IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трол, Трол, Трол, ... , Интернет Трол

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро. Извинявам се за офтопика ама тук ли е тема Политика че закъснявам за работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Борислав Цеков: Антоанета Цонева и Иво Божков са били обслужвани от платени тролове
      http://www.blitz.bg/news/article/251290
      Перник, баш зализания да говори кой бил обслужван от тролове....

Преди изборите този беше ангажирал (т.е. господарите му) такава армада от тролове, които да славословят мижавата му партийка, че човек би останал с впечатление, че си има работа най-малко с втората политическа сила.

Една част работят и понастоящем, най-вече посредством споделяне на глупостите на hashtag-bg.com (трол страница на същия зализан лизач)...

Провери също, кои са пешо и милена кичашки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Баси недъгавите тролове. Ти сам за година направи 7000
        Не закачай старото. За повече от 5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          Е аз се базирам на разкритията на Доктора
          Ее-е-е, супер. Намерил си най-достоверното анал лизатор и, по него, по него... Бравус, начи, респект!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
            #BSPTrolls Армия анонимни хунвейбини на БСП мобилизирана за обществено зомбиране
            За близо година 672 трола са произвели 10154 коментара в полза на БСП

]
            Баси недъгавите тролове. Ти сам за година направи 7000

Коментар

• #BSPTrolls Армия анонимни хунвейбини на БСП мобилизирана за обществено зомбиране
              За близо година 672 трола са произвели 10154 коментара в полза на БСП

от Биволъ

https://bivol.bg/bsptrolls1.html

Биволъ изготви търсачка в тролските послания, чрез която най-добре може да се обхване мащабът на това манипулативно информационно бедствие. Възможно е търсене по ключови думи, по период, медия и по име на трола. Примери:

Всички коментари във форума на Дневник: https://www.balkanleaks.eu/bsptrolls...ress+*dnevnik*

Всички коментари във Facebook: https://www.balkanleaks.eu/bsptrolls...ess+*facebook*

Всички коментари от трола Borisa Mirkovic във Facebook: https://www.balkanleaks.eu/bsptrolls...ess+*facebook*

Всички коментари от трола Krasnoselo: https://www.balkanleaks.eu/bsptrolls...hor+krasnoselo

Всички коментари с ключова дума Гоце: https://www.balkanleaks.eu/bsptrolls...BE%D1%86%D0%B5

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                И, разбира се, ти сам го установи, нема дохтури, нема банана ?
                Е аз се базирам на разкритията на Доктора

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Е, пирамида, ти си обикновен измамник както се установи.
                  И, разбира се, ти сам го установи, нема дохтури, нема банана ?

Коментар

• Борислав Цеков: Антоанета Цонева и Иво Божков са били обслужвани от платени тролове
                    http://www.blitz.bg/news/article/251290

В коментара се припомня, че платените тролове са ползвани в кампанията на кандидата на ДСБ за кмет на София Прошко Прошков (който вече е в партията на Кунева). Тогава в щаба на Прошков беше и днешната протестърка и уж боркиня срещу троловете Антоанета Цонева, а сред кандидатите на ДСБ за общински съветници в столицата под номер 8 в партийната листа беше не друг, а видния днешен деец на сектата на протестърите – уж независимият блогър Иво Божков, пише шефът на Института за модерна политика.

Та, тези хорица са били обслужвани от платените тролове. Потривали са самодоволно ръчички, виждайки фалшивата реалност, която платените им тролове творяха, заливайки интернет форуми, Фейсбук и Туитър с омраза и направо сатанински хейт, с клевети и обиди срещу всеки, който не от партията на Прошков, Цонева и Божков, продължава Цеков.

При това забележете – тези тролове не са били платени не с тлъстите суми, които въпросните хонорувани граждани регулярно усвояват от Сорос, олигарха Прокопиев и подопечната на Цветелина Бориславова фондация “Америка за България”. Не, платени са били с държавната субсидия на партията им, сиреч от джоба на данъкоплатците.

А такива като Цонева и Божков са били публичната легитимация на платените тролове. Казвам това, за да се види колко измамна, лъжлива и хамелеонска е претенцията на тези лица за “нов морал” и колко нелепа е днешната им поза на “независими граждани”.

Но всъщност това раздвоение на личността, от което те видимо страдат, е сред причините за истерията, омразата и безидейността, с която за известен период заляха публичното пространство. И заради които провалиха широкия граждански протест срещу олигархията, свеждайки го с лилипутското си политически мислене до файтонно хейтърско сборище, сричащо примитивизми за “комунистическа заплаха” и прочие.

Като прибавим към това и буламача от болшевишки и фашизоидни идеи, който имат в главите, политическата диагноза е ясна. Но няма защо аз да им я поставям. Направи го достатъчно убедително техния бивш партиен водач г-н Иван Костов, който им удари звучен плесник, упреквайки ги в десен болшевизъм и неврополитика, завършва коментара си Борислав Цеков. /БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      И мен на едно друго място /на инфо навява подписът ми към момента, ама скоро ще го сменям ме обявихе не просто за трол, ами и за "платен провокатор, гений на компютрите/ и т.н. което няма нищо общо, разбира се но, така мрели, така ги ровели...
                      Е, пирамида, ти си обикновен измамник както се установи.

Коментар

Аз пък съм трол
                        И мен на едно друго място /на инфо навява подписът ми към момента, ама скоро ще го сменям ме обявихе не просто за трол, ами и за "платен провокатор, гений на компютрите/ и т.н. което няма нищо общо, разбира се но, така мрели, така ги ровели...
                        Last edited by Pyramid; 19.02.2014, 19:06.

Коментар

• Как да разпознаеш трола? Две основни правила.

1. 99 % от мненията са в сектор политика или всяко свързано с политика международно съитие.

2. Бесен копи - пейст на всякакви свързани с политика новини и килиометрични постове под тях отново - каква изненада - на тема политика.

Нека форумното преброяване на троловете започне сега!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            ти си ясен и с Наивник, и с другия НАИВНИК, все си оставаш добродушен наивник, а някои хора направИха много пари
                            Ми, не дават кинти да ги ева. А моа викам и за комунистите, и за капиталистите

Коментар

Аз пък съм трол
                              ти си ясен и с Наивник, и с другия НАИВНИК, все си оставаш добродушен наивник, а някои хора направИха много пари
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Основният въпрос е по какъв начин тия 3 х 10k лева са се озовали в касата на въпросната партия. Не й пиша името щото съм сигурен, че явлението е характерно за всички нейни посестрими. След като има договор предполагам, че тези пари не са от черната им каса, а са с доказан произход, напр. от партийна субсидия/членски внос/дарение или нещо от сорта. Следващият въпрос е защо Сметната палата спи или ако не спи съвсем, то кой тогава й пречи да вземе отношение, за да не научаваме за тези безобразия през медиите, а по нормалния начин? Последният въпрос е докога ще харчат данъците ни за дивотии?
                                Vanitas vanitatum...

Коментар

Working...
                                X