Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобро утро, тайфата!
katilarium, спри се малко с тези омъжени жени! Може да попаднеш на някои ревнивец и да вземеш по принуда да станеш републикански шампион на бягане с препятствия
.
Ако не се справи според очакванията и "мацката" се окаже люта тигрица с чифте....
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
Любопитно ми е какви са предпочитанията на участничките у форума - сутрешен или вечерен предпочитат?особено ако е нещо новичко, вълнуващо и хубаво!
Усмихнат ден!
E penso a te - Térez Montcalm - http://www.youtube.com/watch?v=Q2L9pTsgDrAPoli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДобро утро
...кЪк беше ... "Нека аз да знам,че съм първия сутринта ...пък после и целия град да се изрежда,ако ще!
Успех
Добрутро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз така, тази година намерих дамаджана с ракия, затворена от тъст ми, който почина 2003-та. Ракията е страхотна
пп Има пусти села в Ивайловградско...От дялан камък...Преди време ми казаха, че имало купено едно........А и да не го купиш а просто го заградиш ...Никой няма да разбере...След 10г става твое....Last edited by 4i40; 15.08.2013, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеAнончи айде спри разговора с извънземните
1. Имаш деца студенти в София.
2. Имаш сергия на Женския пазар.
За вариант 2 няма да те питам, но що така плюеш София, щом си докарал децата си в нея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИ защо си ни ги докарал в София?!
Нека отраснат сред природата и станат достойни граждани на Р България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеи с олекнал багажник ама карай да върви
Нека отраснат сред природата и станат достойни граждани на Р България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ аз така, тази година намерих дамаджана с ракия, затворена от тъст ми, който почина 2003-та. Ракията е страхотна
Коментар
Коментар