IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Минералните права -права на хумосния собственик

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дори и селски тарикат да съм,въпросът с бъдещата цялост? на Българските земи минива през определяне на по-рязка териториална идентичност!.Само с двугласно пеене и шопска салата нещата няма да ни се получат. Акумулиране на добавена-стоиност към хумустната-собственност, определено ще сенсибилизира прага на чуствителност и нетърпимост към екзотични концесионни договори със завоалирани клаузи, търговска-тайна? и РЕЗУЛТАТ-методично икономическо-мачкане на големи социални-групи.
    Моля ,да не се залъгваме че (материала) тук струва нещо! С това умупомрачително безхаберие, всеки средностатистически олигарх да ни е ЛАПНАЛ 51% още към края на миналото хилядолетие.
    ДА ЖИВЕЙ БОРДА! БЛАГОДАРЯ ТИ БОРД!
    ......... ама двасетина години работи ОК но вече затормозва
    ЗДРАВЕЙ ГРАЖДАСКО ОБЩЕСТВО, няма кои друг.ТИ СИ наХОД

А относно хумусно-минералните мераци на другите селски тарикати, дори КОПИ-анд -ПЕЙСТ-регулации ще сработят добре в България,ВЯРВАИТЕ МИ!

Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им.
    Last edited by agronoma1; 24.05.2014, 15:05. Причина: добавена стиност за нашите земи ,чрез обединяване на хумусно-минералните права

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
      Доктора, гледам почнал с единия профил темата, а с другия се поздравява
      Може би пише с още негови профили в темата...
      Доктора е шесторъкия Шива. Като се добави член-кореспондента, става Седморъкия камасутра, , може да стане и осморъкия козаностра. (ако единия накрайник не знае какво прави другия) (и това при допускането, че сме се абстрахирали от изкуствения интелект записан в чипа от светлия пастор Петров)
      Last edited by precakanoto; 08.05.2014, 04:05.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
        Айде малко по-сериозно, моля! Темата е за права, не за задължения
        Да продължим с разделението: Както има такова на труда, така и на правата и задълженията да направим: За едни -само права, за други задължения.
        Да се допълват едни-други

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
          Агроном-е, а какво правим с данъците? Ще плащаш ли данък на земеделска земя?
          Айде малко по-сериозно, моля! Темата е за права, не за задължения

Коментар

• Първоначално изпратено от KoMetov Разгледай мнение
            Агроном-е, а какво правим с данъците? Ще плащаш ли данък на земеделска земя?
            ...Или данък подземно богатство? По 2 лефа на квадрат годишно.
            2 лв = (200 стотинки)^2=40000 (стотинки)
            => 'ку щети !

Коментар

• Агроном-е, а какво правим с данъците? Ще плащаш ли данък на земеделска земя?
              Last edited by KoMetov; 24.05.2014, 13:37.

Коментар

• ...Точно с елемент пор.№ 88 ?
                - Да бе, да.

Сигурно, докато е проучвал поредните там семки с Гайгер-Мюлеровия брояч, колегата е открил залежи /не, ЗАЛЕЖИ !/от радий. И сега...

Само трябва да се внимава МАГАТЕ да не скочи.

Коментар

• Нали се сещаш, че правата обикновено са свързани и с някакви задължения. Та ти ще гарантираш ли безопасно извличане, което да не навреди на комшията?

Коментар

• Седя си и си мисля. Имам ли права над бъдещия хумОс метър на два на два
                    Абе пич, кво прайм ако собственикът на съседния парцел не желае и да чуе за елемент 88?

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
                      Хаиде чао господин пирамид.като смениме закона пак ще си пишем да се поздравим.

Призовавам всички собственници на земя да изискат чрез законосъобразни средства промяна на закона. С цел придобиване на собственност на полезните изкопаеми находящи се в собственноста им.
                      Лошо няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        Аха. Облъчен си. Е, простено да ти е.
                        Хаиде чао господин пирамид.като смениме закона пак ще си пишем да се поздравим.

Коментар

• [QUOTE=agronoma1;1059625686
                          И нее температурка бе, 88 елемент
                          [/QUOTE]
                          Аха. Облъчен си. Е, простено да ти е.

Коментар

А бе я всичко вземи преведи за по-сигурно
                            пп
                            Усложливо ти пращам преводача
                            https://translate.google.com.tr
                            Определено, нещо не е наред: Не ти искам смешния "преводач", искам да ми посочиш какво общо имам аз с бълнуваните от тебе ВЕЦ. Това, че в техникума преди 30 години съм учил нещо по специалността ел.мрежи и централи и дето съм завършил с доста висока оценка, не вярвам да се брои. Е, и са ни водили на наблюдение от училище, ама само толкова. Миналото си е минало.

Пак питам : Къде у мен видя ВЕЦ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              ...и къде видя у мен нещо общо с ВЕЦ? Дано ти спадне скоро температурата, че може да се повредиш, друже.
                              А бе я всичко вземи преведи за по-сигурно
                              И нее температурка бе, 88 елемент

пп
                              Услужливо ти пращам преводача
                              https://translate.google.com.tr

Last edited by agronoma1; 11.06.2014, 12:47.

Коментар

Но каквито сме бедни финансово и правно след10тина години хем хумуса продаден хем онези власта овладяли и на ти булгаристан със спокоините пирамид и агронома

И каквато раждаемост имаме ГАРАНТИРАМ ТИ смяна на генотипа на таз държава скоро скоро
                                Съветвам те от сега да започваш да превеждаш упътванията за експлоатация на вецовете,само на Български няма да ти ги приемат

N.B.
                                ...и къде видя у мен нещо общо с ВЕЦ? Дано ти спадне скоро температурата, че може да се повредиш, друже.

Коментар

Working...
                                X