IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е ти ако си мислиш, че Лукаку ще дава повече точки от Руунката до края на сезона направо се предай. Ако си мислиш, че 30 точки са много още по-добре за мен. Това ти е един лош кръг и си чао.

Набивай -4ката и взимай Руунката, за да не страдаш. ЧУдя се идния кръг, дали да не си купуя Суарез на мястото на Стъридж, с което да си осигуря 3ма човека, които мога да сложа капитан във всеки един момент. Ще видим.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Колец, ще ме прощаваш, ама не съм съгласен - пределно ясно беше, че Луканката и Стърготината няма да вкарат, т.е. Тотенхамите ще завъртят клийн шит, както и че сити ще бият с много и няма да получат. Късметът е, че Агуеро имаше само 1 гол от 7 вкарани, а Забалета си изкара жълт картон и не участва в нито един от головете
      Сега ще си държиш Руньо, а аз ще съм с Луканката и ще се чудиш защо пак ще имам повече точки
      А туй дет иде, вече е дошло и само ще се увеличава - вече си 30 точки зад мен с -4-ката от тази седмица. И както казваш ти - and counting
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        кой код ти трябва? може и на лични да ми драснеш

П.С. А коя е Галина Бонева - страхотна седмица за нея, поздравления
        Груйче, поредна седмица на див късмет, но какво да се прави. Вече свикнах с това.

Ако си гледал филма "No country for old men", там имаше един много готин цитат гласящ "You can't stop what's coming."

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
          някой може ли да ми метне кода на лични, че се замотах тази година...
          кой код ти трябва? може и на лични да ми драснеш

П.С. А коя е Галина Бонева - страхотна седмица за нея, поздравления
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• някой може ли да ми метне кода на лични, че се замотах тази година...

Коментар

• Взех Агуеро и трябваше да съм минус 4.

Очаквах Агуеро да изригне, но чак пък толкова....

Сега поне нападението ми е от Рууни, Агуеро и Стъридж.

Коментар

Колец, колежките специално благодариха за почерпката с бонбони - не се притеснявай, не съм те изложил, взех от най-скъпите във Венчи
                Аз съм свидетел!

Коментар

абе я един бърз въпрос - чудя се кой да сложа на пейката: Луканката, Стърготината или Рамзес Велики Засега е Луканката, юото мисля, че тотенхамите ще устискат суха мрежа, ама знам ли?
                  Рамзи
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• абе я един бърз въпрос - чудя се кой да сложа на пейката: Луканката, Стърготината или Рамзес Велики Засега е Луканката, юото мисля, че тотенхамите ще устискат суха мрежа, ама знам ли?

Коментар

• Колец, колежките специално благодариха за почерпката с бонбони - не се притеснявай, не съм те изложил, взех от най-скъпите във Венчи
                      А след този кръг ще ти дръпна още, точно заради Кунчо
                      Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Знаеш кое да ми пунтираш.

Рууни капитан!

Коментар

Я да пунтирам Колеца - как сте, състезатели, сложихте ли Кунчо капитан или нема кинти за покупката му, та пак сте със Суарез
                        Знаеш кое да ми пунтираш.

Рууни капитан!

Коментар

...сложихте ли Кунчо капитан ...
                          Мдааааа....
                          Ама като гледам класирането... май няма нужда... тез контузии ми прецакаха сезона дано сега и Давид Лукаш почне да играе и Коутиньо бързо да влезе във форма.
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Какво мислите за Шурле от Челси?
                            Ще играе ли по редовно - че е по еФтин от другите им халфове, а срещу Сити игра напред?

Аз се чудя за Силва капитан

Коментар

• Я да пунтирам Колеца - как сте, състезатели, сложихте ли Кунчо капитан или нема кинти за покупката му, та пак сте със Суарез

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Добре де, може ли в хед-ту-хед да се падна срещу теб този кръг
                                Баси късмета
                                И аз си казвах същото преди неделните мачове, защото имах доста точки, но ме водеше
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X