IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    2-ма са и имат Нобелова награда за медицина.

П.П. И преди съм ти казвал, че е безсмислено да четеш, щот' нищо не вдяваш.

Чети си в чичо Гугъл, ама няма смисъл сякаш ....
    От медицина не разбирам. На мен ми дай философия !!!

Вече съм си изградил моя си интерпретация за същността на МИРОЗДАНИЕТО !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Кой е Дънинг-Крюгер ???
      2-ма са и имат Нобелова награда за медицина. След 2000 година е наградата им - демек т'ва не са лафчетата за Аристотел и Сократ от пам ти века.

П.П. И преди съм ти казвал, че е безсмислено да четеш, щот' нищо не вдяваш.

Чети си в чичо Гугъл, ама няма смисъл сякаш .... май канейдън мидоу
      Last edited by marandi; 08.10.2013, 15:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Тази тема е типичен пример за ефекта Дънинг-Крюгер.

Демек - как най-посредствените ( Мечките ) се лепват за най-четената тема - изгонват всичко читаво с глупостите си и после ще си търси друга тема/форум да "блести".

По-философски приемай нещата
        Кой е Дънинг-Крюгер ???
        tnm

Коментар

• Днес тръгнах да правя супа топчета и викам Ламя - объркай само каймата и направи топчетата - после съм аз.

Баси топчетата - то живи кюфтаци направил и както бях сложил бульона да ври, ръгнах "топчетата".

Изплуваха полу-кюфтаци и сменях рецепта в движение.

На, ти сега кюфтета с бял сос да'е ...

Чиърс-а дан' забрайкам за бебетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Принтерът беше за отпечатване на Одата за пуяка. Нали много ти беше харесала и щеше да си я лепиш на вратата в офиса. дано не си го направил, че ще смъкнеш авторитета си.
            Тази тема е типичен пример за ефекта Дънинг-Крюгер.

Демек - как най-посредствените ( Мечките ) се лепват за най-четената тема - изгонват всичко читаво с глупостите си и после ще си търси друга тема/форум да "блести".

По-философски приемай нещата

Коментар

Принтерът беше за отпечатване на Одата за пуяка. Нали много ти беше харесала и щеше да си я лепиш на вратата в офиса. дано не си го направил, че ще смъкнеш авторитета си.

Общо взето - принтери под и над път, но впоследствие консумативите за тях са скъпички. Новата мода на пазара.
              Имах идея да го залепя от външната страна...Да го четат преди да влезнат в портиерната...
              Но се отказах....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Няма да му падне афторитета. Сигура. Аз ги разбирам психологиите !!!
                Не пада туй, дето се не вдига...

Коментар

Общо взето - принтери под и над път, но впоследствие консумативите за тях са скъпички. Новата мода на пазара.
                  Няма да му падне афторитета. Сигура. Аз ги разбирам психологиите !!!
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не вярвай на данайците ако ти дават нещо....Не вярвай, даже ако само ти обещават нещо..... Не вярвай, даже и да не си чувал за такива "добрини"...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Това можеше да го изпратиш директно на Лични съобщения на Анон. Така и така ти е дал принтер - поне изцяло да поеме оборудването ти с офис техника

Не вярвай на данайците ако ти дават нещо....Не вярвай, даже ако само ти обещават нещо..... Не вярвай, даже и да не си чувал за такива "добрини"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Мен парите ми свършиха, ама не се оплаквам
                        Това не е за оплакване а за РЕВ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Това на нищо не прилича...Тонерът ми свърши и ще почна да псувам от пустия му късмет....

Господ ми намеква да не работя...... Дали да не забегна на вилата през седмицата.....
                          Мен парите ми свършиха, ама не се оплаквам

Коментар

Хммм, сега ако Мечо спре да ми носи камъчета и разни други неща, ще напиша на 4i40, освен офис техника да ти поиска и консумативи за нея
                            Това на нищо не прилича...Тонерът ми свърши и ще почна да псувам от пустия му късмет....

Господ ми намеква да не работя...... Дали да не забегна на вилата през седмицата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Прави се на умряла Мечка Не му вервайте!!!!
                              Влизам му в положението . И аз се правя на умряла , че трябва да свърша нещо неприятно . Ама няма как да ме подмине и ще трябва да се "съживя" вече .
                              Готин следобед да имате банда и до вечерта , на всички да е леко и усмихнато - настроението .

Коментар

Хммм, сега ако Мечо спре да ми носи камъчета и разни други неща, ще напиша на 4i40, освен офис техника да ти поиска и консумативи за нея
                                Прави се на умряла Мечка Не му вервайте!!!!

Коментар

Working...
                                X