IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Добро утро tnm
    Добро утро на всички

Есть человек есть условие
    Нет человек нет условие

Естествено ако го намеря человека дето ши ми поставя условие на мене
    Добрутро ! Кво ще кажеш за маранди?
    Днес някои хора ще имат ли право да носят синята фланелка или ще ги събличат?

Коментар

• Добро утро tnm
      Добро утро на всички

Есть человек есть условие
      Нет человек нет условие

Естествено ако го намеря человека дето ши ми поставя условие на мене
      Last edited by mechobikov; 19.10.2013, 06:46.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ама не казваш дали реши задачата за поставеното време?
        Аз успях да го направя, а 2010 лично се уверих, че квартала си е още на мястото

Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Мен пък т'ва горното направо ме фърли у филма "Умирай трудно 3", и по-точно в сцената в парка дето добрите Брус Уилис и Самюел Джаксън решаваха досущ същата задача поставена им с ултиматум по телефона от лошият Джереми Айрънс, само с малката разлика че от тяхното успешно решение зависеше живота на цял един квартал в Ню Йорк
        Маранди поздрави! Make my day (evening)!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
          ......................и кьора бат Пешо скимти от недоимък.

Са - ще да гледам да го докарам на серьозно.

Бат Пешо,
          - Ще ти кажа поне един склад, дето оня плат е по десет лева метъро. В поне пет десена. И ... пет лева, ако влезеш с мен в същия.

Ма що ти е?
          Имаш менека!
          Кажи какви и колко фармерки желиш ... и ми глей сеира.

........................
          Аз, за спортни джинси Hugo Ferdinand Boss, Joop, Armani, Versace, P.Cardin, YSL, Roco Baroco, Kenzo, Cerruti, D&G, Paul & Shark, ... не съм дал повече от 150 лв. вече четвърт век.
          Виж за Prada, Canali, Pal Zileri, Burrberry, Brioni, Valentino, Van Laack, ... ръся по до 250.

Работните ми са Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Camel, Philip Morris, Pall Mall, Red&Green, Beneton, Lacosta, .............
          За тях - до сто кинта давам.

......................
          Е,
          Пак питам?
          Ще ходим ли за плат?
          2001-2011 дрес-кода беше задължителен, щот' чак тогава навлезе в БГ и чудо "невиждано" кат' видео-касетите със Саманта Фокс навремето, дет' си клати циците и голям праз.

При тИбя е задължително, ма при мИня рязко теглих една майна и ся ту съм обръснат, ту изпран и изгладен - ай .. в кофата.

Последните 2-3 години, колкото по-лъснат движех - толкоз повече клиентите бягат - все едно съм им "враг".

В един момент чатнах - 'орицата кризата ги натиска и викам ко се правя на ахмак и слизаме веднага на техния стил.

Подарих една камара дрехи, мога да псувам като каруцар 10 мин. без да се повторя, мога да шпрехам на шопски, варненски и мейчийещо кат' в рУсйе.

Бе, кеф ти риба - кеф ти паламуд - кеф *уй надут.

П.П. Та, кризата в БГ не изчезна, 'орицата не живеят по-добре, включая и моа - ама ся си дрънкам в стил клошар с всеки и всички.

Та, за бат' Пешо вдигни 2 телефона да те плющя - уреди му плата и му го прати за негова сметка по куриер. Той не е толкоз закъсал - ма, дънки се мерят да'е .. и зат'ва иска плат явно.

То шитото излиза златно, ама той си знае .. - мо'е да е някой нестандартен в бедъра и гъза - кой да ти обади. Т'ва не пречи да сме все пак хора, налЕ?

П.П. Ха, наздраве! ( ся се чудя да ходя ли за нова ракойка/водка и бира или да не ходя ).

Бе, 'ноу ми е студено тая година - баси рептила станах.
          Last edited by marandi; 19.10.2013, 01:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Мен пък т'ва горното направо ме фърли у филма "Умирай трудно 3", и по-точно в сцената в парка дето добрите Брус Уилис и Самюел Джаксън решаваха досущ същата задача поставена им с ултиматум по телефона от лошият Джереми Айрънс, само с малката разлика че от тяхното успешно решение зависеше живота на цял един квартал в Ню Йорк
            Мани, ся сваряваме 3 джанти на пиле да има за утре да хапва, че свинското с картофи почти замина.

И аз му викам как да ти го направя - той вика фрикасе.

Хуба'у, ма не съм правил фрикасе досега или поне не помня, че къпя на концентрейт и после забравям веднага - и ако драсна на файл - драсна.

Та, ся докат' ципльонакът къркри да се вари - чета като побъркам видове рецепти за фрикасе.

П.П. И тоя юнак Звездев ме подведе щот' грабвам по него, па той го правел с прясно мляко, ма в къщи има кисело. Отделно той не го обезкостява и да накъса месото, а направо го бие в брашно и стана мазало ся, щот' ръгнах лук и морков за бульон и после спрях веднага докат' се зачета по-подробно в рецептата.

Другите рецепти па половин лимон - ами баш сега няма и лимон да'е ... - ся ще се срича къв кавър ще се спретне за фрикасе - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Стоят 3 тенджери пред нас 3.5 литра, 5 и 7 - той варил месото в тая от 7 и бульона виси там, месото го почистил, ама шъ прайкаме и зеленчук-бульон лук, морков, пипер, целина и се скарахме.

Той хвана 3 л тенджера да задуши лук, морков, пипер, целина и после да ги връща в непочистената 7 литра с бульон тенджера - и демек 2-но цапане и играчка - бих му едни майни, че му е малка тенджерата и няма да му събере мат'рияла.

Предложих му просто да пресипе бульона от 7 литра - да я измие и в нея директно да започва - като после върне бульона - той се закучи.

Коментар

...................
                - Ще ти кажа поне един склад, дето оня плат е по десет лева метъро. В поне пет десена. И ... пет лева, ако влезеш с мен в същия.

..............................
                Аз, за спортни джинси Hugo Ferdinand Boss, Joop, Armani, Versace, P.Cardin, YSL, Roco Baroco, Kenzo, Cerruti, D&G, Paul & Shark, ... не съм дал повече от 150 лв. вече четвърт век.
                Виж за Prada, Canali, Pal Zileri, Burrberry, Brioni, Valentino, Van Laack, ... ръся по до 250.

Работните ми са Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Camel, Philip Morris, Pall Mall, Red&Green, Beneton, Lacosta, .............

...........................
                Ще ходим ли за плат?

Човеко пита за плат с който да ушие работни дрехи на хората, ти му даваш съвет за дънки , дето някакви педали измислиха модата - сако, риза, връзка а надолу дънки....

Но иначе от марки разбираш.....

Коментар

• Хубава вечер и лежерен уикенд!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                    Русото, склона съм да се съглася. Но да знаеш, че вървя в комплект с пубер и дебело псе

П.П. Защото му готвиш картофи на Ламята. Не е ли на диета, заради кръвната захар
                    Ся го порили с 2 инжекции през ортопед и вече може да си вдига ръцете, че не можеше една тениска да облече/съблече. Ще му биели още 4-5 май с годност 5-10 години уж. Не съм му гледал още документацията, че нямам време да'е ...

Ма, 2 пъти ходи на хематолог и още не е ясно защо хемоглобина му е 100 - демек за мъж е малко нисък. Ма, т'ва не ме притеснява толкоз.

П.П. Според мен освен хематолог-а, ще трябва и гастро-ендролог да го погледне, че не бил ходил в кенефа по голяма нужда от недела като отиде във Варна и се върна.

Ся ще си говорим с брат ми пак по телефоните - хихи

Коментар

Лежа си, сърфирам, нагъвам китайско, наливам се и расъждавам върху проблемата къде ми е левия чорап на десния кафяф чепик Camel. Запалката от същия бранд също я е фанала липцата.
                      С две думи - така се готвя да наобиколя, зареден и облечен кръчмите нея нощ.

И се сетих, че нощя докат ръчках в Мамчето, щот търсех мнения за добро химическо чистене в София, ми препоръчаха дъщерния им форум. Там казват и в готвенето са по-вървеж.
                      Но предупреждават, че инфото е разбръкано. Щот модитата там ги била фанала мензата.

Влизам баш сега - пък той свети в зелено.
                      Бах маа му!

То Инвестора бе!
                      В цял свят нормалните държави си шпрехат за хапване и пиене, бря.

В Испания, в Австрия се обиждат, че ти е смотан готвача, скандинавците горе си готвят сами мъжете.

А, в Китай имат поговорка - Ти днес яде ли? - като се срещат по пътя, вместо "Здравей, как си?" .

П.П. Кризата ще тече още доста време в БГ, докат' не спрат да се надуват галфоните навсякъде и гъза на Азис да ми тикат през 5 мин. от всяко ТВ или сайт.

Ха, ся се сети - кога пак БГ ще строи кораби - отговор - никога.

Оня спец Зарко мо'е ти построи 100 кораба от Софето дистанционно и на принтер.

П.П. Малко ви е глада още - още може и ще го имате - а, па гладът бил велик "съветник".

Ха, наздраве и добре дошъл!
                      Last edited by marandi; 18.10.2013, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Личи си, че си работила с печка на дърва. Всичко е истина и много важно.

Паленето обаче е майсторлък.
                        Аз слагам два двойни листа вестник намачкани на топка, вътре в нея 4-5 шишарки, върху тях 4-5 тънки цепеници, едно малко дърво, едно средно дърво. Всикото това трябва да е така, че да има достъп до вестика до поне 3 места за да може да се запали, Пали се, след 5-10 минути се разбърква с ръжена и бъркоча за жарта е готов.
                        Иначе за комина - трябва да е над билото на покрива, да има изолация - щото прави конденз.
                        А манджите са уникални.
                        И сега работя, но само за отопление.
                        Сградата, в която живеем има разпределителна станция за централно парно отопление, но съседите отказаха да се включат и сега всеки се спасява по единично
                        Моето жилище се отоплява от локално парно с камина с водна риза изцяло на дърва.
                        Живият огън в горивната камера е красива гледка през студените зимни вечери.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Младежи мое ли някой да каже къде продават дънков плат у София?Благодаря предварително.
                          ......................и кьора бат Пешо скимти от недоимък.

Са - ще да гледам да го докарам на серьозно.

Бат Пешо,

Ма що ти е?
                          Имаш менека!
                          Кажи какви и колко фармерки желиш ... и ми глей сеира.

........................

......................
                          Е,
                          Пак питам?
                          Ще ходим ли за плат?
                          Last edited by sergo; 18.10.2013, 19:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            ТНМ-чева,

вземам те - хихи

П.П. Нали съм мека Мара и Ламята още на първия час издивя да виси на печка и си намери пак "работа" по докторите - та му завърших свинското с картофи.

Стоят 3 тенджери пред нас 3.5 литра, 5 и 7 - той варил месото в тая от 7 и бульона виси там, месото го почистил, ама шъ прайкаме и зеленчук-бульон лук, морков, пипер, целина и се скарахме.

Той хвана 3 л тенджера да задуши лук, морков, пипер, целина и после да ги връща в непочистената 7 литра с бульон тенджера - и демек 2-но цапане и играчка - бих му едни майни, че му е малка тенджерата и няма да му събере мат'рияла.

Предложих му просто да пресипе бульона от 7 литра - да я измие и в нея директно да започва - като после върне бульона - той се закучи.

Викам - после мий ти и толкоз

П.П. Кой каза, че 2 жени не трябва да се пускат в кухнята? Щот' то важи и за 2-ма мъже да'е тоя лаф ...
                            Русото, склона съм да се съглася. Но да знаеш, че вървя в комплект с пубер и дебело псе

П.П. Защото му готвиш картофи на Ламята. Не е ли на диета, заради кръвната захар
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Лежа си, сърфирам, нагъвам китайско, наливам се и расъждавам върху проблемата къде ми е левия чорап на десния кафяф чепик Camel. Запалката от същия бранд също я е фанала липцата.

И се сетих, че нощя докат ръчках в Мамчето, щот търсех мнения за добро химическо чистене в София, ми препоръчаха дъщерния им форум. Там казват и в готвенето са по-вървеж.
                              Но предупреждават, че инфото е разбръкано. Щот модитата там ги била фанала мензата.

Бах маа му!

То Инвестора бе!
                              И сега ще се измъкнеш по чорапи лЕ?
                              А добря дошъл!!!

Коментар

• Лежа си, сърфирам, нагъвам китайско, наливам се и расъждавам върху проблемата къде ми е левия чорап на десния кафяф чепик Camel. Запалката от същия бранд също я е фанала липцата.

Бах маа му!

То Инвестора бе!

Коментар

Working...
                                X