Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг - Updated
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене се надявай - щом руни е извън групата за мача (а е капитан на колеца), значи вицетому ще вкара поне 2 гола, а вице му е ицо хазарта Все пак срещу късмета е трудничко да се играе
Очаквам Ицагата утре да вкара гол и даде асистенция.
Иначе е нормално да не играят доста играчи. Важното е че Силва получи жълт картон и няма да играе през следващия кръг.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТи силно стискай палци Уеб да се контузи до утреNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСилно стискам палци за едни 4-5 гола на Давид Силва и отново съм в играта...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСилно стискам палци за едни 4-5 гола на Давид Силва и отново съм в играта...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеединствено засадата беше грешка, но в англия съдиите ги знаем че са по слаби и от нашите. на суарез никой няма да му свири дузпи ако ще да му счупят и двата крака. на всичко отгоре толкова левашки подскочи че чак беше смешно. сити си бяха очевидно по добрия отбор и през голяма част от мача реално играха на ходомLife won't wait for you.
Коментар
-
пуул играха по красиво и направиха бързи атаки които оставиха впечатление за надиграване, но сити много добре успяха да неутрализират суарез а на вас толкова ви трябва. особено през второто полувреме много добре се видя как суарез си намери майстора особено в лицето на грозното квазимодо. проблема ви е че останалите ви офанзивни играчи не са особено класни индивидуално и не съумяха да реализират положенията които все пак създадохте. имате добре сработен отбор но само един играч с индивидуални качества да направи нещо в такъв завързан мач. в по-лесните ви мачове обаче формулата обигран отбор+суарез ще ви носи точки. а и много кофти контузии имате сега. с джерард и стъридж друг щеше да е резултата може би...
аз ще си държа рамзи, за уолкот пари няма, янузай ми е другия вариант ама е младо келешче и на студ/дъжд няма да точкува... така си мисля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениеединствено засадата беше грешка, но в англия съдиите ги знаем че са по слаби и от нашите. на суарез никой няма да му свири дузпи ако ще да му счупят и двата крака. на всичко отгоре толкова левашки подскочи че чак беше смешно. сити си бяха очевидно по добрия отбор и през голяма част от мача реално играха на ходом
Коментар
-
единствено засадата беше грешка, но в англия съдиите ги знаем че са по слаби и от нашите. на суарез никой няма да му свири дузпи ако ще да му счупят и двата крака. на всичко отгоре толкова левашки подскочи че чак беше смешно. сити си бяха очевидно по добрия отбор и през голяма част от мача реално играха на ходом
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеха, от гол.бг мислят точно като мен или са ми преписали умотвопренията
Ливърпул и съдията провалиха Суарес срещу Манчестър Сити
Иначе, вчера съдиите бяха тотално сбъркани и въпреки че не вярвам в конспирации, ми е трудно да причисля снощните им действия в графата "стандартни грешки".
Но, да не забиваме пак в темата.
Весела Коледа на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКой взе бе Груйче?
Ако го продам мога да взема само Кабай и Янузай/Янг. Ти взе ли Негредо?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар