IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Подсещаш ме да я изпрахосмуча, че с моите 2-3 кутии цигари на ден......
    Хахах, не съм сам. Аз на работа обаче спрях да пуша Сега съм на 1.5 кутии

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Пепел ти на клавиатурата
      Подсещаш ме да я изпрахосмуча, че с моите 2-3 кутии цигари на ден......

Коментар

Пепел ти на клавиатурата
        Русото е извинен, ама тия дето се фръцнаха...:
        Асен и Серго?

Коментар

А какъв предпочиташ?

Някой да се гътне ли?
          Пепел ти на клавиатурата
          Русото е извинен, ама тия дето се фръцнаха...:
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Съгласна съм с Анон. Ще добавя още нещо- Маранди, понякога приемаш прекалено болезнено тези и мнения различни от твоите. Не е беда и да не знаеш нещо- нормално е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Абе, всеки би следвало да си говори, както си иска. От там нататък всеки да си чете каквото му е интересно и да игнорва другото. Ей на и мен са ме редактирали. Даже не помня кво толкоз написах.
              Всеки да си пише каквото поиска е едно, но да обижда на нация - това вече е над допустимото.

Ако Маранди иска да постави на мястото някого или дори някои, то може да го направи конкретно с тях по много по-интелигентен начин. Например, като намери тяхна обща черта и да атакува нея. Но не може да ги атакува на "вие българите". Така поставя в ъгъла всички нас, включително и модераторите, и естествено ще срещне отпор.

Дано Маранди прочете горното. Не е атака по негов адрес, а по-скоро приятелски съвет.

П.П. Разбира се, Маранди не употребява "вие българите", а само формите "вие", "вас" и "ви", но то е ясно какво има предвид.
              Last edited by anon6706; 15.08.2013, 15:14.

Коментар

Маранди трябва да спре да говори на "вие българите" и може би ще има по-устойчива позиция в този форум.

Честно казано - ако седя с някого на една маса и той цяла вечер ми менторства на "вие българите" и е българин, на втория час и/или третата чаша, щяхме да се хванем за плитките.
                Абе, всеки би следвало да си говори, както си иска. От там нататък всеки да си чете каквото му е интересно и да игнорва другото. Ей на и мен са ме редактирали. Даже не помня кво толкоз написах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Добрутро! Жалко наистина, че някои ги баннаха, други се разсърдиха, като малки деца на младото надъхано модераторче, което не знае за какво изобщо иде реч Мечо и той се готви да отплава и пак ще изчезне без да се обади
                  Аз пък тряа да ходя на тръстиката... Мани, мани
                  Маранди трябва да спре да говори на "вие българите" и може би ще има по-устойчива позиция в този форум.

Честно казано - ако седя с някого на една маса и той цяла вечер ми менторства на "вие българите" и е българин, на втория час и/или третата чаша, щяхме да се хванем за плитките.

Коментар

Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Кофти е, че редиците ни оредяха по тази начин.
                    Русото е с бан, ама другите, които доброволно решиха да се откажат - не ги разбирам.

П.П. Честит празник на празнуващите!
                    А какъв предпочиташ?

Някой да се гътне ли?

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Кофти е, че редиците ни оредяха по тази начин.
                      Русото е с бан, ама другите, които доброволно решиха да се откажат - не ги разбирам.

П.П. Честит празник на празнуващите!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Добро утро на всички !
                        Нещо ми е гадно и нервно от сутринта......

Коментар

• В "имоти" няма модерация. Ругаят си се откровено. Каквото имаше да се казва за бетона/тухлите/киреча, е казано и ще се предъвква само, по тази причина, предполагам, не им предирят за изказа и отношението.

п.п.Да ви питам вас, по- хард в говоренето, кое ви пречи да имате едно по- умерено отношение? Всеки един от нас, може да направи активни, всички гадости, дето някога са профучали край ушите ни, така че и трудовак да си води записки.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Koй е получил бан?
                            Ако са баннали Маранди в едно мизерно сайтче за антиимоти каквото е "Фимоти", само може да ми се издигне още повече в очите.
                            На това смешно за дискусии място считат за капацитети пицаря Асен 75-ти набор и един влах Флорентин дето си прави тротоарни плочки от всякакви фъшкии!
                            Маранди е великан в сравнение с тези полухора.

Коментар

• Дюбрутру
                              Честит Празник
                              Как да се разбереш,че е празник
                              ами и жена ти почива и почва да те врънка
                              да се ходи някъде- май ще е любимото на Мечо
                              Шкорпиловци-и що трябва да бия 100 км път
                              Ей още малко и Банско
                              да се зоря по чукарите на Пирина
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Боже, кви културни котки има. А моят направо се намърда при мен и сега не моа го помръдна

Коментар

Working...
                                X