IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    за този кръг на 2:1 за 10-те кинта съм напълно ок Значи ще ме черпиш следващия път
    Имаме сделка.

Дай ми 9 лева и ти нулирам залога?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      А значи вече усещаш, накъде отиват нещата. Става естествено. Имаме ли сделка на 10 кинта ? Който от двата варианта си избереш ще се съглася.
      за този кръг на 2:1 за 10-те кинта съм напълно ок Значи ще ме черпиш следващия път
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Иначе може за следващите 3 кръга
        А значи вече усещаш, накъде отиват нещата. Става естествено. Имаме ли сделка на 10 кинта ? Който от двата варианта си избереш ще се съглася.
        Last edited by Nikola; 20.11.2013, 22:19.

Коментар

Искаш ли едно басче, че разликата ще е по-малко от 20 точки след изиграването на идния кръг?
          мнйе, освен ако не е на хендикап 2:1 Иначе може за следващите 3 кръга
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Koлче, почти сигурно няма да правя допълнителни трансфери за точи уикенд - мислех да купувам Дебюши за 2 мача, но не си струва, щото бил наказан за единия, а другите в новия замък не ме кефят Така че разликата си остава 20 точки, а след този и следващите кръгове - and counting
            Искаш ли едно басче, че разликата ще е по-малко от 20 точки след изиграването на идния кръг?

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
              В понеделник, 2 Дек, съм готов.
              тогава ще си в София ли? Може да направим една сбирка специално за теб

Коментар

• Koлче, почти сигурно няма да правя допълнителни трансфери за точи уикенд - мислех да купувам Дебюши за 2 мача, но не си струва, щото бил наказан за единия, а другите в новия замък не ме кефят Така че разликата си остава 20 точки, а след този и следващите кръгове - and counting

Коментар

• Груйче, нищо не си подарил моето патенце.

Аз те оферирах да го вземеш, а не трябваше. Сега щеше да ревеш, какъв късметлия съм, че ми се е избило -8. :

Виждам и че изобщо не си проверил играчите ти каква програма имат покрай коледа и за това си мислиш, че Брейди и Озил могат да ти дадат точки в този период. Най ми е хубаво, че гледаш в много краткосрочен аспект нещата и поради тази причина нямаш шансове за спечелването на играта.

Коментар

...Алтернативно - идваш на някоя от сбирките, които правим, и си избистряш тактиката
                    В понеделник, 2 Дек, съм готов.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                      Хубаво сте решили какво да купувате и продавате (че даже и с наказателни трансфери), но аз нямам никаква идея какво да си правя отбора тази година
                      А този без смени дори не мога да го гледам - пет-шест контузени и двама абонирани за скамейката. Пусти късмет
                      ами даваш едно автоматично попълване на отбора и си готов
                      Алтернативно - идваш на някоя от сбирките, които правим, и си избистряш тактиката

Коментар

• Хубаво сте решили какво да купувате и продавате (че даже и с наказателни трансфери), но аз нямам никаква идея какво да си правя отбора тази година
                        А този без смени дори не мога да го гледам - пет-шест контузени и двама абонирани за скамейката. Пусти късмет

Коментар

• айде пак с рогите и непознаване на материята Маринския е има-няма 70 точки зад мен, така че все още е доста далеч. Аз имам само един капут, който не играе и е закупен точно зардаи това (миналия кръг, корекция - двама са: и вратарчето е капут, при това неиграещ) - за да е пълнеж и да не играе. Колкото до резервите - кой ще замени Ъъ-ту, а Суарез? Лалана? Брейди (когато най-накрая се излекува)? Йозил? и т.н. - ти как я виждаш тая, отборите да играят един мач и един мач да почиват Само отбори като челси и мансити (донякъде юнайтед, но само в атака) могат да си позволят ротиране и да излязат с два полуравностойни отбора, а аз от челси нямам никой
                          И спирам да те открехвам - така ти подарих 30 точки със Суарез миналия кръг, когато щеше да си с Кунчо и да хапнеш дръвцето, така че слагай руни капитан и си готов ... да проклинаш отново късмета си
                          Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Заледените терени нямат значение. Там ключовото ще бъдат ротациите на титулярите и поради тази причина трябва да имаш някакви резерви, който да ти влязат. Ти такива нямаш, което може само да ме радва.

Иначе ти капитан можеш да сложиш само Реми, така че няма какво да го мислиш. Груец, сега гледам и класацията. Виждам че Марин се е изравинл с теб.

Коментар

• Заледените терени нямат значение. Там ключовото ще бъдат ротациите на титулярите и поради тази причина трябва да имаш някакви резерви, който да ти влязат. Ти такива нямаш, което може само да ме радва.

Иначе ти капитан можеш да сложиш само Реми, така че няма какво да го мислиш. Груец, сега гледам и класацията. Виждам че Марин се е изравинл с теб.
                            Last edited by Nikola; 19.11.2013, 17:06.

Коментар

Ще си скубеш косите, че не слушаш all time шампиона на фентъзи лигата.

Аз вече разкарах този малоумник, който не ми играеше и съм на 100% с готов отбор за карамбола през боксинг дей.
                              по боксинг дей дали ще стане нещо (заледяване на терени) и кои точно отбори, е тотално божа работа- няма как да седна да рева отсега за нероден петко Ако пък ти си познал какво ще стане = ами жив и здрав, значи имаш по-добър нюх от мен.
                              Но засега водя аз, така че явно стратегията ми е по-правилна (или пък имам повече късмет), ще видим след няколко кръга как ще е, но засега имам и повече точки, и повече пари

Коментар

вервай си, братчето ми
                                Ще си скубеш косите, че не слушаш all time шампиона на фентъзи лигата.

Аз вече разкарах този малоумник, който не ми играеше и съм на 100% с готов отбор за карамбола през боксинг дей.

Коментар

Working...
                                X