Айдеее.......С тия цени ще има бая духачи в отборите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТака, доколкото разбрах, фентъзито ще е на линия на 07.06, така че се броим другата седмица колко ще се докараме като бройка Че засега наистина е пълен булшит и е поо-добре да не се гледаLiverpool Forever
Коментар
-
Така, доколкото разбрах, фентъзито ще е на линия на 07.06, така че се броим другата седмица колко ще се докараме като бройка Че засега наистина е пълен булшит и е поо-добре да не се гледаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнениеНякой да знае кога ще пуснат фентъзито тия кавали от ФИФА?Last edited by Грую Груев; 04.06.2018, 17:31.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Така е, до дни ще я оправят, вервай ми Иначе това фентъзи на Фифа е в пъти по-изчистено от това на Шипчето, а и веднага ъпдейтва резултатите, не е дървото на "най-висшата висша лига". И можеш да си сменяш капитана през цялото време, не е просто да разчиташ на късмета си - определено е една идея по-мениджърско. Ще видиш, ако не си го играл досега, ще ти хареса!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение"Малко скопено" е доста меко казано Направо си е "дървено". Аз ще участвам, но пак на олимпийски принцип. Успех!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от sauron Разгледай мнение
2.Sauron
Няква пробна версия е това според мен,другата седмица смятам че ще е официално като се обявят отборите.Роналдо струва колкото почти всички нападатели,не смятам че ще остане така,а и промени в участващите футболисти ще има.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИбряяяя, стартира и фентъзито за световното - http://fantasy.pre.fifa.com/en/myteam
Направил съм ви безплатна лига - Tikvestor.bg, code - HBMLRKZ1 или направо урл-то - http://fifa-fantasy-qa.sportz.io/en/...424D4C524B5A31
Сега правя заявки за платено фентъзи, за което също съм направил лига - Tikvestor.bg-paid, а кода ще пращам на лични за желаещите предлагам на по 30 кинта? Ако няма други предложения, казвайте Засега фентъзито е малко скопено и липсвата 80% от отборите, но има време, ще се запишат всички по реда си. И така, налазвайте списъка за участниците, ако искате да правим и платена лига - ако се съберем поне 6 човека, ще я има и платената
1. Грую - 30 кинта
Няква пробна версия е това според мен,другата седмица смятам че ще е официално като се обявят отборите.Роналдо струва колкото почти всички нападатели,не смятам че ще остане така,а и промени в участващите футболисти ще има.Liverpool Forever
- 1 like
Коментар
-
Ибряяяя, стартира и фентъзито за световното - http://fantasy.pre.fifa.com/en/myteam
Направил съм ви безплатна лига - Tikvestor.bg, code - HBMLRKZ1 или направо урл-то - http://fifa-fantasy-qa.sportz.io/en/...424D4C524B5A31
Сега правя заявки за платено фентъзи, за което също съм направил лига - Tikvestor.bg-paid, а кода ще пращам на лични за желаещите предлагам на по 30 кинта? Ако няма други предложения, казвайте Засега фентъзито е малко скопено и липсвата 80% от отборите, но има време, ще се запишат всички по реда си. И така, налазвайте списъка за участниците, ако искате да правим и платена лига - ако се съберем поне 6 човека, ще я има и платената
1. Грую - 30 кинтаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Отчет за преведените суми, остават двама герои, на които не съм превел - да си се обозначават, ако искат
Платена стандартна:
- Първо място - 600 кинта - Даниел Асов - преведена
- Второ място - 300 кинта - Свилен Стоев - преведена
- Трето място - 200 кинта - Михаил Кръстев - преведена, оставени 50 кинта за догодина
- Четвърто - 150 кинта - Васил Райков - преведена, оставени 50 кинта за догодина
- Пето - 100 кинта - Валери Друмев - преведена
- Шесто- 50 кинта - Иван Асов - оставени като вход за догодина
- Седмо - 50 кинта - Мика Хакинен - преведени
- Осмо - 50 кинта - Никола Георгиев - преведени
- Девето - 50 кинта - Цветелин Гучевски - вход за догодина
- Десето - 50 кинта - Стефан Цветанов - непоискани
- най-добър седмичен - 100 кинта - Славчо Здравков със 129 точки от предишния кръг - преведени
- най-добър последна четвърт 50 кинта - Никола Георгиев - 627 точки - преведени
Платена без смени:
Победител - 100 кинта - Марин Маринов - преведени
Втори - 60 кинта - Асен Калоянов - непоискани
Трети - 40 кинта - Михаил Кръстев - преведени
Четвърти - 20 кинта - Мика Хакинен - преведени
Най-добър седмичен - 40 кинта - Михаил Кръстев - преведениNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар