If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Съгласна съм с Анон. Ще добавя още нещо- Маранди, понякога приемаш прекалено болезнено тези и мнения различни от твоите. Не е беда и да не знаеш нещо- нормално е.
Абе, всеки би следвало да си говори, както си иска. От там нататък всеки да си чете каквото му е интересно и да игнорва другото. Ей на и мен са ме редактирали. Даже не помня кво толкоз написах.
Всеки да си пише каквото поиска е едно, но да обижда на нация - това вече е над допустимото.
Ако Маранди иска да постави на мястото някого или дори някои, то може да го направи конкретно с тях по много по-интелигентен начин. Например, като намери тяхна обща черта и да атакува нея. Но не може да ги атакува на "вие българите". Така поставя в ъгъла всички нас, включително и модераторите, и естествено ще срещне отпор.
Дано Маранди прочете горното. Не е атака по негов адрес, а по-скоро приятелски съвет.
П.П. Разбира се, Маранди не употребява "вие българите", а само формите "вие", "вас" и "ви", но то е ясно какво има предвид.
Маранди трябва да спре да говори на "вие българите" и може би ще има по-устойчива позиция в този форум.
Честно казано - ако седя с някого на една маса и той цяла вечер ми менторства на "вие българите" и е българин, на втория час и/или третата чаша, щяхме да се хванем за плитките.
Абе, всеки би следвало да си говори, както си иска. От там нататък всеки да си чете каквото му е интересно и да игнорва другото. Ей на и мен са ме редактирали. Даже не помня кво толкоз написах.
Добрутро! Жалко наистина, че някои ги баннаха, други се разсърдиха, като малки деца на младото надъхано модераторче, което не знае за какво изобщо иде реч Мечо и той се готви да отплава и пак ще изчезне без да се обади
Аз пък тряа да ходя на тръстиката... Мани, мани
Маранди трябва да спре да говори на "вие българите" и може би ще има по-устойчива позиция в този форум.
Честно казано - ако седя с някого на една маса и той цяла вечер ми менторства на "вие българите" и е българин, на втория час и/или третата чаша, щяхме да се хванем за плитките.
В "имоти" няма модерация. Ругаят си се откровено. Каквото имаше да се казва за бетона/тухлите/киреча, е казано и ще се предъвква само, по тази причина, предполагам, не им предирят за изказа и отношението.
п.п.Да ви питам вас, по- хард в говоренето, кое ви пречи да имате едно по- умерено отношение? Всеки един от нас, може да направи активни, всички гадости, дето някога са профучали край ушите ни, така че и трудовак да си води записки.
Ако са баннали Маранди в едно мизерно сайтче за антиимоти каквото е "Фимоти", само може да ми се издигне още повече в очите.
На това смешно за дискусии място считат за капацитети пицаря Асен 75-ти набор и един влах Флорентин дето си прави тротоарни плочки от всякакви фъшкии!
Маранди е великан в сравнение с тези полухора.
Дюбрутру
Честит Празник
Как да се разбереш,че е празник
ами и жена ти почива и почва да те врънка
да се ходи някъде- май ще е любимото на Мечо
Шкорпиловци-и що трябва да бия 100 км път
Ей още малко и Банско
да се зоря по чукарите на Пирина
Коментар