IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро, тайфата!

У Голямото село пак настава веселба ... само където на обикновените хорица хич не им е весело

Хубав ден на всите писатели у темата!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Добрутро тайфата. Днес ще има явно битка на автобуси в Софето. Глупава работа мамка му, всичката пара излиза през свирката, а на онези им е през куртака. Вместо на всички нас да ни е през онази работа за политиците и да ги натискаме да бачкат, става за поредна година точно обратното. Аз отивам да бачкам. Тези капути няма да ми напълнят джоба
        Най добре е куманягите да държат от към Ал.Невски за да може депутатите да излизат свободно.А на сините неудачници и Буци от към Цар Освободител.Та да му целуват мъдете и да си припомнят кой ги освободи от турците.

Коментар

• Дюбрутру
          аз пък викам ,за риба
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добрутро тайфата. Днес ще има явно битка на автобуси в Софето. Глупава работа мамка му, всичката пара излиза през свирката, а на онези им е през куртака. Вместо на всички нас да ни е през онази работа за политиците и да ги натискаме да бачкат, става за поредна година точно обратното. Аз отивам да бачкам. Тези капути няма да ми напълнят джоба

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Господ = висш разум = слънцето изгява/залязва = двИздите светят всяка нощ.

П.П. Затова се избазиках на хейтър-чето = 1 от 6 в Света мре от глад = 1 от 20 преяждат с боклуци и мятат по 50% в кофата.

Ще стопирам БГ-то сега, че ще ви унищожат - ония са изроди и нямате представа, че никой не ви брои за слива.

Па БГ е само 0,01% от цял свят = демек не сте фактор в момента за никого, а изтривалка.

Къркайте домашно и родни сортове - ма те ви бият точно там сега - жилище, образование, здраве и цигарки/алкохол ( хобита ) кат съм ви гледал на почти 20-сет годишна база, щот' бия с модели директно като анализи.

------------------------------------------------

Ето ви картинка от 1995 година насам кат' съм ви преглаждал набързо:

Демек - външните пазари в момента ще ви натискат да сте все по-бедни, без имоти, без здраве, без образование и без пенсии.

Ще ви стопирам нещата казах - още малко време ми трябва, че пропадате яко надоле - след 20 години младите ще градят после нагоре - аз ще ви спра само пропадането, дет' не го виждате, ако Господ е решил.

Вижте си къде е най-голяма инфлацията по графи - жилища, здраве, образовение и хобита ( цигарки/алкохол ).

Даже и ще контра-атукаваме скоро тъпаците дет' ни трепят, че аз съм перфе в атака - в дефенса съм зле, затова съм и с толкоз травми и здраве в канала - всичко само те чака да те опъне в гръб, щот' не го виждаш и те бият винаги в гръб.
              ----------------------------------------------------------------------

Нож, когато пада към земята не се хваща с ръка, както шпреха Уорън Бъфет, щот' ще се порежеш - ма, аз ще го хвана с ръка, за да имате шанс после вие и децата ви, щот' не съм "българин" - както ме обвиниха и изхрацаха отгоре поредните там ..... "специлисти" - дет' не виждат ко ста'а ...

Т'ва е БГ в момента - пада като талпа надолЕ и не се посяга да го хванеш.

Цък:
              Маранди какво мислиш за събитията в Сирия.Ще има ли война и употреба на ядрено оръжие?

Коментар

• Добро утро,населението!

От рано саба раздрънчаха вратите по 4-5 пъти,де'а ....а е прохладно и така ми се спеше до към 10-11ч .Сега требе си търся занимавки,че да си уплътня деня

Спорен ден на всичкото работяга .... и не чак до там работяга
                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• мисля да се поомотам тая вечер
                  лека на всички.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• КОГАТО БЯХ УЧЕНИК...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Той Господ е забранил некои работи като тая с преместването.Добре че не може щото ще развалиш хубавите имоти.Около София нищо не става само компир и ябуки.
                      Господ = висш разум = слънцето изгява/залязва = двИздите светят всяка нощ.

П.П. Затова се избазиках на хейтър-чето = 1 от 6 в Света мре от глад = 1 от 20 преяждат с боклуци и мятат по 50% в кофата.

Ще стопирам БГ-то сега, че ще ви унищожат - ония са изроди и нямате представа, че никой не ви брои за слива.

Па БГ е само 0,01% от цял свят = демек не сте фактор в момента за никого, а изтривалка.

Къркайте домашно и родни сортове - ма те ви бият точно там сега - жилище, образование, здраве и цигарки/алкохол ( хобита ) кат съм ви гледал на почти 20-сет годишна база, щот' бия с модели директно като анализи.

------------------------------------------------

Ето ви картинка от 1995 година насам кат' съм ви преглаждал набързо:

Демек - външните пазари в момента ще ви натискат да сте все по-бедни, без имоти, без здраве, без образование и без пенсии.

Ще ви стопирам нещата казах - още малко време ми трябва, че пропадате яко надоле - след 20 години младите ще градят после нагоре - аз ще ви спра само пропадането, дет' не го виждате, ако Господ е решил.

Вижте си къде е най-голяма инфлацията по графи - жилища, здраве, образовение и хобита ( цигарки/алкохол ).

Даже и ще контра-атукаваме скоро тъпаците дет' ни трепят, че аз съм перфе в атака - в дефенса съм зле, затова съм и с толкоз травми и здраве в канала - всичко само те чака да те опъне в гръб, щот' не го виждаш и те бият винаги в гръб.
                      ----------------------------------------------------------------------

Нож, когато пада към земята не се хваща с ръка, както шпреха Уорън Бъфет, щот' ще се порежеш - ма, аз ще го хвана с ръка, за да имате шанс после вие и децата ви, щот' не съм "българин" - както ме обвиниха и изхрацаха отгоре поредните там ..... "специлисти" - дет' не виждат ко ста'а ...

Т'ва е БГ в момента - пада като талпа надолЕ и не се посяга да го хванеш.

Цък:
                      Attached Files
                      Last edited by marandi; 03.09.2013, 18:58.

Коментар

• какви овошки какви 5лв ....30 дк маслини по 1000 ера за 8г си избит на 100 и са ти на 300км от СОФИЯ.....дате светна ипосле 20г лапаш
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Tърси село в Тракия, Наивник. Плодородна земя и къса зима.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Хммм, тъй и тъй си тръгнал да отстъпваш ... може ли да нося празна бутилка и да я напълня от чешмата у вас?
                            от чешмата може
                            иначе самосиндикално лягаш
                            под бурето и
                            колкото толкова
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Е па аз и без да ходя по Добруджата си мечтая да стана селянин някой ден
                              Неприятното е, че бабока се прецака тази година и 2 декара парцел с доста овошки замина на кино. Като ходих лятото даже и градината в града и беше буренясала. Ама пусто, като няма как да ги преместя тези имоти в Софето
                              Той Господ е забранил некои работи като тая с преместването.Добре че не може щото ще развалиш хубавите имоти.Около София нищо не става само компир и ябуки.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                е добре де
                                можеш да донесеш 0.5л
                                разбирам от намеци
                                дет са викъ
                                някои гости могат да носът
                                само себе си
                                Хммм, тъй и тъй си тръгнал да отстъпваш ... може ли да нося празна бутилка и да я напълня от чешмата у вас?
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X