потребител 2: “Преди 10 години удължавах един маркуч, който изкара една година само и оттогава само цели маркучи ползвам!”

Потребител 1: “Е, как го удължи де?”

Потребител 2: “С удължител?”

Потребител 1: “Т.е. сложи просто още един маркуч към него и така, или?”

Потребител 10: “А защо не потърсиш в гугъл???”

Потребител 1: “Еми потърсих там и ме препрати в този форум”

Потребител 15: “Аз още ползвам лейка за поливане, няма нищо по-добро!”

Потребител 17: “Ей да, спомням си. Какви времена бяха едно време... Ама в днешно време нищо не държи много, всичко се чупи бързо!”

Потребител 1: “Да разбирам ли, че никой не може да ми каже как да удължа маркуча?”

Потребител 15: “По-добре зарежи и поливай с лейка, тъкмо малко спорт!”

Потребител 1: “Еми имам проблеми с гърба и не мога да ходя много и да нося тежко”

Потребител 18: “Еми значи си на грешното място тук!”

Потребител 5: “Точно!”

Потребител 1: “Защо?”

Потребител 17: “Еми това е градинарски форум, като не можеш да ходиш и да носиш тежко, отиди в медицински форум. Егати тъпака!!!”

Администратор: "Темата е затворена, Потребител 1 беше блокиран заради спам!"
                      Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Путко Мафани, Лиза Мишпека и най-смешните имена в историята на спорта
                        Едно уточнение.
                        От времето когато Стоичков беше треньор в ЮАР битува непровилен прочит на името на Putco Mafani.
                        По времето когато бях там най-голямата компания за автобусни превози в Йоханесбург а може би и в цялата страна имаше собственик с име Putco Mafani. Той беше един от най-богатите чернокожи бизнесмени. Автобусите му тогава бяха сиви и на всеки с големи букви беше написано Putco. Не знам дали тове е същият човек който беше PR на Стоичков. Името на български звучи така : ПАТКО МАФАНИ. Което е не по-малко смешно
                        На атобусите им казваха просто ПАТКО.

Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат

Коментар

• Коментар

• Коментар

• https://www.sportlive.bg/timeout/tim...EVzfpWjModRYTU
                              Путко Мафани, Лиза Мишпека и най-смешните имена в историята на спорта

Коментар

• Из "Сборник за народни умотворения, наука и книжнина" от 1889г.
                                Може да отбележите колко пъти (или време) трябваше да го прочетете, докато разберете напълно какво се е случило с шопьеатеа. (диалекта е родопски)

Click image for larger version

Name:	60750508_2076834232439550_4137813948718120960_n.jpg
Views:	2
Size:	91.3 КБ
ID:	3507763

Коментар

Working...
                                X