Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеНе не прави, защото котките не се привързват към човека, а към къщата, за разлика от кучетата, които се привързват към човека.
Преди време имахме котка. Много ме слушаше и беше супер чистница...
Когато се местихме за последно я бях гушнал. Фуча, дра и избяга ....
Тъгувахме с детето месеци...Жената си отдъхна облекчено....
Котките не се понасят....И в природата е така - ако има възможност,.силната убива слабата....
пп Сега разбрах, че Тнм е лъвица....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи земи си котарак, кат мен
Сега ще има кой да го гледа, но съм го оставял и за 3 дни. Много храна, много вода кенеф и готово.
Като се прибрахме, само се прави на обиден и засегнат 3 дни. После му минаLast edited by tnm; 15.11.2013, 10:03.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи земи си котарак, кат мен
Сега ще има кой да го гледа, но съм го оставял и за 3 дни. Много храна, много вода кенеф и готово.
Като се прибрахме, само се прави на обиден и засегнат 3 дни. После му мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПет деня на едно място направо ще падладея. Пък и такова дълго отсъствие неминуемо ща нанесе тежки вреди върху крехката психика на дебелото псе / и на съседите също
/
Като се прибрахме, само се прави на обиден и засегнат 3 дни. После му мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСя се ровя у Букинга. Понеже пари нема, търся една Варненска коледа за 5-6 дниАма ногу скапо
. Пък и такова дълго отсъствие неминуемо ща нанесе тежки вреди върху крехката психика на дебелото псе / и на съседите също
/
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПряка демокрация е, когато суверена решава. Това ще рече, когато собственика решава. Собственика е решил да назначи МАМУН за директор, може би поради липса на хора. Сега МАМУН е пряката демокрация.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПряка демокрация е, когато суверена решава. Това ще рече, когато собственика решава. Собственика е решил да назначи МАМУН за директор, може би поради липса на хора. Сега МАМУН е пряката демокрация.
В държавата суверен (собственик) е народа. Следователно народа, чрез преки мажоритарни избори или чрез жребий следва да решава.
Няма и не може да има друг вид демокрация, освен пряката. Представителната демокрация е демокрация само на думи. По същество, това е олигархично управление. Справка - последните 24 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНай-добре да въведеш пряка демокрация у Комбината. Нека Те да решат
П.П. Вчера те черпих едно кафе у Кръчмата, ама май не си го изпил.
Пък и биг беър напоследък следи, контролира и показва жълти картони за непиене на алкохол
В държавата суверен (собственик) е народа. Следователно народа, чрез преки мажоритарни избори или чрез жребий следва да решава.
Няма и не може да има друг вид демокрация, освен пряката. Представителната демокрация е демокрация само на думи. По същество, това е олигархично управление. Справка - последните 24 години.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Аз съм решил да спазвам стриктно деполитизирането у Вабриката. За това, Събота ще е работен
П.П. Вчера те черпих едно кафе у Кръчмата, ама май не си го изпил.
Пък и биг беър напоследък следи, контролира и показва жълти картони за непиене на алкохол
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМай имаш желание да те уважат като шеф и в петък и в събота.!?
П.П. Надявам се спазваш КТ по отношение на заплащането в неработни дни
Правителството е решило, коледните празници да ми ги организира като дискотека. Ден работи 3 почива. Това ще ми струва обаче скъпичко. За това съм организирал двуседмична отпускаОт преди Коледа, до Йорданов ден
За това, сега трябва да се поработи
Коментар
Коментар