IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Майка ми ( лека й пръст ) беше майстор на сладко от смокини, но никога не проявих интерес да се науча как се прави и ноу-хауто си замина.

Имам една смокиня точно под прозореца, но в нашия край климатът не е подходящ за тях и пуска по 10 зърна на година.

За смокини - Китен - там е уникално.

П.П. Няма по-готина палачинка от палачинка със сладко от смокини и сладолед.

Поздрави!
    Китен е моето любимо море място!
    Като гаджета там ходихме с жена ми и брат ми. Санитарния възел беше общ на етажа през 2001г. Познат на колега ни беше подслонил заедно с още 10 колеки.
    Зад стаята имаше дръвче Смокиня. Спомням си я, щото ми беше романтично някък въпреки квартирните неудобства, но на следващата година пак в Китен ПРЯСНО оженени! Този път на станция от фирмата със самостоятелен санитарен възел и на 100м. от южния плаж. Тогава на връщане от морето посетихме Созопол, където една леличка много ни се умили и ни покани на гости. Живееше в древен парцел с изглед към плажа и древна каменна стена с дебелина 1м.!!!! Тя ни почерпи смокиново сладко и смокинова РАКИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2009-та отново Китен!!!!!!!! Хотел на метри от Атлиман, но гаден хотел!
    2013г. ММЦ- вечери отново в любимиу Китен!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Здравейте, юнаци и юначки!

Аз добре си починах и се надявам да ми държи поне 2-3 дни.

Едно елементарно музикално поздравче от мен:
      http://www.youtube.com/watch?v=00ur0Ud27RY

П.П. Маранди, сигурно го знаеш още от 681-ва година , но тези 2 седмици открих смокиновия лист като подправка. Поздрави.
      Майка ми ( лека й пръст ) беше майстор на сладко от смокини, но никога не проявих интерес да се науча как се прави и ноу-хауто си замина.

Имам една смокиня точно под прозореца, но в нашия край климатът не е подходящ за тях и пуска по 10 зърна на година.

За смокини - Китен - там е уникално.

П.П. Няма по-готина палачинка от палачинка със сладко от смокини и сладолед.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        поколението, дайте идея, какво да вечерям
        Суши:

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Честит първи учебен ден на всички деца!!! Честит първи учебен ден и на всички учители! Поклон пред тези, които въпреки всичко продължават да са учители!!!
          Мерси!

Коментар

• поколението, дайте идея, какво да вечерям
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Здравейте, юнаци и юначки!

Прехвърлих постовете от последните дни и единствено си заслужава да отбележа перипетиите на Фръцлата. Зъбите й пред падане , навлеци й се качват на главата.... Гадна работа! Все пак, ако й изпадат всички зъби, смятам, че и навлеците ще се отдръпнат.... Винаги има баланс в природата.

От друга страна, по-добре е, че проблемите със зъбите не са пряко свързани с наличието на навлеците. Щото има и такива изроди.

Шегата настрана. Надявам се, че Фръцла вече е оправила зъбните си и междуличностни проблеми.

Аз добре си починах и се надявам да ми държи поне 2-3 дни.

Засега няма да "ходя" в Политиката и да се джавкам с червенодактилите.

Едно елементарно музикално поздравче от мен:
              http://www.youtube.com/watch?v=00ur0Ud27RY

П.П. Маранди, сигурно го знаеш още от 681-ва година , но тези 2 седмици открих смокиновия лист като подправка. Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                E какъв учебен ден?????!!!!!!!!!!Връщам се от града кафенетата са пълни с дечурлига не мое се намери място пушат като комини и поркат от 10 сабахлем.Не ми е ясно дали са на училище или ходят там да се фукат и да си показват дрешките и маратонките с разни фирмени надписи.Това е реалността.....99%кофти матриял дето ще реве че няма работа и държавата негодна.И после мангалите ни виновни.Нашите като имат дипломи да не би да знаят и могст нещо?????
                Така е мой, правилото 90/10 - 90% кофти матриал, 10% движеща сила. Важи навсякъде, нищо уникално няма тука.

Коментар

• Ха, честит празник!

На добър час на младите и дано простят някога на нас дъртите, дет' позволихме да ги докарат кат' най-бедните цървули в Европа!

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Честит първи учебен ден на всички деца!!! Честит първи учебен ден и на всички учители! Поклон пред тези, които въпреки всичко продължават да са учители!!!
                    E какъв учебен ден?????!!!!!!!!!!Връщам се от града кафенетата са пълни с дечурлига не мое се намери място пушат като комини и поркат от 10 сабахлем.Не ми е ясно дали са на училище или ходят там да се фукат и да си показват дрешките и маратонките с разни фирмени надписи.Това е реалността.....99%кофти матриял дето ще реве че няма работа и държавата негодна.И после мангалите ни виновни.Нашите като имат дипломи да не би да знаят и могст нещо?????

Коментар

• Калимера, тайфата!

Моят ученик реши днес да не уважи образователната система. Сметна, че е доста изморен и едва утре ще е в състояние да огрее с присъствието си МГ-то
                      Не вярвам госпожата да е особено притеснена от липсата му ..., но знае ли човек

Хубав ден на младежите и девойките и успех на децата ни!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Дюбрутру
                        присъединявам се към Наивник в пожеланията
                        почват мъките в къщи
                        с ритнитопковеца

На моя категорично му забраних да отиде с топката

Коментар

• Дюбрутру
                          присъединявам се към Наивник в пожеланията
                          почват мъките в къщи
                          с ритнитопковеца
                          сега започва в ново училище
                          много се кефи ,че ще има по 30 часа език седмично
                          и 2 часа матемаматика
                          но като го знам колко е ученолюбив
                          ще има майка му безсънни нощи
                          вчера ходих да го гледам
                          играха с Добруджа
                          и уж не беше толкова топло
                          а лицето ми е изгоряло
                          като стажант-заварчик
                          Приятна работна седмица на работягите
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Честит първи учебен ден, на всеки който се чувства съпричастен покрай деца или друго и успешна ни нова седмица!

Noora Noor - Forget what I said - http://www.youtube.com/watch?v=pEP72XorgdQ
                            Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

• Честит първи учебен ден на всички деца!!! Честит първи учебен ден и на всички учители! Поклон пред тези, които въпреки всичко продължават да са учители!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Правя си някое друго пликче във фризера с разни зелении и коренища )но при чушки, лук...
                                Хм, лук не слагам в подправката, не знам защо Обаче другите неща - пипер, моркови и т.н. нямат проблем. А печения пипер никога няма да изсъхне, то е ясно замръзва на блокче, след това се "аклиматизира" обратно или в хладилник, или в стаята, но вкусът остава.

Коментар

Working...
                                X