Първоначално изпратено от fantasy_gt
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАко Фулъм устискат чиста мрежа след малко,може да доближа стотарката за този кръг
Баси късмета
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТака е, сбъркал съм от бързане да се изфукам
А че ГТ води с 2 точки за седмичната награда не е проблем, защото моите цели през този сезон са по-високиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесигурно си се пообъркал от многото точки, щото си искал да кажеш светците срещу фулъм, но пък ти върза и все пак водач в класирането за седмичния приз все още е ГТ-то, който има 93 точки от първия кръг И все пак поздравления - много силен кръг със Суарез и защитата на Саутхемптън - жалко, че Бентеке не вкара, за мен щеше да е перфектно, но и това го има в зара, следващият път ше ми върже пък на мен
А че ГТ води с 2 точки за седмичната награда не е проблем, защото моите цели през този сезон са по-високи"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямам проблем за утре, пак ли на старото място в 12.15 примерно?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенямам проблем за утре, пак ли на старото място в 12.15 примерно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВече има уговорка за днес, Марински.
Ако искаш за утре да го оставим? Груйче ще се джойнеш ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
Как сте, момци? Върза ми на мач Гледам и че на всички им е вързало във фентъзито, което е много добре, защото тази година се очертава битката да бъде ожесточена.
Някой желаещ за обяд днес? Времето е супер. Колец, как си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАко Фулъм устискат чиста мрежа след малко,може да доближа стотарката за този кръгNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Kолец, къв е тоя до теб бе - за фон ли си го взел
Добре, че на теб не ти върза чак толкова (макар че гол и асистенция + 3 бонус си е доста, но до голяма степен се очакваше, тъпото е, че Арсето записаха клийн шийт и там бонусите ги взеха защитниците, но такава е системата), че тия момчета със Суарез ме разсипаха този уикенд и макар все още да съм пръв, битката стана прекалемно завързана. Нищо, той Суарез ще вземе почивка за следващите 2-3 мача, така че се надявам да изпуснат малко парата.
Следващият кръг е ключов - прекалено много хора имат по 4-6 играча от арсето и ливера, а те са с мач помежду си, отделно евертън и саутхямптън влизат в кофти серии, а защитите на почти всички имат по 2-3-ма играча от там + Лунканката и става весело в пренастрийката на отбора. Аз съм -4 този кръг, но се наложи, защото станах прекалено зависим от тези 3 отбора, а те не са богове все пакNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетози кръг ми е доста тегав, след мои си грешки, като промяната на капитана от стъридж на жиру (4 потенциални точки) и вкарването на баркли за сметка на колман (5 точки), но пък все още водя за платените лиги"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
този кръг ми е доста тегав, след мои си грешки, като промяната на капитана от стъридж на жиру (4 потенциални точки) и вкарването на баркли за сметка на колман (5 точки), но пък все още водя за платените лигиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПридърпах Азар аз. Играе нападател, влиза във форма и Челски имат нелоша програма.
Иначе има време за капитана.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар