If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Естествено че ще го махна и естествено, че ще се съглася на 20тичка, щом ще игнорираш -4те точки. Имаме бас.
Иначе към момента ми е Лукаку, но може да бода и Руунки. Ще видим Със сигурност един от двамата ще да е.
Ти? Жиру или Лукаку?
принципно това не беше точно оферта от моя страна, а малко тип"ако не беше, щеше", но щом си толкова навит - нека е за този кръг, като няма да ти броя минуса, но ако сме с равни точки, печеля аз, все пак трябва да имам поне минимална компенсация
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-4 съм, иначе с удоволствие бих ти прибрал паричките.
иначе щях да ти ги дам тези 4 точки като бонус Нищо де, така и за мен беше голям риск - казах ти че имам 6 играча от Арсето и Евртоня, а като се замисля имам и още 3 от Ливера и един от тези три отбора като се издъни и става весело
Ти кой сложи капитан - да задам любимия ти въпрос
Няма как да ти приема баса, като големите движения се случват в събота. Имаш две опции на 50 кинта.
1. Че ще се качи с 0.2 до събота;
2. Че ще се качи с 0.3 до неделя.
Ти си.
Колец, още ли си навит на такъв бас Аз си спазвам уговорката и даже ти давам ден по-рано отговор (бях обещал за събота). Басът е супер неизгоден за теб, така че ще разбера като откажеш
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
до тази неделя 23.59 на 13.10 няма да се е качил с 0.3, т.е. да е достигнал 4.9 - на такъв бас съм съгласен, както и на бас, че до 17 часа на 19.10 няма да е достигнал 5.0. За други басове не съм съгласен
В неделя ще се е качил с 0.3. Айде да правим баса не бегай от отговорност.
до тази неделя 23.59 на 13.10 няма да се е качил с 0.3, т.е. да е достигнал 4.9 - на такъв бас съм съгласен, както и на бас, че до 17 часа на 19.10 няма да е достигнал 5.0. За други басове не съм съгласен
дрън-дрън - аз просто ти казвам, че няма как да качи повече от 0.3 в рамките на един кръг, без нзачение кой е играча, без значение колко трансфера ще направи По твоя въпрос - мога да ти отговоря другата събота, дали ще качи в неделя, че там нещата са горе-долу 70/30 да качи към момента
В неделя ще се е качил с 0.3. Айде да правим баса не бегай от отговорност.
Няма как да ти приема баса, като големите движения се случват в събота. Имаш две опции на 50 кинта.
1. Че ще се качи с 0.2 до събота;
2. Че ще се качи с 0.3 до неделя.
Ти си.
дрън-дрън - аз просто ти казвам, че няма как да качи повече от 0.3 в рамките на един кръг, без нзачение кой е играча, без значение колко трансфера ще направи По твоя въпрос - мога да ти отговоря другата събота, дали ще качи в неделя, че там нещата са горе-долу 70/30 да качи към момента
Коментар