Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТайфата, преди малко погледнах през прозореца и видях как лекинко прехвърчат снежинки ... Зимата дойде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНяма да навлизам в дебрите на човешката физиология. Радвам се, че шоколадът е подействал
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВдигна ми го ...!
Благодаря !!!!. Радвам се, че шоколадът е подействал
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMaни мани.Я съм отпуска от миналио четвъртък и у неделя домашнио началник ме заведе у тоалетната и вика виж казанчето пропуска.Тя така прави виж или видял ли си еди какво си.И я що да работим разглобих почистих изтърках уплътняващата гума с шкурка да се заравни оти имаше неравности и сглобих.Напълних казанчето и я извиках да провери дали тече.Тя подсуши чинията изчака малко и пипна с ръка.Отговора беше че не тече и я фанах гората да не ми намери друга работа.На другио ден имаше кекс и баница....Още се чудя дали е за казанчето или друго требе да правим.....Имам си дома началник който нищо техническо не умее.Като натисне някой бутон на достанционното и следва паника не мое се оправи и те това е.Щерката кога е тука и е нещо като изпълнител на поръчки.Мое ли ми направиш програма за еди какво си мое ли за еди що си.Много лошо кога половинката ти е началник.Не мое разбере че е свършило работното време и продължава да мааа с командите.Един ден слушам щерката и вика мамо ти си у дома не си на работа тук става с ако обичаш не с разпоредби.Да ги таковам у частната фирма искат ей така на аванта викам на детето като иска програми да и пишеш да плаща инак има си софтуерни фирми.Оно детето е добричко и не и отказва ама лятото свърши.....и не мое се занимава с нейните счетоводителски глюпости. По-едрата 1/3-та пълноправен член на фамилията смята, че този вид дейности имат невероятен възпитателен ефект
Обаче, мъникът напоследък започна много да протестира, защото му се струва, че в къщи има трима вождове /баща, майка и куче/, а само той е индианецLast edited by tnm; 03.10.2013, 12:51.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеШъ тъ помоля да не впиваш клин в писанието ми...
Аз пиша за настроение, ти за нещо друго...Даже не се сещам за какво...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМъжеството ли ???
Аз пиша за настроение, ти за нещо друго...Даже не се сещам за какво...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
В преносния смисъл е ДИВОТИЯ.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ аз най-обичам да започвам с ремонтите, когато времето се повреди
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа подобряване на настроението имаш нужда от ендорфин
Благодаря !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекакво значи-"мъжка постъпка","мъж на място" и т.н.
обясни си първо думата мъж-и после е лесно
Ся сериозно. (Не че горното не е вярно де).
Аз не бих употребил и думите мъжка постъпка и мъж на място, в контекст различен от сексуалния или любовния. Как ти звучи примерно в преносен смисъл "женска постъпка" или "жена на място". В пряк смисъл (дали има или няма дръшка) съм съгласен. Има толкова много прилагателни с които може да се замести.
Смела, глупава, наивна, умна, хитра, тарикатска и т. н.
Ма чисто субективно де. Просто на мен не ми харесва. На вас като ви харесва, ще си я употребявате, много ясно. Всеки е длъжен да се съобразява първо със собствените си вкусове. Не се налагам, казвам си мнението..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар