IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    .....малко кощунствено сравнение - вие сте като барса, зависите от един гениален футбалер - ако го хванат, няма ден или е контузен, сте аут, точно както се случи на този мач - просто останалите са посредствени играчи и не могат да ревализират това, което той би им създал, защото нито хендерсън, нито стърлинг са играчи достойни за ливера, добавяйки към това контузията и на капитана ви+ненапъл;но влезлия във форма коутиньо, ами няма как да биете....
    ха, от гол.бг мислят точно като мен или са ми преписали умотвопренията

Ливърпул и съдията провалиха Суарес срещу Манчестър Сити

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кой взе бе Груйче?

Ако го продам мога да взема само Кабай и Янузай/Янг. Ти взе ли Негредо?

Иначе за топ 5000 не е мираж. Сега като не правя безумните -4 ще ми се получат нещата. Имам много добро team value, което помагата доста in the long run.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Да се върнем на фентъзи футбол темата.

Всичко протече по план и както очаквах още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки, вече аз водя със 74 след boxing day. Късмет или не заложих на Азар и Рууни и ми се изплатиха доволно. За сега и трансфера на Уолкот ми е добър. Целта ми за тази година е да завърша в топ 5000 на света.

Дайте идеи, какво да правим с Рамзи. Да го продаваме ли?
        продаден още снощи - така или иначе не ми трябва. За съжаление пак вадиш късмет, защото се надявах да го държиш, а той да престане да точкува, макар че познавайки късмета си, ако не беше контузен, което разбрах сутринта, след като го шитнах, щеше да направи кръг с дабъл фигърс А в топ 5 000 ти пожелавам да завършиш, макар че не знам дали ще ти стигне късмета чак пък за толкова
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Взел съм го в самото начало. Ще изгубя много team value.

Коментар

• зависи за колко си го взел. на мен ми е -1млн тийм велю и после не мога да купя обратно. кофти момент.

Коментар

• Да се върнем на фентъзи футбол темата.

Всичко протече по план и както очаквах още когато Груйчето ме водеше с над 50 точки, вече аз водя със 74 след boxing day. Късмет или не заложих на Азар и Рууни и ми се изплатиха доволно. За сега и трансфера на Уолкот ми е добър. Целта ми за тази година е да завърша в топ 5000 на света.

Дайте идеи, какво да правим с Рамзи. Да го продаваме ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Груец, ти знаеш ли срещу кой отбор играхме?! Ние просто бяхме по-добри този мач и то срещу отбора който като хване някой у дома и го прави да си говори сам.. За мен най-доброто нещо е, че видях Пуул като отбор и то след като знам, че след нова година единственото ни сериозно гостуване е с/у Мойс който е напълнил гащите... Това се надявам да ни помоге за топ 4, останалото е илюзия тази година. Догодина обаче ще е по-различно...
                знам срещу кой играхте, затова и ти пиша подобни неща. Да, сити са много силни у дома и да, вие май сте най-силно предствилия се срещу тях отбор като гост до момента (изключвам байерн). факт еи че за тях не игра агуеро, а за вас стъридж, но маймуната сам си е виновен с безотговорното си отношение по време на контроли както винаги съм ти казвал, ливера са ми симпатичен отбор, но дали ще паднеш с 1;2 или с 1:6, пак печелиш точно 0 точки. Казваш има израстване - да, има и то не малко, но понеже чета из форумите ви, та знам с каква голяма кошница бяхте тръгнали, която сега е леко празничка, нали? малко кощунствено сравнение - вие сте като барса, зависите от един гениален футбалер - ако го хванат, няма ден или е контузен, сте аут, точно както се случи на този мач - просто останалите са посредствени играчи и не могат да ревализират това, което той би им създал, защото нито хендерсън, нито стърлинг са играчи достойни за ливера, добавяйки към това контузията и на капитана ви+ненапъл;но влезлия във форма коутиньо, ами няма как да биете. Та от тази гледна точка погледнато - горе-долу показахте максимума си, но още е рано за дитирамби. И да, бяхте порязани, но това си е практика в англия, а никой освен моу не смее да говори по този въпрос - та аче си мълчете и чкайте по-дбри времена, тази система не ви позволява повече

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Растете като отбор, но все още сте далече от понятието голям отбор и все пак, сравнени с миналата годината, сте откритието на сезона, заедно с арсето
                  Груец, ти знаеш ли срещу кой отбор играхме?! Ние просто бяхме по-добри този мач и то срещу отбора който като хване някой у дома и го прави да си говори сам.. За мен най-доброто нещо е, че видях Пуул като отбор и то след като знам, че след нова година единственото ни сериозно гостуване е с/у Мойс който е напълнил гащите... Това се надявам да ни помоге за топ 4, останалото е илюзия тази година. Догодина обаче ще е по-различно...

Коментар

Груец, не знам кой мач гледа, но както се казва ти трябва да си опитен и да кажеш кой е "моралния" победител?!
                    На мен най-ми е хубаво да видя Ливерпул като ОТБОР! Ти просто не знаеш какво говориш. Ще видиш баце ти мърльо к`ъф бетон ще забърка, уплашения мишок!
                    за морален - да, моралния Х ви прилягаше, но победа - нйе, категорично. Прав си обаче, че направихте доста красиви неща, но ви провалиха вратарчето и липсата на втори класен играч напред - предполагам, че стърготината щеше да вкара положението на лирата стерлинга. Растете като отбор, но все още сте далече от понятието голям отбор и все пак, сравнени с миналата годината, сте откритието на сезона, заедно с арсето

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Най-силният домакин и най-резултатният отбор в лигата... оставаше и да нямат положения
                      Но грешно отсъдената засада, при която Стърлинг беше покрит с метър и половина, плюс ситуацията, в която Лескот се опита да скъса фанелката на Суарез, си повлияха на крайния изход, колкото и да не искаш да го признаеш.
                      засадата - да, безспорен факт, ощетени бяхте. Фланелката - ами, какво да ти кажа, на Компани също почти му скъсаха фланелката оново гологлавото квазимодо с татусите, но той вкара, нали? Ако Миноле не беше таква ливада, можеше и да направите Х, но за нещо повече - хапсурт. Байрените не удържаха от 2:0, та вие ли. Няма да биете и челси, просто още ви е рано, но да, заприличвате на отбор, просто има и по-добри от вас към момента

Коментар

Груец, не знам кой мач гледа, но както се казва ти трябва да си опитен и да кажеш кой е "моралния" победител?!
                        На мен най-ми е хубаво да видя Ливерпул като ОТБОР! Ти просто не знаеш какво говориш. Ще видиш баце ти мърльо к`ъф бетон ще забърка, уплашения мишок!
                        Няма да се наложи,Цял сезон го подпират недоклатените чукотки.Така ще бъде и сега.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Груец, не знам кой мач гледа, но както се казва ти трябва да си опитен и да кажеш кой е "моралния" победител?!

Коментар

• Най-силният домакин и най-резултатният отбор в лигата... оставаше и да нямат положения
                            Но грешно отсъдената засада, при която Стърлинг беше покрит с метър и половина, плюс ситуацията, в която Лескот се опита да скъса фанелката на Суарез, си повлияха на крайния изход, колкото и да не искаш да го признаеш.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• СмЕх. Груюююю ... направо смЕх.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Груец, сори но това просто означава, че не разбираш от футбол! После що се чудиш как "късмета" е вечено с/у теб Просто не ги усещаш хич нещата, но ... както се казва "човек не може да разбира от всичко"...
                                момчета, разбирам, че ви боли, но това е истината - сити ви биха почти на ходом. Да, имахте шансове, но и сити имаха такива, просто като ви опазят суарез и сте аут, защото в защита сте почти трагикомедия (като юнайтед). В момента и сити, и челси, и арсенал са 1 класа над вас, евертън са на вашето ниво, а сте по-дбри от останалите, така че мястото в 4-ката (т.е. 4-тото) ви е бетонирано. До момента бенефитвахте от това, че не играете в европа и сте свежи, за разлика от другите, но коледа си е коледа...

П.С. а за тео - браво и на теб, мислех да го взема, но просто нямах пари, а не ми се продава йозил, защото той ми е единствената разлика (затова не купих и азар -моя си грешка)

Коментар

Working...
                                X