If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По грозна и кичозна скулптура не можаха ли да направят?
Чрез Krasimira Hadjiivanova
Дис из стейшън Еърпорт! Тук виждате Клета Майка България, поразена от краста (участъците в резеда), с изстрадали клети долни и горни крайници, разкривени от тежък артрит, която с благ, но вял поглед посреща пътниците в метрото на летището, свирейки тъжно Дунавското хоро на арфа, въпреки телесните несгоди. Скромна и отрудена, със сплъстени кичури коса и скъсани сандали, с богата душевност и големи очи, загледани в покрива — чувствайки уплашена.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
В гражданското притичват булка и младоженец, закъсняващи с половин час. И двамата са с усмивки до ушите... щастливи!
Кумът пита младоженеца на ухо:
- Мишо, къде ходихте? Всички вас чакат. И защо така сияеш?
- Слушай, Генчо, тя такава сви*ка ми отвъртя - най-хубавата в целия ми живот!
През това време кумата пита булката:
- Нинче, къде пропаднахте? Разбирам те, отдавна искаш да се омъжиш, но защо така сияеш...
- Ох, Ленче, можеш вече да ме поздравиш - току-що направих последния си минет в живота!
Не е смешно!! Тяхната верица женска!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Нищо не разбирате, това е част от голям проект за развитие на селото. Сега се прави мост, после там ще се изгради река, и край реката ще се направи детска градина. Тъй като няма деца в селото, всички депутати ще направят и деца на всяка булка която се намери в околността. Така ще се облагороди и населението, а и депутатите ще си върнат всички благопожелания които получават спрямо тях, и всичките си роднини до девето коляно...
'Жители Москвы, стесненные жилищным кризисом, бросятся в ваш великолепный город. Столица автоматически переходит в Васюки. Сюда переезжает правительство. Васюки переименовываются в Нью-Москву, а Москва — в Старые Васюки. Ленинградцы и харьковчане скрежещут зубами, но ничего не могут поделать. Нью-Москва становится элегантнейшим центром Европы, а скоро и всего мира.'
Илф и Петров
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
В гражданското притичват булка и младоженец, закъсняващи с половин час. И двамата са с усмивки до ушите... щастливи!
Кумът пита младоженеца на ухо:
- Мишо, къде ходихте? Всички вас чакат. И защо така сияеш?
- Слушай, Генчо, тя такава сви*ка ми отвъртя - най-хубавата в целия ми живот!
През това време кумата пита булката:
- Нинче, къде пропаднахте? Разбирам те, отдавна искаш да се омъжиш, но защо така сияеш...
- Ох, Ленче, можеш вече да ме поздравиш - току-що направих последния си минет в живота!
Добруджанското село се прочу с уникалното си съоръжение не само в региона и страната, но и в цял свят. Става въпрос за мост, издигнат… в средата на нищото.
Нищо не разбирате, това е част от голям проект за развитие на селото. Сега се прави мост, после там ще се изгради река, и край реката ще се направи детска градина. Тъй като няма деца в селото, всички депутати ще направят и деца на всяка булка която се намери в околността. Така ще се облагороди и населението, а и депутатите ще си върнат всички благопожелания които получават спрямо тях, и всичките си роднини до девето коляно...
Добруджанското село се прочу с уникалното си съоръжение не само в региона и страната, но и в цял свят. Става въпрос за мост, издигнат… в средата на нищото.
Светът е много ощетен, че не беше информиран за откриването на спортна площадка в село Гулийка с население 70 жители на възраст 65+ от министър терзиева-ли-беше ...
За капак "леля Мариана" чака оттам да излезе новият Бербатов
Паркира си Бойко Борисов новия шлифер в гаража, а там го чака Папата да го цуне. Бойко пита:
- Франьо, само ти ми липсваше да ми цъфнеш в гаража.
- Е, аз само да се поцелуваме.
- О, божичко! - казва Борисов и се кръсти както винаги.
- Е той ме праща, за да те питам дали ше ти е удобно утре да вали дъжд.
Коментар