IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Не знам, жената заминава да нагледа нивите утре
    Ти що си седмак бре
    Кажи й да ги гледа отдалеко, щото приближаването до добруджанската нива крие много рискове
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Ти що си седмак бре
      рестартирам се
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi7 Разгледай мнение
        къде го тоя дъж.тук само понамокри
        Ти що си седмак бре

Коментар

Брях дъжжж!!! Ебаси кефа
          къде го тоя дъж.тук само понамокри
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Брях дъжжж!!! Ебаси кефа

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Нещо и Мечо не го чувам.

А бат ти Серго ми беше ногу интересен като начин на изказване, най-малкото.
              А и като сила.

Е.

Мечо отплава. Колкото и да не им се вярва на някои хора, Мечо наистина плава.
              Серго и той липсва.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Манков, мисля, че тази тишина се дължи на техническа грешка.
                https://www.youtube.com/watch?v=0MYzkBiJn5Y
                Не.

Самият човек, който е публикувал записа, който исках да покажа, казва, че, поради вечно гладните еврейчета, е бил принуден да махне или не ни даде музиката.

Той е възмутен (както и аз), казано най-меко - и затова пуска със затворени уста тишина - затворени уста от гладните недохора, евреите.
                Е, който знае какво е зад тази тишина, може да си изпълни парчето в главата си, гледайки тишината на забранения от еврейчетата Бах.

Но ще!
                Ще им се върне на еврейчетата стократно, както и техния бог е казал.
                Събира се смъртна и праведно злобна лавина над главите им.

Но ще го изпълним ние, хората, а не техният бог. И, понеже не сме богове, ще го направим по най-болезнения начин за тях. Това е нашето обещание, това и ще бъде. Те са си виновни.

------------------------------
                Парчето на Бах, в изпълнение на Боби Макферин:
                https://www.youtube.com/watch?v=3CcnDi67qaI
                Last edited by vmаnkov; 24.08.2013, 02:15.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Бат Серго се фръцна.
                  Нещо и Мечо не го чувам.

А бат ти Серго ми беше ногу интересен като начин на изказване, най-малкото.
                  А и като сила.

Е.

https://www.youtube.com/watch?v=2jlVGc4uafA
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Много странно, често приемам петъците за четвъртъци и не чакам с трепет уикендите.
                    Интересното е, че и другите хора край мен са така. Явно само бюджетниците ви вълнуват дългите уикенди и късите работни седмици.
                    Мне. Аз не съм бюджетник, но късата работна седмица много ме вълнува. Да речем 1, макс. 2 дни. в седмицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                      Мечо,
                      оня ден прочетох още едно определение на свободата, от гледна точка на течещото време/живот:

Бах, клавесин, свободата.
                      Слушай, Мечо, тишината, направена за теб и мен от еврейчетата.
                      https://www.youtube.com/watch?v=dKb0SO-Fc_8
                      Манков, мисля, че тази тишина се дължи на техническа грешка. "Сони" са най-върли в триенето.

https://www.youtube.com/watch?v=0MYzkBiJn5Y

Коментар

• Много странно, често приемам петъците за четвъртъци и не чакам с трепет уикендите.
                        Интересното е, че и другите хора край мен са така. Явно само бюджетниците ви вълнуват дългите уикенди и късите работни седмици.

Коментар

• Тайфата, видех Дунава - голяма река ... тиха, ама не е бяла
                          Кев, изпратила съм ти писмо у бутилка. Преглеждай вълните, по някое време ще го получиш.

П.П. Сега отивам на Балканя.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Мани, някакъв батак е в инвестора. Аз в момента чакам баретите дома, дет съм гръмнал китайците
                            В никакъв случай няма да си признаваш!

Когато пуша на балкона никога не изхвърлям фасовете долу, понеже ме е страх, че вятърът може да ги отвее в някой отворен прозорец, ще започне пожар, ще гръмнат газови бутилки, ще загинат хора, ще започне следствие и ще стане ясно, че аз съм виновен, ще ме покажат по телевизията и мама ще разбере, че пуша!

Коментар

• Хубав остатък от денят на всички и вълшебна вечер !

Коментар

Мани, някакъв батак е в инвестора. Аз в момента чакам баретите дома, дет съм гръмнал китайците
                                То лесно се гърмят , ама къде ще ги копаеш .... това е проблем

Коментар

Working...
                                X