Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПредставям си дървото откъдето е паднала!
от кое дърво е паднала?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗависи от мащаба, в който я разглеждаш. Последно решиха, че има крушовидна форма.
Може ли да кажеш, мащаба какво общо има с формата, била тя крушовидна, ябълковидна или сърцевидна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗависи от мащаба, в който я разглеждаш. Последно решиха, че има крушовидна форма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГеоид е в теста за правоспособност. Реално е още по ИЗХЕНДРЕНА на места.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСамо като си го помисля и ми идва да се направя на щанга!
Почвам с ракия, ама вие с това вино ме отвратихте, после продължавам на бира и пуканки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМхм ... колкот' си фрафила вино и ракия досега - толкуз си фрафила и бузъ, че им срафняваш ферментациите.
Нищо общо няма едната с другата и със северния елен - хъ-хъ-хъ .... ( най-малко кат' тайминг и технолоджи ).
П.П. Русото е 'ноу педантичен кат' фръска нещо на части - фрофи-изкряване - фредстави си как се фръска кораб на части, па ко остава за една бан'цъ или бозъ да'е ... с 5 детайла на кръст у нея. Всичко е въпрос на биохимия
Не ти говоря какво остава след виното и бозата, а че биохимичния и физиологичен процес един и същ - алкохолна ферментация му викат..
П.П. Участвам всяка година в правенето на вино и в приготвянето на материала за ракията. Преработваме тонове грозде, Русото. Все съм научила това онова през годините.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеГеоид е в теста за правоспособност. Реално е още по ИЗХЕНДРЕНА на места.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеУтре е понеделник, разбирам ви, че ще трябва да ходите на работа и ви е кофти, ама чак да сте толкова зле???
.
Почвам с ракия, ама вие с това вино ме отвратихте, после продължавам на бира и пуканки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение1.Земята е кръгла (е не кръгла, а сферична, е и не сфера, а геоид, ама Мечо е по по философията)
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДвойка, ама друг път.
Алкохолната ферментация е свързана с разграждането на глюкозата или другите видове въглехидрати до етилов алкохол и СО2. Независимо дали са въглехидратите в житото, ечемика, просото, глюкозата в гроздето, при химична реакция и под въздействие на определени ензими резултата е алкохол, СО2 и разни други екстри.
Нищо общо няма едната с другата и със северния елен - хъ-хъ-хъ .... ( най-малко кат' тайминг и технолоджи ).
П.П. Русото е 'ноу педантичен кат' фръска нещо на части - фрофи-изкряване - фредстави си как се фръска кораб на части, па ко остава за една бан'цъ или бозъ да'е ... с 5 детайла на кръст у нея
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОпять двойка ТНМ-чева.
Пофрочети малко - за житни дрожди - нямат нищо общо с тия от обелките. Даже сроковете им са различни за ферментация
П.П. Щях да фрафя домашна боза на Ламята, ама още бяхме в епохата, че не бил готвачка и вика направи кат' ти се фрафи.
Викам - жълт картон - мога да ти кажа само как се прафи - а, ще се фрафиш ти - че нещо ме взе за канарче.
И още бузъъ нема --- той говедо - аз двойно - и никой не отстъпва. Иначе се фрафи за няма и 30 мин. и 15 дни.
Двойка, ама друг път.
Алкохолната ферментация е свързана с разграждането на глюкозата или другите видове въглехидрати до етилов алкохол и СО2. Независимо дали са въглехидратите в житото, ечемика, просото, глюкозата в гроздето, при химична реакция и под въздействие на определени ензими резултата е алкохол, СО2 и разни други екстри.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБаси!
Влизам случайно в темата и гледам - пак е заприличала на Темата!
Ся, ще трябва да ви чета назадека.
Пък и женките са някак особено, хъм ... сексапилни.
.....................
Човек все още има какво да научи от виетнамците
Дръж тоз парцал ся ... и къркай да тъ флющя у моднатъ Шевицъ:
------------------------------------------------
Blondie One Way or Another
http://www.youtube.com/watch?v=mFerLNdpwO4
------------------------------------------------
Ха, наздрафе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе можеш ме излъга да ровя цяла вечер у учебника и търся как протича процеса.
П.П. Също като при виното, щото пак се разграждат въглехидрати.
Пофрочети малко - за житни дрожди - нямат нищо общо с тия от обелките. Даже сроковете им са различни за ферментация
П.П. Щях да фрафя домашна боза на Ламята, ама още бяхме в епохата, че не бил готвачка и вика направи кат' ти се фрафи.
Викам - жълт картон - мога да ти кажа само как се прафи - а, ще се фрафиш ти - че нещо ме взе за канарче.
И още бузъъ нема --- той говедо - аз двойно - и никой не отстъпва. Иначе се фрафи за няма и 30 мин. и 15 дни.Last edited by marandi; 02.02.2014, 20:01.
Коментар
Коментар