IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чудо и богатство на българския език! В друг дума с три представки не е намерена! ДУМАТА:
    ИзПоНасрахме се .......

Коментар

• Идва сезона, хайде на море!
      - Здравейте. Така, като ни гледате, имате ли нещо нормално за хапване като за нас?
      - Разбира се. Стек ангъс по 40 лева за сто грама. Три пържоли 500 лева точно.
      - Супер. Дайте ни пет пържоли, че имаме и куче. И то, душицата да разбере, че е на море. Момент… А имате ли стек блек ангъс? От лимитед едишъна? Същия като ангъса, ама да е блек?
      - Нямаме, но за вас ще калкулираме пържоли от айтоско теле като ултра блек ангъс лимитед едишън, по 100 лева за сто грама. Как е?
      - Идеално. Това отговаря на стандарта ни на средностатистически българи, решили да отидат за три дни да се порадват на морето.
      - Хляб искате ли? Предлагаме от „питките на баба“.
      - Коя баба?
      - Бабата на @нглийската кр@лица, разбира се. Наели сме я за сезона да меси питки отзад. Сутрин меси питки, а следобед реди торти, щото по майчина линия идва от Мария-Антоанета.
      - Става. И за десерт искаме нещо по-така?
      - Кафе от цибетка. 300 лева чашата. Да ви предупредя, че цибетката ни е с разстройство и затова леля Стефка я замества, но няма да направите разлика.

Коментар

• Коментар

• Филологът знае 25 синонима на думата "ху@ня", но автомонтьорът знае 225 детайла с това име.

Коментар

• - Като малък исках да стана ...гробар...
            - Защо точно гробар?!
            - Ми, спокойна работа, пък и клиентите не се оплакват...

Коментар

• - Мила , ти, като умреш в какво искаш да се преродиш?
              - В овца! Спокоен живот, ливади, ручеи .....
              - Мм .... ! Ми, то два пъти едно и също не може .....

Коментар

• Умиpa евpеин и pавинът моли някой да каже две добри думи за него...
                Настава пълна тишина...
                По някое време един от присъстващите се обажда:
                - Абе, брат му беше още по-лoш...

Коментар

• Из форум на наемните убийци.
                  Насочих пистолет към жената и я попитах:
                  - "Имаш ли някакви последни думи?"
                  Успях да я застрелям чак след 3 часа...

Коментар

• - Господине, обаждам ви се, за да ви кажа, че по погрешка съм изпратила СМС с текст „Обичам те“, исках на друг номер. Извинявайте!
                    - Късно е. По-добре напуснете страната, че жената ви търси.

Коментар

• Втората любовница значително подобрява организационните способности на мъжа!
                      Из личните ми наблюдения , стр. 33

Коментар

• -Ти някога вазелин ползваш ли?
                        -Рядко! Само в "тесен" кръг!

Коментар

• Обясняваш на подрастващите да не играят на pycка pyлетка, и накрая както обикновено...
                          "Oт едното влязло,
                          от другото - излязло!"

Коментар

• Днес е Цветница!
                            Специално честит имен ден на леля Ружа Игнатова, да не ме забравиш...

Коментар

• В БГ ...баба:
                              "Понеже Урсула щяла да ми вземе спестяванията като ми станат в евро, за по-сигурно ги ...хвърлих през балкона..."

Коментар

• Семейна свада!
                                - Жена, ти си като последния чифт обувки на витрината!!!
                                - Ей усещам, че ме обиждаш, ама не схващам как!?
                                - Тоа чифт жена, сто човека преди мен са го пробвали, а аз глупака съм го взел!!!

Коментар

Working...
                                X