IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    The problem with the idea of "learning from one's mistakes" is that most of what people call mistakes aren't mistakes
    Грешката е вярна !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• The problem with the idea of "learning from one's mistakes" is that most of what people call mistakes aren't mistakes

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
        Не не прави, защото котките не се привързват към човека, а към къщата, за разлика от кучетата, които се привързват към човека.
        Вярно.
        Преди време имахме котка. Много ме слушаше и беше супер чистница...
        Когато се местихме за последно я бях гушнал. Фуча, дра и избяга ....
        Тъгувахме с детето месеци...Жената си отдъхна облекчено....
        Котките не се понасят....И в природата е така - ако има възможност,.силната убива слабата....

пп Сега разбрах, че Тнм е лъвица....

Коментар

Ми земи си котарак, кат мен
          Сега ще има кой да го гледа, но съм го оставял и за 3 дни. Много храна, много вода кенеф и готово.
          Като се прибрахме, само се прави на обиден и засегнат 3 дни. После му мина
          Не може. Винаги съм имала псета - расови и не особено расови. С котките изпитваме взаимна неприязън един към друг.
          Last edited by tnm; 15.11.2013, 10:03.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Сега ще има кой да го гледа, но съм го оставял и за 3 дни. Много храна, много вода кенеф и готово.
            Не не прави, защото котките не се привързват към човека, а към къщата, за разлика от кучетата, които се привързват към човека.
            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Пет деня на едно място направо ще падладея. Пък и такова дълго отсъствие неминуемо ща нанесе тежки вреди върху крехката психика на дебелото псе / и на съседите също/

Коментар

Ся се ровя у Букинга. Понеже пари нема, търся една Варненска коледа за 5-6 дни Ама ногу скапо
                Пет деня на едно място направо ще падладея. Пък и такова дълго отсъствие неминуемо ща нанесе тежки вреди върху крехката психика на дебелото псе / и на съседите също/
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Ся се ровя у Букинга. Понеже пари нема, търся една Варненска коледа за 5-6 дни Ама ногу скапо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Пряка демокрация е, когато суверена решава. Това ще рече, когато собственика решава. Собственика е решил да назначи МАМУН за директор, може би поради липса на хора. Сега МАМУН е пряката демокрация.
                      .

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        Пряка демокрация е, когато суверена решава. Това ще рече, когато собственика решава. Собственика е решил да назначи МАМУН за директор, може би поради липса на хора. Сега МАМУН е пряката демокрация.

В държавата суверен (собственик) е народа. Следователно народа, чрез преки мажоритарни избори или чрез жребий следва да решава.

Няма и не може да има друг вид демокрация, освен пряката. Представителната демокрация е демокрация само на думи. По същество, това е олигархично управление. Справка - последните 24 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Най-добре да въведеш пряка демокрация у Комбината. Нека Те да решат

П.П. Вчера те черпих едно кафе у Кръчмата, ама май не си го изпил.
                          Пък и биг беър напоследък следи, контролира и показва жълти картони за непиене на алкохол

В държавата суверен (собственик) е народа. Следователно народа, чрез преки мажоритарни избори или чрез жребий следва да решава.

Няма и не може да има друг вид демокрация, освен пряката. Представителната демокрация е демокрация само на думи. По същество, това е олигархично управление. Справка - последните 24 години.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Добрутро! Аз съм решил да спазвам стриктно деполитизирането у Вабриката. За това, Събота ще е работен
                            Най-добре да въведеш пряка демокрация у Комбината. Нека Те да решат

П.П. Вчера те черпих едно кафе у Кръчмата, ама май не си го изпил.
                            Пък и биг беър напоследък следи, контролира и показва жълти картони за непиене на алкохол

Коментар

• Днес започвали постите

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Май имаш желание да те уважат като шеф и в петък и в събота.!?
                                П.П. Надявам се спазваш КТ по отношение на заплащането в неработни дни
                                Спазвам заплащането за всякакви работни дни
                                Правителството е решило, коледните празници да ми ги организира като дискотека. Ден работи 3 почива. Това ще ми струва обаче скъпичко. За това съм организирал двуседмична отпуска От преди Коледа, до Йорданов ден
                                За това, сега трябва да се поработи

Коментар

Working...
                                X