IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• По грозна и кичозна скулптура не можаха ли да направят?

Чрез Krasimira Hadjiivanova

Дис из стейшън Еърпорт! Тук виждате Клета Майка България, поразена от краста (участъците в резеда), с изстрадали клети долни и горни крайници, разкривени от тежък артрит, която с благ, но вял поглед посреща пътниците в метрото на летището, свирейки тъжно Дунавското хоро на арфа, въпреки телесните несгоди. Скромна и отрудена, със сплъстени кичури коса и скъсани сандали, с богата душевност и големи очи, загледани в покрива — чувствайки уплашена.

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Не е смешно!! Тяхната верица женска!

и ти ли бруте
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          В гражданското притичват булка и младоженец, закъсняващи с половин час. И двамата са с усмивки до ушите... щастливи!
          Кумът пита младоженеца на ухо:
          - Мишо, къде ходихте? Всички вас чакат. И защо така сияеш?
          - Слушай, Генчо, тя такава сви*ка ми отвъртя - най-хубавата в целия ми живот!
          През това време кумата пита булката:
          - Нинче, къде пропаднахте? Разбирам те, отдавна искаш да се омъжиш, но защо така сияеш...
          - Ох, Ленче, можеш вече да ме поздравиш - току-що направих последния си минет в живота!

Не е смешно!! Тяхната верица женска!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
            Нищо не разбирате, това е част от голям проект за развитие на селото. Сега се прави мост, после там ще се изгради река, и край реката ще се направи детска градина. Тъй като няма деца в селото, всички депутати ще направят и деца на всяка булка която се намери в околността. Така ще се облагороди и населението, а и депутатите ще си върнат всички благопожелания които получават спрямо тях, и всичките си роднини до девето коляно...
            'Жители Москвы, стесненные жилищным кризисом, бросятся в ваш великолепный город. Столица автоматически переходит в Васюки. Сюда переезжает правительство. Васюки переименовываются в Нью-Москву, а Москва — в Старые Васюки. Ленинградцы и харьковчане скрежещут зубами, но ничего не могут поделать. Нью-Москва становится элегантнейшим центром Европы, а скоро и всего мира.'

Илф и Петров
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Група танцьорки от нощни заведения излязоха на протест с искане да се върнат старите заплати на футболистите от Левски и ЦСКА
              Yeah

Коментар

• В гражданското притичват булка и младоженец, закъсняващи с половин час. И двамата са с усмивки до ушите... щастливи!
                Кумът пита младоженеца на ухо:
                - Мишо, къде ходихте? Всички вас чакат. И защо така сияеш?
                - Слушай, Генчо, тя такава сви*ка ми отвъртя - най-хубавата в целия ми живот!
                През това време кумата пита булката:
                - Нинче, къде пропаднахте? Разбирам те, отдавна искаш да се омъжиш, но защо така сияеш...
                - Ох, Ленче, можеш вече да ме поздравиш - току-що направих последния си минет в живота!
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• - Госпожо, май ви вибрира телефона в чантата ...
                  - Не е телефона ... ... Аааа, не е моят, исках да кажа!
                  Yeah

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение
                        ... а и депутатите ще си върнат всички благопожелания които получават спрямо тях, и всичките си роднини до девето коляно...
                        Неееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Просто ще се върнат там, откъдето са дошли !!!
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
                          Добруджанското село се прочу с уникалното си съоръжение не само в региона и страната, но и в цял свят. Става въпрос за мост, издигнат… в средата на нищото.

http://www.infosi.bg/made-in-bulgari...il-pred-sveta/
                          Нищо не разбирате, това е част от голям проект за развитие на селото. Сега се прави мост, после там ще се изгради река, и край реката ще се направи детска градина. Тъй като няма деца в селото, всички депутати ще направят и деца на всяка булка която се намери в околността. Така ще се облагороди и населението, а и депутатите ще си върнат всички благопожелания които получават спрямо тях, и всичките си роднини до девето коляно...

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
                            Добруджанското село се прочу с уникалното си съоръжение не само в региона и страната, но и в цял свят. Става въпрос за мост, издигнат… в средата на нищото.

Светът е много ощетен, че не беше информиран за откриването на спортна площадка в село Гулийка с население 70 жители на възраст 65+ от министър терзиева-ли-беше ...
                            За капак "леля Мариана" чака оттам да излезе новият Бербатов
                            Yeah

Коментар

• Добруджанското село се прочу с уникалното си съоръжение не само в региона и страната, но и в цял свят. Става въпрос за мост, издигнат… в средата на нищото.

Коментар

• Паркира си Бойко Борисов новия шлифер в гаража, а там го чака Папата да го цуне. Бойко пита:
                                - Франьо, само ти ми липсваше да ми цъфнеш в гаража.
                                - Е, аз само да се поцелуваме.
                                - О, божичко! - казва Борисов и се кръсти както винаги.
                                - Е той ме праща, за да те питам дали ше ти е удобно утре да вали дъжд.

Коментар

Working...
                                X