IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    На зла круша- зъл прът ли е крушоберачката?
    Не съвсем. То пак е прът, но накрая на пръта е вързана отрязана през половината литрова пластмасова бутилка. Бутилката е вързана с устата към пръта. Заставам под крушата и вкарвам крушата, която искам да откъсна в бутилката. След това се опитвам по някакъв начин да изкривя плода за да се скъса дръжката и да остане в бутилката. След това приспускам бутилката до себе си, вадя откъснатата круша ненаранена и продължавам да късам други. Безопасно е за живота, но става много бавно. Не ми издържаха нервите и почнах да се катеря по крушите.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• На зла круша- зъл прът ли е крушоберачката?

Коментар

• Обрах КРУШИТЕ !!!

Отначало ползвах крушоберачка, но после си рискувах живота и се качих на дърветата.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
          Абе не ставате за необолшевики и тва си е - жалки страхливци сте тва пампурджиите! .Мислите че като сте се хванали за фустите на жените си Индекса ше литне до 12 000 ....Свободата не ще Екзарх - иска Караджата! (Демек - лозето не ще молитва,а мотика ! ...)

С дребни шанаджийски лафове,колко съм спечелил и как живея можете да омаете някоя от 13-та плочка пред Черно море или в кафенето "При капитана"(до църквицата "Св.Никола" на "Ленин") до 1989 г,но само за половин час .....
          Що така от известно време ми се струва, че си леко изнервен?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
              кликнете кой интрумент да ви свири
              Хехе,ама че зарибяваща мелодийка
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
                кликнете кой интрумент да ви свири
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Абе не ставате за необолшевики и тва си е - жалки страхливци сте тва пампурджиите! .Мислите че като сте се хванали за фустите на жените си Индекса ше литне до 12 000 ....Свободата не ще Екзарх - иска Караджата! (Демек - лозето не ще молитва,а мотика ! ...)

С дребни шанаджийски лафове,колко съм спечелил и как живея можете да омаете някоя от 13-та плочка пред Черно море или в кафенето "При капитана"(до църквицата "Св.Никола" на "Ленин") до 1989 г,но само за половин час .....
                  Да го Д*ХА индекса
                  Last edited by el.t; 03.10.2013, 16:48.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    И чартьора реши да ни прекара през ТУНДЖАТА неговата вяра !!!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Момчета мореплаватели ... малиии.
                      Е та аз за това толкова ги уважавам морските ора.

Коментар

• Момчета мореплаватели ... малиии.

П.П. Много съм си добре на брега. Предпазливостта е висша форма на смелост.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Абре, се ща питам. Не беше ли по-кратко да се кара през суецкия канал от Дакар?? Там доле на юг не е ли много страшно?
                          Виш снимката !!!

Мамка му и океан. По пряко е през Суецкия канал. Малко по пряко. Но пък там е Египет, размирици. След това е Сомалия, пирати. И чартьора реши да ни прекара през ТУНДЖАТА неговата вяра !!!
                          tnm

Коментар

Южния океан ???
                            Абре, се ща питам. Не беше ли по-кратко да се кара през суецкия канал от Дакар?? Там доле на юг не е ли много страшно?

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

явно са се размили границите и
                              вече не знаем ,кое е мъжко и кое женско
                              Южния океан ???
                              tnm

Коментар

Тъй де, тъй. Точно в този смисъл има смисъл и е интересно.

В преносния смисъл е ДИВОТИЯ.

явно са се размили границите и
                                вече не знаем ,кое е мъжко и кое женско
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X