IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
    бега ,мани
    консервирах го и зарових
    ам забраих 30л ракия,върло люта 55 града
    дъл шъ се е изпарила от зимните температури
    айде лека ,че утре рано зарана шъ литвам
    а полета от софето надоле чак вечерта
    Не бери грижа! Ние и ракия пием
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Той го е зел в ТУБИ, or not to be
      Туби, бидони ..., все нещо ще е останало
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Милом, може ли да ти изпием виното? Имам притеснение, че ще се повреди за три месеца

Лека и спорна работа!
        бега ,мани
        консервирах го и зарових
        ам забраих 30л ракия,върло люта 55 града
        дъл шъ се е изпарила от зимните температури
        айде лека ,че утре рано зарана шъ литвам
        а полета от софето надоле чак вечерта
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Опасни химикали наливно
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

http://www.shipspotting.com/gallery/...hp?lid=1744870

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Милом, може ли да ти изпием виното? Имам притеснение, че ще се повреди за три месеца

Лека и спорна работа!
              tnm

Коментар

благодаря за пожеланията
                и да не се дърляте
                прекалено за кратко сме тук на земята
                за да се нервиме взаимно

Лека и спорна работа!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  А, при нас - ти и аз - мисля, е различно.

Ний двамцата спокойно бихме карали един автомобил заедно - ту ти, ту аз - и май би било добър купон, например.
                  Образно казано, но и буквално.

Айде лека нощ всекиму.
                  Хе, за компромиса не писах и ти веднага ме цака с топла бира. Така е, прав си, това е варианта за който не бях писал. Правилен е, не си длъжен да се подчиняваш на условието, щом ти идва отвътре да не се подчиниш.
                  tnm

Коментар

Как можем примерно двамата с теб да решим кой от нас има право да кара автомобил, на който всеки от нас притежава половината ??? Предлагам ти варианти, а ти кажи кой е правилният според теб.

1. Ще питаме Иван Костов
                    2. Ще се бием
                    3. Ще хвърлим жребий
                    А, при нас - ти и аз - мисля, е различно.

Ний двамцата спокойно бихме карали един автомобил заедно - ту ти, ту аз - и май би било добър купон, например.
                    Образно казано, но и буквално.

Айде лека нощ всекиму.

Коментар

благодаря за пожеланията
                      и да не се дърляте
                      за да се нервиме взаимно
                      От мореплаватели акъл не ща !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Ама мое ли да отнесеш един кютек.Как така ще прецакваш ските на детето заради някаква си олимпиада по английски.Тя не се признава в чужд университет така че пускай детето не го мъчи
                        Абе, триумя се да ти кажа. Никога за никакво хойкане не съм го спирал. Ей на, днес си е капарирал 10 дни в Берлин през лятото
                        А ние едно време ходехме до Батова, Шерба и най-много до Бузлуджа

Коментар

Аз кога съм казал, че оценките са обективен критерий. И все пак. Шестици в английската срещу четворки в реална...

Друга ми е мисълта на мене. Но е абсурд да ме разбереш, ако не четеш какво пиша. Пак ще повторя, и предварително ще кажа че обективен критерий за компетентност не съществува. За да има все пак някакъв критерий, е измислено притежанието. Собствеността. Суверенитета.

Вие с Наивник ги отменяте тези неща, хващате се за компетентността, като удавник за сламка, искате общество, при което специалисти назначени по критерий различен от волята на суверена, очаквате да решават въпросите раздавайки се за народното добро и без да мислят за собствените си джобове.
                          Оценки - нечии.

Дали да ги следваме - не, не трябва, ако осъзнаваме себе си.

Но може да оценяваме техните оценки, за да пробваме да се разберем с тях.

Аз съм най-умният човек за себе си.
                          Знам и съм виждал много пъти, че има и по-умни от мен - но не за себе си.

Чувствал съм наистина умните, или мъдрите - тех не ги е много еня.

Надам се и аз да имам некоа мъдрост своя. Не за другите - но може и за тях, ннам.

И да се върна в началото: аз и Джек Лондон сме големи мъже

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Мене ми е интересно, Мечо, защо свързват оценката на интелекта (КИ, IQ) с време?

Дали бързо мислещият (аз съм такъв) е по-верен от бавно мислещия (познавам некои такива)?

Тестът IQ е доста на моя въпрос - дали наистина?
                            Или поне частично? Може да се каже?
                            Питам се теоретично.

А как пък тълкуват тея ми ти фсихолози теста - тава е па още един въпрос. Или въпроз.
                            Или фсихолозите ни връткат, за да ни зимат парете, а, иначе, ветър ги вее на сива кобила, както си мисля?
                            А?
                            Психолозите връткат хората за да им вземат парите. Лично аз тези тестове за интелигентност ги презирам. Никога не съм правил такова нещо. То е против разбиранията ми бре. Акъл не се мери нито на кило, нито на метър. Не може да се измери. Няма начин. Няма критерии. Единствено за да не се изколим (да си режеме зелките един на друг с остри предмети) сме приели за меродавен критерия на собствеността. Не че пак хората не си режат зелките, но все пак, по малко.

Как можем примерно двамата с теб да решим кой от нас има право да кара автомобил, на който всеки от нас притежава половината ??? Предлагам ти варианти, а ти кажи кой е правилният според теб.

1. Ще питаме Иван Костов
                            2. Ще се бием
                            3. Ще хвърлим жребий
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Малииий, такмо се дърлим в момента със синковеца. И той е прав. Може ли такава тъпотия, да сложат олимпиадата по английски през февруарската ваканция Така се беше наточил завалията за ски, а аз му подрязах крилете
                              Ама мое ли да отнесеш един кютек.Как така ще прецакваш ските на детето заради някаква си олимпиада по английски.Тя не се признава в чужд университет така че пускай детето не го мъчи

Коментар

• благодаря за пожеланията
                                и да не се дърляте
                                за да се нервиме взаимно
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X