Първоначално изпратено от Djoro
Разгледай мнение

БГ-то сте ми прочетена книга - скоро ще направите 2-ри цикъл, където неграмотни раждат неграмотни, безработни раждат безработни и това ще е началото на края.
Умалял съм, браточка вече - ако някой ден искате да разберете как се денси профи - строявате ги - правят ми шпалир и ще ги светна "уфравляващите" ви ...
-----------------------------------------------------------------
П.П. За 135 години от Усфубуждението как нямате 3 политика от световна класа, бря.
Т'ва съм се хилил винаги - иначе БГ-то осеяно с паметници на мършоляци навсякъде, че и градове кръстени на посредствеността.
Било "хисторическо" наследство ... - хохохо - изсмял се Графът на развален испански.
Ма, кажете си, че от който чеп за зеле не става търчи в политиката и толкоз - за к'во са тия "сапуни".
Благоевград - виден селски бек, отрекъл се официално, че не е Българин и му кръстили цял град на негово име.
------------------------------------------------------------
П.П. За справка дори блядовете се усетиха и прекръстиха Сталинград на Волгоград, за да не дразнят 'орицата.
Ма, тоя Благоев е некво уникално съкровище за БГ-то да'е .... ( къде е битката при Сталинград - къде е битката за Благоевград да'е ... ) ...?
Скоро очаквам градове СерГей, ДуганграТ, БойкограТ, БоленграТ, КостофграТ и ЦарефграТ и т.н.
-------------------------------------------------------------
В БГ-стан, който не я заклал - на него не сте му кръстили нЯщу на името. Енджой!
Коментар