IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    У дома тормозим по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията с изпълнението на малките ремонти. По-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията смята, че този вид дейности имат невероятен възпитателен ефект
    Обаче, мъникът напоследък започна много да протестира, защото му се струва, че в къщи има трима вождове /баща, майка и куче/, а само той е индианец
    Дома има само един началник другото сме индианци......А иначе истинскио мъж никоги не противоречи на жена си ама и никога не я слуша

Коментар

Тайфата, преди малко погледнах през прозореца и видях как лекинко прехвърчат снежинки ... Зимата дойде.
      Стига де...Не съм си обрал доматите....

Коментар

Няма да навлизам в дебрите на човешката физиология. Радвам се, че шоколадът е подействал
        Душата, душата е важна.....

Коментар

• Тайфата, преди малко погледнах през прозореца и видях как лекинко прехвърчат снежинки ... Зимата дойде.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Вдигна ми го ...!
            Благодаря !!!!
            Няма да навлизам в дебрите на човешката физиология. Радвам се, че шоколадът е подействал
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Maни мани.Я съм отпуска от миналио четвъртък и у неделя домашнио началник ме заведе у тоалетната и вика виж казанчето пропуска.Тя така прави виж или видял ли си еди какво си.И я що да работим разглобих почистих изтърках уплътняващата гума с шкурка да се заравни оти имаше неравности и сглобих.Напълних казанчето и я извиках да провери дали тече.Тя подсуши чинията изчака малко и пипна с ръка.Отговора беше че не тече и я фанах гората да не ми намери друга работа.На другио ден имаше кекс и баница....Още се чудя дали е за казанчето или друго требе да правим.....Имам си дома началник който нищо техническо не умее.Като натисне някой бутон на достанционното и следва паника не мое се оправи и те това е.Щерката кога е тука и е нещо като изпълнител на поръчки.Мое ли ми направиш програма за еди какво си мое ли за еди що си.Много лошо кога половинката ти е началник.Не мое разбере че е свършило работното време и продължава да мааа с командите.Един ден слушам щерката и вика мамо ти си у дома не си на работа тук става с ако обичаш не с разпоредби.Да ги таковам у частната фирма искат ей така на аванта викам на детето като иска програми да и пишеш да плаща инак има си софтуерни фирми.Оно детето е добричко и не и отказва ама лятото свърши.....и не мое се занимава с нейните счетоводителски глюпости
              У дома тормозим по-дребната 1/3-та пълноправен член на фамилията с изпълнението на малките ремонти. По-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията смята, че този вид дейности имат невероятен възпитателен ефект
              Обаче, мъникът напоследък започна много да протестира, защото му се струва, че в къщи има трима вождове /баща, майка и куче/, а само той е индианец
              Last edited by tnm; 03.10.2013, 12:51.
              Мечо

Коментар

Шъ тъ помоля да не впиваш клин в писанието ми...
                Аз пиша за настроение, ти за нещо друго...Даже не се сещам за какво...
                И аз това се опитвам да им обясня на Вал и на Милом, че чичо даже не се сеща за какво
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Мъжеството ли ???
                  Шъ тъ помоля да не впиваш клин в писанието ми...
                  Аз пиша за настроение, ти за нещо друго...Даже не се сещам за какво...

Коментар

• Сигурно мина 1 година от последния зелен бобец, който ядох и нещо много ми се прияде.
                    Та това е което ще обядваме днес с малките.
                    Attached Files

Коментар

• https://www.google.bg/search?q=%D0%B...GIqEtAbApoGwBA

Коментар

Вдигна ми го ...!
                        Благодаря !!!!
                        Мъжеството ли ???
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          Тъй де, тъй. Точно в този смисъл има смисъл и е интересно.

В преносния смисъл е ДИВОТИЯ.
                          tnm

Коментар

И аз най-обичам да започвам с ремонтите, когато времето се повреди
                            Maни мани.Я съм отпуска от миналио четвъртък и у неделя домашнио началник ме заведе у тоалетната и вика виж казанчето пропуска.Тя така прави виж или видял ли си еди какво си.И я що да работим разглобих почистих изтърках уплътняващата гума с шкурка да се заравни оти имаше неравности и сглобих.Напълних казанчето и я извиках да провери дали тече.Тя подсуши чинията изчака малко и пипна с ръка.Отговора беше че не тече и я фанах гората да не ми намери друга работа.На другио ден имаше кекс и баница....Още се чудя дали е за казанчето или друго требе да правим.....Имам си дома началник който нищо техническо не умее.Като натисне някой бутон на достанционното и следва паника не мое се оправи и те това е.Щерката кога е тука и е нещо като изпълнител на поръчки.Мое ли ми направиш програма за еди какво си мое ли за еди що си.Много лошо кога половинката ти е началник.Не мое разбере че е свършило работното време и продължава да мааа с командите.Един ден слушам щерката и вика мамо ти си у дома не си на работа тук става с ако обичаш не с разпоредби.Да ги таковам у частната фирма искат ей така на аванта викам на детето като иска програми да и пишеш да плаща инак има си софтуерни фирми.Оно детето е добричко и не и отказва ама лятото свърши.....и не мое се занимава с нейните счетоводителски глюпости

Коментар

За подобряване на настроението имаш нужда от ендорфин
                              Вдигна ми го ...!
                              Благодаря !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                какво значи-"мъжка постъпка","мъж на място" и т.н.
                                обясни си първо думата мъж-и после е лесно
                                Ми, мъжко е, което има дръшка.

Ся сериозно. (Не че горното не е вярно де).

Аз не бих употребил и думите мъжка постъпка и мъж на място, в контекст различен от сексуалния или любовния. Как ти звучи примерно в преносен смисъл "женска постъпка" или "жена на място". В пряк смисъл (дали има или няма дръшка) съм съгласен. Има толкова много прилагателни с които може да се замести.

Смела, глупава, наивна, умна, хитра, тарикатска и т. н.

Ма чисто субективно де. Просто на мен не ми харесва. На вас като ви харесва, ще си я употребявате, много ясно. Всеки е длъжен да се съобразява първо със собствените си вкусове. Не се налагам, казвам си мнението..
                                tnm

Коментар

Working...
                                X