Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Фръц, вината е в теб- насърчила си го.
Разиграването на театри ще е поредна грешка. Откровението, колкото и болезнено да е, е най- доброто решение и е за предпочитане пред всякакви "щадящи" маневри.
Е, има екземпляри, които като ги удариш по егото, дори и на 4 очи, намират начин да то навредят, но и това е опит.
Фръц, толкова ли не можа да му кажеш, че друг ти е на сърце? Това отрезвява. Мрънкането е само проверка на това- доколко той е сериозен.Last edited by val/she; 11.09.2013, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗа подаръците си права, но директният подход може да създаде враг до гроб.....
пп Сама, сама...ако те чака някой пред вратата в 2ч, дали ще се справиш сама...
( къде живееш ?...)
На база на опит и подобна ситуация и дадох съвет - а именно , тя най-добре познава ситуацията и човека , не ми изглежда глупава , тоест би могла да вземе най-доброто решение в случая , въпреки една -две допуснати грешки . Кой ли не греши ?А се дадоха доста варианти от които да избира или да прави компилация . Сигурна съм , че ще се справи страхотно - и вълкът ще е сит и агнето цяло . В крайна сметка е и юрист .
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеДОБРЕ ДЕ АРТЕМИДЧЕ, АМИ ПРОСТО СЕ ПРЕДАИ- ЕДНО НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А МОЖЕ И ДА ТИ ХАРЕСА
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеМи да ти кажа отказвах подаръците, но ги оставяше въпреки това...пред вратата и веднъж в офиса...няма да хвърляме сега Нина Ричи и Шанел в кофатаИначе сигурно си права, но понеже преди това си лафихме най-приятелски и толкова неща ми сподели, че сега ми е гадно да се държа зле и се опитвам хем да съм внимателна, но и да налагам дистанция... карай ще се оправям някак, като не се получи ще викам някоя стара дружка /понеже с повечето сме си приятелчета и до днес/ да се представи като настояща такава и се приключва въпроса
те това е решението! Еврика
Ми ето , справи се сама . Няма как всички съвети да са адекватни , защото не познаваме човека , а теб само виртуално . А пък развоят на отношенията съвсем не ги знаем ... Та точно това имах предвид - ти най- добре ще се справиш със ситуацията и ще вземеш най - вярното решение , дори само за това , че си вътре в нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеПочвай го с женските номера - юркай го за глупости, пращай го за цигари посред нощ, да ти донесе еделвайс от Витоша, рапанче от плажа и други такива. Може в началото да прояви някакъв ентусиазъм, но ще му мине и ще се разкара.просто не вдигам, не отговарям, заета съм... ама упорит човек и това е, хванал се е като удавник за сламка. Имам усещането, че се опитва да пребори някакъв проблем (може пък да се е друсал знам ли) не пие, не пуши вече... съмнителен човек
и понеже фръци е едно праволинейно същество такова показва като лъч от светулки "правилния път"
И чичо е прав какъвто и да е случая няма да се прежалвам, защото не ми харесва никак, но не искам "неприятел до гроб". Може да съм отреагирала приятелски и съпричастно, но толкова. Айдеее много време му отделих, ще преспя и ще го измисля на бодра главица.
Мерси на всички другарчета, които се включиха със съвети
Хубава вечер ви желая и по-малко навлеци, само хубави емоцииLast edited by фръцла ежкова; 11.09.2013, 17:26.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Last edited by фръцла ежкова; 01.10.2013, 10:00.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеНе е нужно да се държиш отблъскващо .(няма да си ти ) И не е трябвало да приемаш подаръци от човек , който ти е неприятен . (щото му даваш грешни сигнали) И най - добре е директно да му кажеш , какво усещаш и какво мислиш . Повечето не разбират от недомлъвки и щадене на его .
Освен това не смятам , че ти е нужна помощ , защото можеш да се справиш прекрасно и сама .Успех
пп Сама, сама...ако те чака някой пред вратата в 2ч, дали ще се справиш сама...
( къде живееш ?...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеSade - Love Is Found - http://www.youtube.com/watch?v=15WDBuvovXo
Бързаш... едно по едно първо да решим този малък "проблем" и тогава ще му мисля за други екстри
p.p. на чужд гръб и сто тояги са малко нали
Еми това е обрисувах какво е положението, опитах со кротце, со благо нещо не ми се получава - обикновено ми се получава ама този път не ще да стане, затова си позволих да пиша тук. Евентуално за някакви идеи, ще го карам на интуиция, сигурно и аз мога да се държа отблъскващопо метода на убеждението да се откаже човека и това е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеSade - Love Is Found - http://www.youtube.com/watch?v=15WDBuvovXo
Бързаш... едно по едно първо да решим този малък "проблем" и тогава ще му мисля за други екстри
Еми това е обрисувах какво е положението, опитах со кротце, со благо нещо не ми се получава - обикновено ми се получава ама този път не ще да стане, затова си позволих да пиша тук. Евентуално за някакви идеи, ще го карам на интуиция, сигурно и аз мога да се държа отблъскващопо метода на убеждението да се откаже човека и това е.
Освен това не смятам , че ти е нужна помощ , защото можеш да се справиш прекрасно и сама .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКапризничиш....Намери си любовник...
Last edited by фръцла ежкова; 11.09.2013, 16:48.Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки
Коментар
-
Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнениеВ старание да изпълни всичките ми измислени и глупави прищевки се усеща едно обсебващо отношение, което ме задушава и дразни :( и го показвам НАРОЧНО пак не минава номера
пп Вариант 2 - Задушаването и раздразнението ( паническо поведение)се лекуват с шамар.....Къде и кога да го полкучиш...?Last edited by 4i40; 11.09.2013, 16:43.
Коментар
Коментар