IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    За разлика от нейното....
    Хммм, сега ако Мечо спре да ми носи камъчета и разни други неща, ще напиша на 4i40, освен офис техника да ти поиска и консумативи за нея
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Прилича на препила с медовина и спряла се в канавката , на път за дома Да дремне и събере сили

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Аз си размених два, три лафа с Ursus arctos / изразявайки се академично/ и настроението ми значително се подобри

Коментар

Аз си размених два, три лафа с Ursus arctos / изразявайки се академично/ и настроението ми значително се подобри
          Благодаря , ще пробвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
            Добро утро
            Днес явно денят е добър за малцина . И на мен ми идват едни мисли с това менгеме...
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Dобро утро на всички !
              Снощи ми се повреди клавиатурата у дома...Днес пускам музика а колонките измъцват и замлъкват.....Мога да произвеждам ток....
              Иде ми да си сложа менгемето и да нятягам .....
              Това можеше да го изпратиш директно на Лични съобщения на Анон. Така и така ти е дал принтер - поне изцяло да поеме оборудването ти с офис техника
              Мечо

Коментар

• Добро утро
                Днес явно денят е добър за малцина . И на мен ми идват едни мисли с това менгеме...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Май ще упражни натиск върху топките на лъво, щот нещо не ебава да къса синджиря
                  Добрутро ви!!

Ама той не само ще скъса синджира ... може и съвсем трайно да забегне зад девет савани в десета
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Стига си ПОЛИТИЗИРАЛА !!!
                    Ся та разбрах. Трябва да отвора тема Политика, та да схвана за какво иде реч
                    Мечо

Коментар

• Dобро утро на всички !
                      Снощи ми се повреди клавиатурата у дома...Днес пускам музика а колонките измъцват и замлъкват.....Мога да произвеждам ток....
                      Иде ми да си сложа менгемето и да нятягам .....

Коментар

Преди малко споделих в другата тема, че ми е начумерено. Като ми е начумерено, по-трудно схващам ...
                        Затова пак ще те замоля да ми обясниш, ама по-надълго, какво прави туй менгеме у темата!?
                        Май ще упражни натиск върху топките на лъво, щот нещо не ебава да къса синджиря
                        Добрутро ви!!

Коментар

Преди малко споделих в другата тема, че ми е начумерено. Като ми е начумерено, по-трудно схващам ...
                          Затова пак ще те замоля да ми обясниш, ама по-надълго, какво прави туй менгеме у темата!?
                          Стига си ПОЛИТИЗИРАЛА !!!
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Отворих един рекламен сайт. Другите бяха дюс сини. Това по ми хареса на цвят !!!
                            Мечо

Коментар

Е, да де ... ама що точно него си сложил в коментара си?
                              Отворих един рекламен сайт. Другите бяха дюс сини. Това по ми хареса на цвят !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

Working...
                                X