Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе не ставате за необолшевики и тва си е - жалки страхливци сте тва пампурджиите!.Мислите че като сте се хванали за фустите на жените си Индекса ше литне до 12 000
....Свободата не ще Екзарх - иска Караджата! (Демек - лозето не ще молитва,а мотика !
...)
С дребни шанаджийски лафове,колко съм спечелил и как живея можете да омаете някоя от 13-та плочка пред Черно море или в кафенето "При капитана"(до църквицата "Св.Никола" на "Ленин") до 1989 г,но само за половин час.....
Коментар
-
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАбе не ставате за необолшевики и тва си е - жалки страхливци сте тва пампурджиите!.Мислите че като сте се хванали за фустите на жените си Индекса ше литне до 12 000
....Свободата не ще Екзарх - иска Караджата! (Демек - лозето не ще молитва,а мотика !
...)
С дребни шанаджийски лафове,колко съм спечелил и как живея можете да омаете някоя от 13-та плочка пред Черно море или в кафенето "При капитана"(до църквицата "Св.Никола" на "Ленин") до 1989 г,но само за половин час.....
Last edited by el.t; 03.10.2013, 16:48.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ чартьора реши да ни прекара през ТУНДЖАТА неговата вяра !!!.Мислите че като сте се хванали за фустите на жените си Индекса ше литне до 12 000
...)
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМомчета мореплаватели ... малиии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбре, се ща питам. Не беше ли по-кратко да се кара през суецкия канал от Дакар?? Там доле на юг не е ли много страшно?
Мамка му и океан. По пряко е през Суецкия канал. Малко по пряко. Но пък там е Египет, размирици. След това е Сомалия, пирати. И чартьора реши да ни прекара през ТУНДЖАТА неговата вяра !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЮжния океан ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
явно са се размили границите и
вече не знаем ,кое е мъжко и кое женскоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТъй де, тъй. Точно в този смисъл има смисъл и е интересно.
В преносния смисъл е ДИВОТИЯ.
явно са се размили границите и
вече не знаем ,кое е мъжко и кое женскоhttp://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар