IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво сега се счита за добър климатик ?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изключително неграмотно писане. Не се толерира.

Коментар

• Първоначално изпратено от AlikinaAM Разгледай мнение
      Здравейте, приятели !
      Този проблем отдавна страда от летните жеги , и най-накрая реши да сложи климатика. - Много задушно през лятото . Conder решили да купуват.
      Проблемът е , и как да се реши - не е ясно .
      Първо, аз не знам какъв тип е най-добре да изберете Conder .
      На второ място, не се знае кои фирми са водещи по отношение на качеството .
      Трето - къде по-добре да си купя ?Thing Смятам да отнеме няколко години .
      Съотношение цена / качество трябва да е адекватна .
      Служителите на магазините трябва да бъдат изпитани на всеки въпрос може да се отговори , гаранционно и след гаранционно обслужване и качество бързо , професионален монтаж ( без " запаси " ) , богат асортимент .Поучете се от грешките си скъпи , така че да обжалва пред съм учил .
      Действително само последен въпрос , защото въведете той.
      Бегло заинтересовани колеги, препоръчва Klimakonda компания. Сама по себе си за тях никога не е чувал .
      Или е по-добре да не се къпят и да отидете в супермаркета има такива?
      Или може би някой е в черния списък фирми ?Чувствайте блондинка , просто жегата зад ъгъла ,
      *и остър въпрос .
      Помогнете , моля !
      Някъде в Северна Бутово .
      Брачед хвани си пиши у форумите за направи си сам не във финансов форум, Абе Администраторите това сайт по всичкология ли е ве не мога да разбера ??? Все някви политики, направи си сам, глупости на² триите тука и черта ...

Коментар

• - Дали? По-позорен "превод" скоро не бях ни чувал, ни чел. Не може да разбереш какъв го дири. Да си беше писала директно на руски, да не се бе излагала момата.

Коментар

• изглежда ботовете са им подобрили софтуера. само има още какво да се желае за автоматизираният превод.

Коментар

• Пак са свършили кинтевете в лудниците

Коментар

• Какво сега се счита за добър климатик ?

Здравейте, приятели !
              Този проблем отдавна страда от летните жеги , и най-накрая реши да сложи климатика. - Много задушно през лятото . Conder решили да купуват.
              Проблемът е , и как да се реши - не е ясно .
              Първо, аз не знам какъв тип е най-добре да изберете Conder .
              На второ място, не се знае кои фирми са водещи по отношение на качеството .
              Трето - къде по-добре да си купя ?Thing Смятам да отнеме няколко години .
              Съотношение цена / качество трябва да е адекватна .
              Служителите на магазините трябва да бъдат изпитани на всеки въпрос може да се отговори , гаранционно и след гаранционно обслужване и качество бързо , професионален монтаж ( без " запаси " ) , богат асортимент .Поучете се от грешките си скъпи , така че да обжалва пред съм учил .
              Действително само последен въпрос , защото въведете той.
              Бегло заинтересовани колеги, препоръчва Klimakonda компания. Сама по себе си за тях никога не е чувал .
              Или е по-добре да не се къпят и да отидете в супермаркета има такива?
              Или може би някой е в черния списък фирми ?Чувствайте блондинка , просто жегата зад ъгъла ,
              *и остър въпрос .
              Помогнете , моля !
              Някъде в Северна Бутово .
            Working...
            X