IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
    ТрисмегистУ се стопля малко бавно така е, по точно стопля се, когато ти дойде времето да го стоплиш
    Той човека сам си е казал
    “Когато ушите на ученика са готови да чуят, тогава се появяват устните, които да ги напълнят с Мъдрост.” Хермес

Всъщност няма как да възприемеш директно чужда мъдрост. Понякога просто разбираш за какво става въпрос, друг път не разбираш защото още не си готов. Най ценно е когато ти просветне изведнъж нещо, което досега не си разбирал.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      За да има пълна симетрия и да е валиден принципа на съответствието на Хермес, е необходимо не само противоположните неща да са едно и също нещо, но и еднакво и различно да са едно и също. Днес чак стоплих.
      ТрисмегистУ се стопля малко бавно така е, по точно стопля се, когато ти дойде времето да го стоплиш

Коментар

• За да има пълна симетрия и да е валиден принципа на съответствието на Хермес, е необходимо не само противоположните неща да са едно и също нещо, но и еднакво и различно да са едно и също. Днес чак стоплих.
        tnm

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица

Днес на Ламята му спретнах набързо едни бъркани мекици. Стават с поглед да'е ...

Тъкмо хайлашка рецепта за канибалите на бебе Люк - хихи

http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-2515/

П.П. Направо с миксера се дъни всичко по изредените стъпки като по малко се добавя брашното накрая, че на тая рецепта го бъркат с телл/вилица/лъжица и отиде 2 дена и 3 дена път с камили.

Половината със сладко/мед/пудра захар, половината солени със сирене, сол и т.н.

Ламята ме издебна докат' шпрехах по телл. - тъкмо ги бях извадил всичките и отнесъл 2 "скришом". Стават към 20 парчета за тая доза - хихи

Ха, наздраве!

И да си изгледам мача на чорбата със Славия, че после минавам на пиле с грах да спретна, ама то сварено и ще стане бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Балканът е побелял, времето е прохладно ... Част от пълноправните членове на фамилията стоим, оглеждаме се и се чудим кого да прецакаме да изведе на разходка непълноправния член на фамилията

П.П. Приятни почивни дни на писателите в темата!
            Съпрузи спорят, кой ще вземе детето от детската градина ...
            Съпругът: Подарих ли ти кожено палто?
            Съпругата: Да, подари ми!
            Съпругът: Обувки зимни, подарих ли ти?
            Съпругата: Подари ми!
            Съпругът: Е, тогава ти отиваш!
            Съпругата: Но защо, да не идеш ти?
            Съпругът: С какво? С чорапи и с пяна за бръснене?
            http://milom.blog.bg/

Коментар

Имат, естествено ... ама що да хабим мунициите?
              Заплахата е по ефективна от изпълнението !!!
              tnm

Коментар

Заплахите имат ли хубава ОПТИКА ???
                Имат, естествено ... ама що да хабим мунициите?
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Ами нали точно връз него употребяваме тоз натиск
                  А бре, нема ли некоя обективистка организация за закрила на детето, та да ви ОЗАПТИ ???
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    И що не разрешите всичко мирно и тихо???? Събудете детето!!!
                    Ами нали точно връз него употребяваме тоз натиск
                    Мечо

Коментар

Като ме знаеш колко съм ПОДМОЛНА и КОВАРНА, смяташ ли, че се позволя на друг да държи ключа за АРСЕНАЛА със заплахите!?
                      Заплахите имат ли хубава ОПТИКА ???
                      tnm

Коментар

Тцъ! Преминахме през фаза "увещания", сега сме във фаза "изнудване". Ако няма резултат докато си изпия кафето, ще премина на фаза "заплахи"
                        И що не разрешите всичко мирно и тихо???? Събудете детето!!!

Коментар

Кой държи ключа за АРСЕНАЛА ???
                          Като ме знаеш колко съм ПОДМОЛНА и КОВАРНА, смяташ ли, че се позволя на друг да държи ключа за АРСЕНАЛА със заплахите!?
                          Мечо

Коментар

• Добрутро!!! Ще изчакам да стане 11 и ще отида да купя билети за METALLICA THROUGH THE NEVER в суперското кино у махлата. Ще купя 2, ако синковецът реши че е куц, ще заведа жената

Коментар

Тцъ! Преминахме през фаза "увещания", сега сме във фаза "изнудване". Ако няма резултат докато си изпия кафето, ще премина на фаза "заплахи"
                              Кой държи ключа за АРСЕНАЛА ???
                              tnm

Коментар

Добро утро tnm
                                Добро утро чета

Изтегли ли КЪСАТА КЛЕЧКА
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X