IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трол, Трол, Трол, ... , Интернет Трол

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Постингите в темата отдавна излязоха от добрия тон! Заключвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Е, ти до преди 6 месеца си беше нормален потребител, антикомунист, но нищо повече. След това те ухапаха някакви стършели. Ама ние не сме виновни, ако жена ти те е изгонила, та да си изливаш по цял ден злобата във форума.
      Нека всеки си гледа жената... Неговата.

Не понасям лъжите, много наглост се сипе в темичката "Украйна" от 8 месеца насам.
      Не мога да подминавам наглостта.

Дано да свърши тая война, че да не досаждам повече тук с мнения и публикации, то форумите да не са за четене...

Коментар

Има тука един с име на древногръцки историк, който се е регистрирал на 15 юни 2007ма и беше записал че е юрист, ама е почнал да тротинетка на 13 септември 2013та. От 13.09.2013та до сега същия индивид е натрупал 5651 постинга, над 10% от тях изтрити и то САМО в политическите теми. Това са 510 дни или по 11 поста на ден средно.
        И същият има нахалството да нарича някой друг трол!
        Следва да се отбележи че същия е регистрирал никнейм, който не е употребявал над 6 години. Забележително!
        Та така "юристе".
        Неграмотнико, "Кандид" няма нищо общо с Древна Гърция... (провери, кой е Волтер), а причината да почна да пиша по политически теми, бяха точно излиянията на два нагли индивида, на които никой тук не отговаряше във времето, когато "червеите" се опитвахме да се противопостваим на путиновската шайка, незаконно окупирала властта в България... а именно един, представящ се за селянин от Плевенско и друг, който твърди, че е пенсиониран фатмак от Шумен (може да си го сложиш в биографията за пред местната партийна организация)... Искам да кажа, че точно ти и другия лумпен ме активирахте... иначе и аз като Хаирсъзов не мога да мълча на лъжи и пропаганда,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Значи някой червен трол ме е издразнил с лъжливите си твърдения в "Русия" 24 пъти, в "Украйна" - 12 пъти, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 пъти.
          Тук съм от 2008ма, за да търгувам, пречи ли да имам мнение?

ИЛИ ПРЕЗ 2008МА СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ В УКРАЙНА???

Има хора със самостоятелно мислене, които не понасят лъжата и пропагандата, ако прочета сто лъжи днес, ще публикувам сто пъти срещу тях.

Който няма капацитета, да проумее, че хората имат мнение, проблема си е негов.
          Е, ти до преди 6 месеца си беше нормален потребител, антикомунист, но нищо повече. След това те ухапаха някакви стършели. Ама ние не сме виновни, ако жена ти те е изгонила, та да си изливаш по цял ден злобата във форума.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Доживяхме, тролове да се възмущават от... (уж) тролене...

Момчетата на Решетников, Дугин и Исаков....
            Има тука един с име на древногръцки историк, който се е регистрирал на 15 юни 2007ма и беше записал че е юрист, ама е почнал да тротинетка на 13 септември 2013та. От 13.09.2013та до сега същия индивид е натрупал 5651 постинга, над 10% от тях изтрити и то САМО в политическите теми. Това са 510 дни или по 11 поста на ден средно.
            И същият има нахалството да нарича някой друг трол!
            Следва да се отбележи че същия е регистрирал никнейм, който не е употребявал над 6 години. Забележително!
            Та така "юристе".

Коментар

Човека има само 6 поста и го обявиха за съмнителен (за трол).
              Пък някои само днес, само в 3 активни политически теми имат по 50 постинга. Те какви са?

Ей, на! Бившият политически офицер, сега предприемач, успя да натрупа в "Русия" 24 поста, в "Украйна" - 12, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 . Общо 52 поста.

Другият пък с името на древногръцки мъдрец, дето уж бил юрист, в тема "Русия" - 12, в "Украйна - 19, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 4, общо 35.

А бе тея кога работят???? Или им плащат за тролене?
              Значи някой червен трол ме е издразнил с лъжливите си твърдения в "Русия" 24 пъти, в "Украйна" - 12 пъти, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 пъти.
              Тук съм от 2008ма, за да търгувам, пречи ли да имам мнение?

ИЛИ ПРЕЗ 2008МА СЪМ ЗНАЕЛ, ЧЕ ЩЕ ИМА КОНФЛИКТ В УКРАЙНА???

Има хора със самостоятелно мислене, които не понасят лъжата и пропагандата, ако прочета сто лъжи днес, ще публикувам сто пъти срещу тях.

Който няма капацитета, да проумее, че хората имат мнение, проблема си е негов.

Коментар

• Доживяхме, тролове да се възмущават от... (уж) тролене...

Момчетата на Решетников, Дугин и Исаков....

Коментар

• Ето,и анкетата си го показва,всеки четвърти пост е спам,това е лошо и притеснително
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Много време се ядосвах от троловете!
                    Но и аз започнах да ги игнорирам.
                    Усещам се, че и тръгвам да им отговарям, за секунда минава през главата ми цялата предстояща простотия и до там.

Наблягам на моето мнение и най-вече влизам в други сайтове, където има единомислие.
                    Има много фейс групи на съмишленици.

Не мога повече да давам хляб на троловете, особено на соломончетата, натофилчетата!

Коментар

Почти всеки ден са така. Заработват надница хората.

Ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                        А, това само за днес ли е? Или е ежедневие...
                        Почти всеки ден са така. Заработват надница хората.

Коментар

• А, това само за днес ли е? Или е ежедневие...

Коментар

• Човека има само 6 поста и го обявиха за съмнителен (за трол).
                            Пък някои само днес, само в 3 активни политически теми имат по 50 постинга. Те какви са?

Ей, на! Бившият политически офицер, сега предприемач, успя да натрупа в "Русия" 24 поста, в "Украйна" - 12, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 16 . Общо 52 поста.

Другият пък с името на древногръцки мъдрец, дето уж бил юрист, в тема "Русия" - 12, в "Украйна - 19, в "Ще се освободи ли ЕС..." - 4, общо 35.

А бе тея кога работят???? Или им плащат за тролене?

Коментар

• Първоначално изпратено от bonboniada Разгледай мнение
                              Интересна тема

Тук да няма скрити лимонки, не се крийте
                              И ти си съмнителен с тези само 6 мнения!

Коментар

• Интересна тема

Тук да няма скрити лимонки, не се крийте

Коментар

Working...
                                X