IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

Не разбрах кой е този, който си купува ром и цигари?
    Пий едно кафе,по силно!

Коментар

• Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение

М*** си купува цигари, а бе аз не пуша, ама има ли я карелията още
      Last edited by mibova; 17.12.2019, 10:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
        -Една Корнелия, дълга, синя... (Ром си купува цигари Карелия, пред мен)

Коментар

• -Една Корнелия, дълга, синя... (Ром си купува цигари Карелия, пред мен)

Коментар

• Коментар

• Нено Димов, екоминистър : "Софиянци са по-чувствителни към въздуха, защото живеят по-добре"!

Коментар

• Да излашкаш Дявола,безценно - Как Свети Онуфрий е станал светия?
                Дядо Боже и Дявола си цокат бира и усукват спагетки горе на небето и гледат какво става на земята. А там Онуфрий, предан на Господа до дупка, отшелник в една пещера. И грам не съгрешава, ама грам!
                И дядо Боже, разчустван се хвали на Дявола:
                - Погледни го бе! За нищо на света няма да ми изневери!
                А Дявола:
                - Ти така си мислиш! За три дни ще го накарам да съгреши. Ха на бас!
                Сключили баса (историята мълчи за залога) и на другия ден в два часа следобед, в най-голямата жега пред пещерата на Онуфрий се появява чаша с Шуменско, леко запотена. Обаче Онуфрий се прекръства, и със силно трепереща ръка хваща чашата и я изсипва на земята. На другия ден Дявола става рано сутринта и собственоръчно опича агне. Отново обаче Онуфрий е на висота и вместо да похапне крехко агнешко, го раздава на бедните... Ядосал се Дявола и на третият ден се престорил на неотразимо красива, неземно нежна, свенливо-перверзна млада жена. Но тоя път Онуфрий не издържал и му го... отпрал.
                И веднага след това Дявола отърчал при Бога и какво да види? Господ много, много доволен се смее и дъх не може да си поеме. А като се усвестил казал:
                - Аз тоя Онуфрий ще го направя светия!
                - Защо бе - нали съгреши? - попитал Дявола.
                - Е как да не го направя бе? Аз тебе цял живот те дебна да те е*на, а Онуфрий за три дни успя!

Коментар

• "Днес в автобуса се качва едно джудже и сяда до мен.
                  Когато рейсът натискаше спирачки, за да спре на спирка, джуджето се хлъзгаше от седалката и падаше на пода.
                  Аз го хващах за ръката и го връщах обратно и така три пъти на всяка следваща спирка.
                  Накрая му казах:
                  "Хвани се по-добре джудже тъпо, че ще падаш докрая ", а пък то ми отвърна, "трябваше да сляза още преди три спирки, обаче ти не ме оставяш, олигофрен .

Коментар

• Приятели на маса:
                    - Ко ти подари твойта за празниците?
                    - Много мандръсане...
                    - Еее... тя па на всички едно и също.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                      Верно че правилата са едни и съшщи. Само тарифите за подкуп са различни.

Коментар

• Коментар

• От някое време света обикаля снимка на 120 години, открита в някакви архиви (на първата картинка вляво), която е доказателство (така казват), че Грета Тунберг ( на същата картинка вдясно) е пътешественик във времето, дошъл да спаси света.

В същото време никой не е обърнал внимание на картините на фламандския художник от 15-ти век Ян ван Ейк в световните музеи (фрагмент от една от тях е на другата картинка вляво). А кой е на портрета вдясно сами виждате.

Сигурно ФСБ, или там ГРУ, са се погрижили.

Това до тука е шегичката. А сега (почти) сериозно.
                          Опитах да кача това нещо на един руски сайт, който редовно посещавам. На два пъти. Всеки път изчезва след секунди. Един от посетителите успял да го види и разменихме по две съобщения по повода, после и те изчезнаха.
                          А сега задачка: в сайта anekdot.ru цял раздел с вицове за Путин, някои доста злобнички, си стоят, никой не ги пипа, докато моята шегичка, съвсем не злобна и даже ласкателна не може да мине.
                          Значи ли това, че в моята шега изобщо няма шега?
                          Та ако чуете за новичок или полоний в околностите на София, да знаете за какво става дума.
                          Last edited by abo; 11.12.2019, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                            [ATTACH=CONFIG]n3523911[/ATTACH]
                            Сигурно има още хрантутници

Коментар

• Click image for larger version

Name:	66368921_2288892251164409_7134763465540894720_o.jpg
Views:	1
Size:	89.5 КБ
ID:	3523911

Коментар

• Мъж в банката ми предлага кредит.
                                Аз:
                                - Не ми трябва.
                                Той:
                                - Имаме много изгодни условия!
                                Аз:
                                - Отношението ми към кредитите е отрицателно.
                                Той:
                                - Имали сте печален опит?
                                Аз:
                                - Вие как се отнасяте към секса между мъже?
                                Той:
                                - Отрицателно, разбира се!
                                Аз:
                                - Имали сте печален опит?
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X