Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗдравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеМаранди, говедо такова, нема да закачаш МАМУН!!! Аре у лево бе КЕЛЕШ!!!
Пфууу...,
П.П. Просто казах на момчето, че го харесвам много, ама да внимава.
Излезе ли на Пазарът навън ще го разкъсат, щот' ония са подготвени яко и трябва да си пазиш сфинкстера да не изплющят.
-----------------------
В момента цяло БГ е изплющяно от калпав мениджънт и лийдершип - затова все последна дупка на кавала от 20 години. Как па един по-смотан не излезе от вас, бря? ( от 56 държави )? - риторично
За 20-сет години 56 все са по-добре от вас в Европа. Замисли се малко ко ста'а ...?!
---------------------------------
Млък ти казах - че сега бачкам да ви спася ситуацията - ма не е толкоз семпло.
Аман от селтици дет' единият се фука бил шеф, другият се фука, че бил капитан - па аз кат' ги питам що сте най-зле в Европа и ефира замлъква.
Работя казах и почти не спя - скоро ще ги имате нещата - няма влизам в политика - няма трепя никой - ама ви избиха и избиват в момента.
Трай ти казах малко! И марш да се фукате в чужбина, а не пред Българи! ОК?
Иди се прави на оборотен навън, че селтик не мога да понасям в стил Чички! Решавал чиляшки съдби за 3 месеца шефство.
------------------------------
Молете се казах да не ви хващам изкъсо - ся ще ви издъня нещата да сте конкуретни на Света, щот' не сте и до 1-2 години ще го видите ефекта.
Циркаджии - взел да се насира пред Българи - бе ходи сери навън, бря кат' сте таквиз отворки?
Никъде няма по Света да се плюят едни спрямо други - да са мишки навън, а па тук били Шефчета всеки втори. Идиоти!
Ще ви спра нещата казах - ма как се спира простотията ми обясни! Трудно - даже Айнщайн го е казал някога, че простотията няма спирка и било по-голямо от Вселената.Last edited by marandi; 03.09.2013, 16:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗдравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.
смачкахме го -не го побра варела
тая година много ще се пие
обаче кой ще е тоя
не се знае
а и има дилема да оберем
ли и памида
че му е рано
ама като замина
тейко ми сам трябва да
го свърши
Дет съ викъ време за наздравичка е
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Здравейте младежи.Преди малко се върнах от казана.Днес е хубав ден сварих 30 литра сливарка скоросмъртница 54 градуса излезе.Сложих и малко дъб за оцветяване и след месец ще я почваме.Ще има и от грозде поне 50-60.Очертава се добра година.Доматето няма обиране така се разваля щото ме мързи да го продам...Тази година един приятел се занимава с търговията и кога дойде му набера по 150-200 кила.Догодина ще сея по малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение9,15....Ще станеш Човек, а не бухал....
Да не се отървеш от Убавини, днес....
БлагодаряКаквото ми пожелаеш хубаво , винаги се сбъдва . А щом има и надежда да върна човешкият си облик , денят наистина ще е прекрасен
Твоят да е красив и пълен с усмивки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеДобро утро , тълпата!Хубав ден на всички
Да не се отървеш от Убавини, днес....
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДобро утро
Здраве да е ...друг път ...когато няма да съм в ролята на нежеланият гост
Шегичка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОрганизацията хич не е пропаднала, ама ти не се разбрал.
Питай 4i40, ако не вярваш!
Само организация да искаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеДобро утро
Здраве да е ...друг път ...когато няма да съм в ролята на нежеланият гост))
Хубав и Слънчев ден и от мен
ТъНъМъ, наистина е красива есента в Балкана, невероятна палитра от цветове
сега си чертая един балкански маршрут, морето ще го оставя за малко по-късно...пак
Коментар
-
Добро утро
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОрганизацията хич не е пропаднала, ама ти не се разбрал.
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеМи нямаш ...за едни плажове говорехме,ама пропадна организацията ....там можеше и да получиш инфо от първа ръка
А дали и изгорите им ще са кротки кат у нашиот....не за друго ами съм занемарил спринтьорските си умения
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, тайфата!
Септември дойде, гората започна да пъстрее ... Какви са тези снимки на морета, какви са тези снимки на кораби!? За вас работа няма ли
?
Приятен и прохладен работен ден на младежите и девойките!
Last edited by tnm; 03.09.2013, 09:45.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар