Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениестранно е какво ще си помислиш за защитата ми след чистата мрежа на Ливера и 0:0 на Сити-ТотенхамThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение10 залог. Още не си ги спечлил.
Ти не знам, дали знаеш, но този кръг играеш без защита.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, още не мога да повярвам че ми се върза на баса.
Не чатна ли че просто исках да признаеш, че отбора ми е по-добър от твоя, а това струва бая повече от тези 10 кинта.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеВсъщност не бях сигурен дали ще идвам (канен съм на светско събитие, което с лекота ще пропусна), но бих го направил, ако има шанс за сБирка.
Можем да дойдем двамата с James Sawyer, тъй като във вторник летим за Ливърпул-Норич.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетогава ще си в София ли? Може да направим една сбирка специално за теб
Можем да дойдем двамата с James Sawyer, тъй като във вторник летим за Ливърпул-Норич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеДамм, + това и Колчо се "дърпа", трябва да намери време преди 6-ти декември...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетогава ще си в София ли? Може да направим една сбирка специално за теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ много ясно, въпреки, че 5 дни са му напълно достатъчни на пресенцето.
Агуеро ми е вице.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
Кой ти е капитан? Аз съм с Рууни. 100%.
Реми ли реши?
безплатен тип- избери си много внимателно вицето - рунтавото нищо чудно да бъде рестнатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеИмаме сделка.
Дай ми 9 лева и ти нулирам залога?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар