Само много талантлив гинеколог може да извади България от там, където е в момента...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Мъж се прибира от работа и вижда пред апартамента чужди мъжки обувки, някъде около 49-ти номер. Преценил той, че мъжа у тях е бая голям и отишъл при комшията разтреперан. Споделил той мъката, черпил го съседа 2-3 ракии, но станало късно и нашия трабвало да си ходи. Видял, че големите обувки са все още пред вратата и решил да дръпне една цигара пред блока. Излиза той и гледа на неговата тераса стои... един грамаден бабанко и пуши. Нашия подвежда разговор:
- Пушиме, а?
- Ми, пушиме ...
- Е@а ли я???
- Ми е@ах я ...
- А мъжа й ако си дойде?!
- И него ще го е@а!!!
- Е, нема да си дойде!!!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vrusev Разгледай мнение
Само мрънкате!!! Вие си лежете, парите ще дойдат при вас!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
То като го чуе Тиквун какви ги приказва човек има чувството, че става въпрос за друга държава ! Пълно откъсване от реалността !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
То като го чуе Тиквун какви ги приказва човек има чувството, че става въпрос за друга държава ! Пълно откъсване от реалността !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВертолетът на Бойко се разбил над планината. Всички загинали, но той се спасил. Намерил го един селянин и го качил на каруцата.
Бойко:
- Трябва да ме прегледа лекар!
- О, г-н Борисов, закриха ни медицинския пункт, лекар нямаме. И аптеката отдавна я няма. Най-близкият лекар е през три села, а и не е лекар, а фелдшер. Но до там се пътува цял ден с каруцата.
- Абе вие коли нямате ли?
- Имаме, господин Борисов, но пътища нямаме, всичко е разбито. С кола не може да се мине, само с каруци.
- Тогава се обади по телефона, ще ми пратят хеликоптер.
- Г-н Борисов, телефон в селото няма. Циганите окрадоха кабелите, телефонистката се пенсионира.
- Давам ти 1000лева, отиди да повикаш помощ.
- Г-н Борисов, какво ще ги правя тия пари? Магазинът затвори преди години, в кръчмата пием на вересия.
- Абе как живеете вие тука бе?
- А сега г-н Борисов, ще ви заведа у дома, ще ви включа телевизора и сам ще видите и чуете как хубаво си живеем...
Коментар
-
Вертолетът на Бойко се разбил над планината. Всички загинали, но той се спасил. Намерил го един селянин и го качил на каруцата.
Бойко:
- Трябва да ме прегледа лекар!
- О, г-н Борисов, закриха ни медицинския пункт, лекар нямаме. И аптеката отдавна я няма. Най-близкият лекар е през три села, а и не е лекар, а фелдшер. Но до там се пътува цял ден с каруцата.
- Абе вие коли нямате ли?
- Имаме, господин Борисов, но пътища нямаме, всичко е разбито. С кола не може да се мине, само с каруци.
- Тогава се обади по телефона, ще ми пратят хеликоптер.
- Г-н Борисов, телефон в селото няма. Циганите окрадоха кабелите, телефонистката се пенсионира.
- Давам ти 1000лева, отиди да повикаш помощ.
- Г-н Борисов, какво ще ги правя тия пари? Магазинът затвори преди години, в кръчмата пием на вересия.
- Абе как живеете вие тука бе?
- А сега г-н Борисов, ще ви заведа у дома, ще ви включа телевизора и сам ще видите и чуете как хубаво си живеем...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ден 6350 от Протеста: Протестиращите правят пърформанс под надслов „Старци берат хмел“. Иванов бавно вдига немощна ръка към ръждясалия мегафон:
- Аре бе Баце, подай тая оставка! За смях на внуците станахме вече!
- Христо! – възкликна с радостен алцхаймеров глас премиера – Бе вие не спечелихте ли поне едни избори, че си още тук?
- Ми не! - тъжно отговори стария протестер – имахме някакъв шанс 2035 година, но гърците отвориха границата и електоратът забягна на море!
- Боже, колко мъка има по този свят, Боже! – възкликна премиерът и се разпореди да затворят всички граници за следващите избори…Last edited by vajvaj; 11.08.2020, 13:17.При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение....
Пропускам ли нещо и, ако да, какво и колко?
Коментар
Коментар