IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И от мен :

http://www.youtube.com/watch?v=_D0tu9K0OqE

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=-tw-yZB-frc Поздрав за цялата банда И отсъстващите

Коментар

• Фръц, вината е в теб- насърчила си го.
        Разиграването на театри ще е поредна грешка. Откровението, колкото и болезнено да е, е най- доброто решение и е за предпочитане пред всякакви "щадящи" маневри.
        Е, има екземпляри, които като ги удариш по егото, дори и на 4 очи, намират начин да то навредят, но и това е опит.

Фръц, толкова ли не можа да му кажеш, че друг ти е на сърце? Това отрезвява. Мрънкането е само проверка на това- доколко той е сериозен.
        Last edited by val/she; 11.09.2013, 18:14.

Коментар

• А не се знае- колко случаи на щастливи и дълги бракове има , след колебание и нехаресване в началото..Понякога първоначалната емоция е много измамна..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            За подаръците си права, но директният подход може да създаде враг до гроб.....

пп Сама, сама...ако те чака някой пред вратата в 2ч, дали ще се справиш сама...
            ( къде живееш ?...)
            Намери ме
            На база на опит и подобна ситуация и дадох съвет - а именно , тя най-добре познава ситуацията и човека , не ми изглежда глупава , тоест би могла да вземе най-доброто решение в случая , въпреки една -две допуснати грешки . Кой ли не греши ? А се дадоха доста варианти от които да избира или да прави компилация . Сигурна съм , че ще се справи страхотно - и вълкът ще е сит и агнето цяло . В крайна сметка е и юрист .

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
              ДОБРЕ ДЕ АРТЕМИДЧЕ, АМИ ПРОСТО СЕ ПРЕДАИ- ЕДНО НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А МОЖЕ И ДА ТИ ХАРЕСА
              Тц, няма да й хареса. Човешките чувства са като струна - настройването им е деликатна работа.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• ДОБРЕ ДЕ АРТЕМИДЧЕ, АМИ ПРОСТО СЕ ПРЕДАИ- ЕДНО НОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А МОЖЕ И ДА ТИ ХАРЕСА

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                  Ми да ти кажа отказвах подаръците, но ги оставяше въпреки това...пред вратата и веднъж в офиса...няма да хвърляме сега Нина Ричи и Шанел в кофата Иначе сигурно си права, но понеже преди това си лафихме най-приятелски и толкова неща ми сподели, че сега ми е гадно да се държа зле и се опитвам хем да съм внимателна, но и да налагам дистанция... карай ще се оправям някак, като не се получи ще викам някоя стара дружка /понеже с повечето сме си приятелчета и до днес/ да се представи като настояща такава и се приключва въпроса те това е решението! Еврика
                  Ми ето , справи се сама . Няма как всички съвети да са адекватни , защото не познаваме човека , а теб само виртуално . А пък развоят на отношенията съвсем не ги знаем ... Та точно това имах предвид - ти най- добре ще се справиш със ситуацията и ще вземеш най - вярното решение , дори само за това , че си вътре в нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                    Почвай го с женските номера - юркай го за глупости, пращай го за цигари посред нощ, да ти донесе еделвайс от Витоша, рапанче от плажа и други такива. Може в началото да прояви някакъв ентусиазъм, но ще му мине и ще се разкара.
                    Не става, не сме си толкова близки просто не вдигам, не отговарям, заета съм... ама упорит човек и това е, хванал се е като удавник за сламка. Имам усещането, че се опитва да пребори някакъв проблем (може пък да се е друсал знам ли) не пие, не пуши вече... съмнителен човек и понеже фръци е едно праволинейно същество такова показва като лъч от светулки "правилния път" И чичо е прав какъвто и да е случая няма да се прежалвам, защото не ми харесва никак, но не искам "неприятел до гроб". Може да съм отреагирала приятелски и съпричастно, но толкова. Айдеее много време му отделих, ще преспя и ще го измисля на бодра главица.

Мерси на всички другарчета, които се включиха със съвети

Хубава вечер ви желая и по-малко навлеци, само хубави емоции
                    Last edited by фръцла ежкова; 11.09.2013, 17:26.
                    Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Last edited by фръцла ежкова; 01.10.2013, 10:00.
                      Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                        Не е нужно да се държиш отблъскващо .(няма да си ти ) И не е трябвало да приемаш подаръци от човек , който ти е неприятен . (щото му даваш грешни сигнали) И най - добре е директно да му кажеш , какво усещаш и какво мислиш . Повечето не разбират от недомлъвки и щадене на его .
                        Освен това не смятам , че ти е нужна помощ , защото можеш да се справиш прекрасно и сама . Успех
                        За подаръците си права, но директният подход може да създаде враг до гроб.....

пп Сама, сама...ако те чака някой пред вратата в 2ч, дали ще се справиш сама...
                        ( къде живееш ?...)

Коментар

Sade - Love Is Found - http://www.youtube.com/watch?v=15WDBuvovXo

Бързаш... едно по едно първо да решим този малък "проблем" и тогава ще му мисля за други екстри

p.p. на чужд гръб и сто тояги са малко нали

Еми това е обрисувах какво е положението, опитах со кротце, со благо нещо не ми се получава - обикновено ми се получава ама този път не ще да стане, затова си позволих да пиша тук. Евентуално за някакви идеи, ще го карам на интуиция, сигурно и аз мога да се държа отблъскващо по метода на убеждението да се откаже човека и това е.
                          Почвай го с женските номера - юркай го за глупости, пращай го за цигари посред нощ, да ти донесе еделвайс от Витоша, рапанче от плажа и други такива. Може в началото да прояви някакъв ентусиазъм, но ще му мине и ще се разкара.

Коментар

Бързаш... едно по едно първо да решим този малък "проблем" и тогава ще му мисля за други екстри

Еми това е обрисувах какво е положението, опитах со кротце, со благо нещо не ми се получава - обикновено ми се получава ама този път не ще да стане, затова си позволих да пиша тук. Евентуално за някакви идеи, ще го карам на интуиция, сигурно и аз мога да се държа отблъскващо по метода на убеждението да се откаже човека и това е.
                            Не е нужно да се държиш отблъскващо .(няма да си ти ) И не е трябвало да приемаш подаръци от човек , който ти е неприятен . (щото му даваш грешни сигнали) И най - добре е директно да му кажеш , какво усещаш и какво мислиш . Повечето не разбират от недомлъвки и щадене на его .
                            Освен това не смятам , че ти е нужна помощ , защото можеш да се справиш прекрасно и сама . Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Капризничиш....Намери си любовник...

Last edited by фръцла ежкова; 11.09.2013, 16:48.

Коментар

В старание да изпълни всичките ми измислени и глупави прищевки се усеща едно обсебващо отношение, което ме задушава и дразни :( и го показвам НАРОЧНО пак не минава номера
                                Капризничиш....Намери си любовник...

пп Вариант 2 - Задушаването и раздразнението ( паническо поведение)се лекуват с шамар.....Къде и кога да го полкучиш...?
                                Last edited by 4i40; 11.09.2013, 16:43.

Коментар

Working...
                                X