If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Идва сезона, хайде на море!
- Здравейте. Така, като ни гледате, имате ли нещо нормално за хапване като за нас?
- Разбира се. Стек ангъс по 40 лева за сто грама. Три пържоли 500 лева точно.
- Супер. Дайте ни пет пържоли, че имаме и куче. И то, душицата да разбере, че е на море. Момент… А имате ли стек блек ангъс? От лимитед едишъна? Същия като ангъса, ама да е блек?
- Нямаме, но за вас ще калкулираме пържоли от айтоско теле като ултра блек ангъс лимитед едишън, по 100 лева за сто грама. Как е?
- Идеално. Това отговаря на стандарта ни на средностатистически българи, решили да отидат за три дни да се порадват на морето.
- Хляб искате ли? Предлагаме от „питките на баба“.
- Коя баба?
- Бабата на @нглийската кр@лица, разбира се. Наели сме я за сезона да меси питки отзад. Сутрин меси питки, а следобед реди торти, щото по майчина линия идва от Мария-Антоанета.
- Става. И за десерт искаме нещо по-така?
- Кафе от цибетка. 300 лева чашата. Да ви предупредя, че цибетката ни е с разстройство и затова леля Стефка я замества, но няма да направите разлика.
- Мила , ти, като умреш в какво искаш да се преродиш?
- В овца! Спокоен живот, ливади, ручеи .....
- Мм .... ! Ми, то два пъти едно и също не може .....
Умиpa евpеин и pавинът моли някой да каже две добри думи за него...
Настава пълна тишина...
По някое време един от присъстващите се обажда:
- Абе, брат му беше още по-лoш...
- Господине, обаждам ви се, за да ви кажа, че по погрешка съм изпратила СМС с текст „Обичам те“, исках на друг номер. Извинявайте!
- Късно е. По-добре напуснете страната, че жената ви търси.
Семейна свада!
- Жена, ти си като последния чифт обувки на витрината!!!
- Ей усещам, че ме обиждаш, ама не схващам как!?
- Тоа чифт жена, сто човека преди мен са го пробвали, а аз глупака съм го взел!!!
Коментар