IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Трай, бе Селтик!

П.П. Просто казах на момчето, че го харесвам много, ама да внимава.

Излезе ли на Пазарът навън ще го разкъсат, щот' ония са подготвени яко и трябва да си пазиш сфинкстера да не изплющят.
    -----------------------

В момента цяло БГ е изплющяно от калпав мениджънт и лийдершип - затова все последна дупка на кавала от 20 години. Как па един по-смотан не излезе от вас, бря? ( от 56 държави )? - риторично

За 20-сет години 56 все са по-добре от вас в Европа. Замисли се малко ко ста'а ...?!
    ---------------------------------

Млък ти казах - че сега бачкам да ви спася ситуацията - ма не е толкоз семпло.

Аман от селтици дет' единият се фука бил шеф, другият се фука, че бил капитан - па аз кат' ги питам що сте най-зле в Европа и ефира замлъква.

Работя казах и почти не спя - скоро ще ги имате нещата - няма влизам в политика - няма трепя никой - ама ви избиха и избиват в момента.

Трай ти казах малко! И марш да се фукате в чужбина, а не пред Българи! ОК?

Иди се прави на оборотен навън, че селтик не мога да понасям в стил Чички! Решавал чиляшки съдби за 3 месеца шефство.
    ------------------------------

Молете се казах да не ви хващам изкъсо - ся ще ви издъня нещата да сте конкуретни на Света, щот' не сте и до 1-2 години ще го видите ефекта.

Циркаджии - взел да се насира пред Българи - бе ходи сери навън, бря кат' сте таквиз отворки?

Никъде няма по Света да се плюят едни спрямо други - да са мишки навън, а па тук били Шефчета всеки втори. Идиоти!

Ще ви спра нещата казах - ма как се спира простотията ми обясни! Трудно - даже Айнщайн го е казал някога, че простотията няма спирка и било по-голямо от Вселената.
    Мале, малееее, набрал си скорост

Коментар

• Маранди, бате, работи здраво тогава, хич няма да те притеснявам! Ама мини, моля ти се през психиатрията тиа дни а? И ги пий тия хапчета, че не е добре работата! Хайде със здраве, мойто момче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Здравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.
        И в добруджанско е тлъста реколтата тая година. Другата седмица ще ходя да берем гроздето. Кайсиите ги събрахме и вече са "ликвидни". Мале какви кайсии - колкото ябълки и много сладки. Не знам колко изядох под дървото. Сливовата я сварихме, ще направим и гроздова. Ще има матрял и за вино. Като ида там и се размечтавам да стана селянин някой ден. Комшиите гледат доста крави и съм решил тоя път да да направя кисело мляко. Веднъж опитах, но нещо не ми се получи добре. Май трябваше повече закваска да сложа.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
          Маранди, говедо такова, нема да закачаш МАМУН!!! Аре у лево бе КЕЛЕШ!!!
          Пфууу...,
          Трай, бе Селтик!

П.П. Просто казах на момчето, че го харесвам много, ама да внимава.

Излезе ли на Пазарът навън ще го разкъсат, щот' ония са подготвени яко и трябва да си пазиш сфинкстера да не изплющят.
          -----------------------

В момента цяло БГ е изплющяно от калпав мениджънт и лийдершип - затова все последна дупка на кавала от 20 години. Как па един по-смотан не излезе от вас, бря? ( от 56 държави )? - риторично

За 20-сет години 56 все са по-добре от вас в Европа. Замисли се малко ко ста'а ...?!
          ---------------------------------

Млък ти казах - че сега бачкам да ви спася ситуацията - ма не е толкоз семпло.

Аман от селтици дет' единият се фука бил шеф, другият се фука, че бил капитан - па аз кат' ги питам що сте най-зле в Европа и ефира замлъква.

Работя казах и почти не спя - скоро ще ги имате нещата - няма влизам в политика - няма трепя никой - ама ви избиха и избиват в момента.

Трай ти казах малко! И марш да се фукате в чужбина, а не пред Българи! ОК?

Иди се прави на оборотен навън, че селтик не мога да понасям в стил Чички! Решавал чиляшки съдби за 3 месеца шефство.
          ------------------------------

Молете се казах да не ви хващам изкъсо - ся ще ви издъня нещата да сте конкуретни на Света, щот' не сте и до 1-2 години ще го видите ефекта.

Циркаджии - взел да се насира пред Българи - бе ходи сери навън, бря кат' сте таквиз отворки?

Никъде няма по Света да се плюят едни спрямо други - да са мишки навън, а па тук били Шефчета всеки втори. Идиоти!

Ще ви спра нещата казах - ма как се спира простотията ми обясни! Трудно - даже Айнщайн го е казал някога, че простотията няма спирка и било по-голямо от Вселената.
          Last edited by marandi; 03.09.2013, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Здравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.
            аз пък обрах черното грозге
            смачкахме го -не го побра варела
            тая година много ще се пие
            обаче кой ще е тоя
            не се знае
            а и има дилема да оберем
            ли и памида
            че му е рано
            ама като замина
            тейко ми сам трябва да
            го свърши
            Дет съ викъ време за наздравичка е
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Здравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                9,15....Ще станеш Човек, а не бухал....
                Да не се отървеш от Убавини, днес....

Благодаря Каквото ми пожелаеш хубаво , винаги се сбъдва . А щом има и надежда да върна човешкият си облик , денят наистина ще е прекрасен
                Твоят да е красив и пълен с усмивки

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                  Добро утро , тълпата! Хубав ден на всички
                  9,15....Ще станеш Човек, а не бухал....
                  Да не се отървеш от Убавини, днес....

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    Добро утро

Здраве да е ...друг път ...когато няма да съм в ролята на нежеланият гост
                    Стой бе, какво ще правиш тук.....
                    Шегичка...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Организацията хич не е пропаднала, ама ти не се разбрал.
                      Питай 4i40, ако не вярваш!
                      Добро утро на всички !

Само организация да искаш...

Коментар

Добро утро

пиши се - Посланик на добра воля ))

Хубав и Слънчев ден и от мен

ТъНъМъ, наистина е красива есента в Балкана, невероятна палитра от цветове
                        сега си чертая един балкански маршрут, морето ще го оставя за малко по-късно...пак

Коментар

• Добро утро

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Ми нямаш ...за едни плажове говорехме,ама пропадна организацията ....там можеше и да получиш инфо от първа ръка

А дали и изгорите им ще са кротки кат у нашиот ....не за друго ами съм занемарил спринтьорските си умения
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, тайфата!

Септември дойде, гората започна да пъстрее ... Какви са тези снимки на морета, какви са тези снимки на кораби!? За вас работа няма ли ?

Приятен и прохладен работен ден на младежите и девойките!
                              Last edited by tnm; 03.09.2013, 09:45.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро , тълпата! Хубав ден на всички

Коментар

Working...
                                X