Постингите в темата отдавна излязоха от добрия тон! Заключвам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Трол, Трол, Трол, ... , Интернет Трол
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕ, ти до преди 6 месеца си беше нормален потребител, антикомунист, но нищо повече. След това те ухапаха някакви стършели. Ама ние не сме виновни, ако жена ти те е изгонила, та да си изливаш по цял ден злобата във форума.
Не понасям лъжите, много наглост се сипе в темичката "Украйна" от 8 месеца насам.
Не мога да подминавам наглостта.
Дано да свърши тая война, че да не досаждам повече тук с мнения и публикации, то форумите да не са за четене...
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИма тука един с име на древногръцки историк, който се е регистрирал на 15 юни 2007ма и беше записал че е юрист, ама е почнал да тротинетка на 13 септември 2013та. От 13.09.2013та до сега същия индивид е натрупал 5651 постинга, над 10% от тях изтрити и то САМО в политическите теми. Това са 510 дни или по 11 поста на ден средно.
И същият има нахалството да нарича някой друг трол!
Следва да се отбележи че същия е регистрирал никнейм, който не е употребявал над 6 години. Забележително!
Та така "юристе".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗначи някой червен трол ме е издразнил с лъжливите си твърдения в "Русия" 24 пъти, в "Украйна" - 12 пъти, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 пъти.
Тук съм от 2008ма, за да търгувам, пречи ли да имам мнение?
ИЛИ ПРЕЗ 2008МА СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ В УКРАЙНА???
Има хора със самостоятелно мислене, които не понасят лъжата и пропагандата, ако прочета сто лъжи днес, ще публикувам сто пъти срещу тях.
Който няма капацитета, да проумее, че хората имат мнение, проблема си е негов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДоживяхме, тролове да се възмущават от... (уж) тролене...
Момчетата на Решетников, Дугин и Исаков....
И същият има нахалството да нарича някой друг трол!
Следва да се отбележи че същия е регистрирал никнейм, който не е употребявал над 6 години. Забележително!
Та така "юристе".Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЧовека има само 6 поста и го обявиха за съмнителен (за трол).
Пък някои само днес, само в 3 активни политически теми имат по 50 постинга. Те какви са?
Ей, на! Бившият политически офицер, сега предприемач, успя да натрупа в "Русия" 24 поста, в "Украйна" - 12, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 . Общо 52 поста.
Другият пък с името на древногръцки мъдрец, дето уж бил юрист, в тема "Русия" - 12, в "Украйна - 19, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 4, общо 35.
А бе тея кога работят???? Или им плащат за тролене?
Тук съм от 2008ма, за да търгувам, пречи ли да имам мнение?
ИЛИ ПРЕЗ 2008МА СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ В УКРАЙНА???
Има хора със самостоятелно мислене, които не понасят лъжата и пропагандата, ако прочета сто лъжи днес, ще публикувам сто пъти срещу тях.
Който няма капацитета, да проумее, че хората имат мнение, проблема си е негов.
Коментар
-
Много време се ядосвах от троловете!
Но и аз започнах да ги игнорирам.
Усещам се, че и тръгвам да им отговарям, за секунда минава през главата ми цялата предстояща простотия и до там.
Наблягам на моето мнение и най-вече влизам в други сайтове, където има единомислие.
Има много фейс групи на съмишленици.
Не мога повече да давам хляб на троловете, особено на соломончетата, натофилчетата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПочти всеки ден са така. Заработват надница хората.
Ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеА, това само за днес ли е? Или е ежедневие...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Човека има само 6 поста и го обявиха за съмнителен (за трол).
Пък някои само днес, само в 3 активни политически теми имат по 50 постинга. Те какви са?
Ей, на! Бившият политически офицер, сега предприемач, успя да натрупа в "Русия" 24 поста, в "Украйна" - 12, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 . Общо 52 поста.
Другият пък с името на древногръцки мъдрец, дето уж бил юрист, в тема "Русия" - 12, в "Украйна - 19, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 4, общо 35.
А бе тея кога работят???? Или им плащат за тролене?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнениеИнтересна тема
Тук да няма скрити лимонки, не се крийте
Коментар
Коментар