If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Самият човек, който е публикувал записа, който исках да покажа, казва, че, поради вечно гладните еврейчета, е бил принуден да махне или не ни даде музиката.
Той е възмутен (както и аз), казано най-меко - и затова пуска със затворени уста тишина - затворени уста от гладните недохора, евреите.
Е, който знае какво е зад тази тишина, може да си изпълни парчето в главата си, гледайки тишината на забранения от еврейчетата Бах.
Но ще!
Ще им се върне на еврейчетата стократно, както и техния бог е казал.
Събира се смъртна и праведно злобна лавина над главите им.
Но ще го изпълним ние, хората, а не техният бог. И, понеже не сме богове, ще го направим по най-болезнения начин за тях. Това е нашето обещание, това и ще бъде. Те са си виновни.
Много странно, често приемам петъците за четвъртъци и не чакам с трепет уикендите.
Интересното е, че и другите хора край мен са така. Явно само бюджетниците ви вълнуват дългите уикенди и късите работни седмици.
Мне. Аз не съм бюджетник, но късата работна седмица много ме вълнува. Да речем 1, макс. 2 дни. в седмицата.
Много странно, често приемам петъците за четвъртъци и не чакам с трепет уикендите.
Интересното е, че и другите хора край мен са така. Явно само бюджетниците ви вълнуват дългите уикенди и късите работни седмици.
Мани, някакъв батак е в инвестора. Аз в момента чакам баретите дома, дет съм гръмнал китайците
В никакъв случай няма да си признаваш!
Когато пуша на балкона никога не изхвърлям фасовете долу, понеже ме е страх, че вятърът може да ги отвее в някой отворен прозорец, ще започне пожар, ще гръмнат газови бутилки, ще загинат хора, ще започне следствие и ще стане ясно, че аз съм виновен, ще ме покажат по телевизията и мама ще разбере, че пуша!
Коментар