IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Добрутро!
    Гадничко, в 6 часа съм станал. Сняг, гмеч по улиците.... Вече съм на тръстиката
    Спорен ден на всички!!!
    Прав си, гадничко е. Дебелото псе решило сутринта да приветства първия сняг и се отъркаляло в него. Да, ама освен мокро, беше и доста кално.
    Наложи се в 06:30 да прибегнем до изкъпване подсушаване

Хубав снежен ден на младежите и девойките!
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Питай го само 2 въпроса:

1. Наистина ли изпитва обич към това, което прави?
      2. Може ли да се опази от нея? ( за да не остане ... )
      Марандич, не е професионалист бре Не ходи на никакви тренировки обаче спортува всичко Ски кара от 6 годишен, но по българските курорти за по седмица, 10 дни в годината максимум.
      Иначе, не се пази
      С изключение на картинг пистата. Там се пази, от което съм изключително доволен.
      Футболните му напъвания приключиха в 3-ти клас. Ходи една година на Славия и разбра, че футболер, няма да стане от него.
      Може би щеше да има повече успехи на пистата за картинг, защото наистина си го може. Без тренировки, без много напъвания си прави страхотни времена.
      Но тук върхът е формула 1. Скъп спорт, който не може всеки да си позволи, а и както до скоро му слагаха трупчета да стига педалите, вече не се събира в картинга
      Та това е. Непрекъснато му обяснявам да се пази и да помни, че не е безсмъртен

Коментар

• Добрутро!
        Гадничко, в 6 часа съм станал. Сняг, гмеч по улиците.... Вече съм на тръстиката
        Спорен ден на всички!!!

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро хора и МАМУН

Днес мислех да закуся сланина, ама докато отивах да отворя хладилника нещо ми прищрака и извадих солена пъстърва и я изядох. Сланината ще остане за утре.
            Проста да падладейш с тази сланина /или солена пъстърва/ за закуска
            Ама какво ли се чудя - все пак си гризли

П.П.
            Добро утро, Мечо
            Добро утро, тайфата!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
              Добро утро хора и МАМУН

Днес мислех да закуся сланина, ама докато отивах да отворя хладилника нещо ми прищрака и извадих солена пъстърва и я изядох. Сланината ще остане за утре.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Питай го само 2 въпроса:

1. Наистина ли изпитва обич към това, което прави?
                2. Може ли да се опази от нея? ( за да не остане ... )

Само това. Демек, вярва ли си във възможностите и знае ли какво прави. Няма да прави секта предполагам, че е най-най-най- ....

Но в спорт имате повече пари - думат му талант? Или го имаш - или го нямаш?

Тежка дилема предполагам - да пратиш детето си за инвалид или да изкара 100 мил. с таланта си за 6-7 години?

Т'ва ще го решаваш ти - ските за мен са по-опасен спорт, макар че карам редовно без ръце с колело надолу с над 80 км/час.

Демек, ако падна ще се размажа целия. Аз го правя и не ми пука - само да познавам пътя. 2 пъти щях да се метна и да ме стържат после от асфалта - рисково е.

Дали се спускаш по път, сняг, въздух и сие .. - води разговор с детето първо дали е добро и ще успее да не се контузи при тия скорости?
                -------------------------------------------------------------------------------------------

Ако съм на твое място щях да му забраня въобще да се качва там, защото знам какво е?

И ще рискуваш след 10 години да се обърне срещу теб - демек да те намрази, ако наистина има талант.

Питай треньорите му - те го следят всеки ден по 5 пъти в седмицата и ще те ориентират.

Говори човешки - има ли талант и умее ли да се пази? ( винаги с едно наум ) - ако си такса там за ски - ще го хвалят до Йерусалим.

Преценявай кое истина, кое лъжа... не си малък да'е ....

Успех!!
                Last edited by marandi; 26.11.2013, 05:07.

Коментар

Абе, триумя се да ти кажа. Никога за никакво хойкане не съм го спирал. Ей на, днес си е капарирал 10 дни в Берлин през лятото
                  А ние едно време ходехме до Батова, Шерба и най-много до Бузлуджа
                  Ръгай спорта, ако има талант момчето на световно ниво.

Мен ме спряха навремето точно нашите, за да ходя по Олимпиади - математика, физика и т.н. ( и даскалите да си пишат точки ) - нашите деца еди-ко си ... - т'ва няма да ви храни - повярвай ми после.

И какво като носих медали на даскалото и даскалите? Ако не бях аз щеше да е някой друг.

При спорта е друго:

П.П. Бях по-добър от Балъка и Стоичков взети заедно - минало-бешело вече - идваха 3 възрастови групи в къщи да молят нашите да ме пуснат пак треньорите, които са работили с мен и казват - момчето ви има мега талант.

Тогава майка ми ме манипулираше, че всеки ден се прибирам оритан до колената и целия син и аз й обяснявам, че като си добър и мога да мина половинат игрище през 4-5 човека да ги навържа и да вкарам гол - е нормално да съм постоянно оритан. Момчетата се мъчат да ме спрат все отзад, където не виждам и затова ме ритат нон-стоп. Па, аз не им се сърдя - на тях са им казали "черта" този да не минава. Ако мине оттам - долу ... без значение как.
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  10 години по-късно като награждаваха Балъков за футболист на България - майка ми се изцепи - ама, ние май не трябваше да те спираме тогава.

Толкова треньори се изредиха през нас да ни звънят - май, можеше да си като Балъков - па ние те карахме да учиш. Гледай какво направи той.

Балъка, Киряка и Бончо и Иво Йорданов бяха горната възрастова група над мен.
                  ------------------------------------------------------------------------------------
                  Аз се обърнах и излязох тогава - демек затриха ми една от любовите - футбола. Най-много боли като го направи роднина - от типа майка ти и баща ти.

После никога не поглеждаш назад, защото много боли кой те е спрял. Но никога не им го простих, че умишлено ме спряха, а в къщи беше война - върнете момчето пак да тренира и тогава записах 5 години самбо, за да забравя футбол, ама не успях.

Ся не ме питай колко съм добър и на самбо - колкото бях на футбол, но не се забравя да те спрат най-близките ти. Гадно е.
                  ----------------------------------------------------------------------------------
                  Те, така ..... - слушай си киндера ( мен ме спряха някога едни умници кат' тИбя ).

То после не се повтаря - ЕГН му викат
                  Last edited by marandi; 26.11.2013, 04:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                    червен като знак за вида кораб
                    айде още малко
                    агио теодори
                    --------------------------------------------------------
                    "Навънка духа бурен вятър,
                    но не го корим.

Защото духа по кърмата/вълната и напред летим.

Припев: Точно на часа, вижда се брега.
                    И дай Боже тъй да можем всеки следващ път!"
                    ---------------------------------------------------------------
                    П.П. Забравил съм я вече как се свиреше да'е .... ( ама беше някаква елементарка )

Ма, вече китара не поглеждам от години да'е ...

Като си помисля, че съм я свирил хиляди пъти и ми става смешно, а вече не я помня даже като акорди - хихи

Оглупявам яко да'е ..
                    ------------------------------------------------------------------
                    Най-смешен ми беше 3-тия куплет на песньовката:

"На митницата пак са много, какво ли ни кроят?
                    Те си знаят занаята - ние пък знаем тях."
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Демек хубав курс - бебе сладко Милом и от мИня
                    Last edited by marandi; 26.11.2013, 04:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Ей бат Маранди с Любойл сте номер едно... Чета сега цялата Ви дискусия (с махмурлийската си глава) и не мога да не Ви се възхитя. Готварството е страхотно хоби. А става още по страхотно когато човек се фокусира върху приготвянето на мезета и си порка мераклийски... Аз гледам една телевизия Фиеста. Какви кулинарни чудеса правят хората - има един французин Жак Пепен, един китаец, Една Мис Лидия - италианска кухня... После се мъчим с приятелката ми да ги направим нещата ама все не ги докарваме... Даже някой път се удефекирам целия...

А вчера ебати купона спретнахме.. Агне, салати рязани мезета. Изпих каде литър ракия и незнам на там какво съм пил.. Чак сина на рожденника ни замъкна на пиано бар, ама беше скучно и си тръгнах.. Не е моята среда. Човек като е пиян и в настроение иска да е в по друга среда - да има силикон и Весна, малко да отпусне... А в тия пиано барове са си някакви възпитани млади хора... Видях едно по хубаво гадже. Заприказвах я. Тя се оплакала на охраната и викнаха такси "да не сме и направили нещо" и ги изведоха цялата компания.. Викам на единия охранител: Айде поне да се сбиеме - цялата охрана срещу мен и рожденника - тоя ми вика "Аз теб те познавам, преди години като почвал да тренира аз съм му бил любимият състезател..." Пратих някои поздрави на няколко общи познати и това беше....Явно защото не се бях обръснал и не си бях сложил очилата, та малко плаша хората... Казах "Довиждане" и си тръгнах.

Хайде наздраве... Сипах си една сутрешна водка с една руска салата и едни краставички от тия от бидоните дето ги продават на пазара. Нарязах си и малко хамбурски салам и чакам съседите да се събудят та да се запием здраво....
                      Наздраве, Баце!!

Култов си, както винаги и десния педал за газта на макс. - запази го да'е ...

Много спах тия дни, че съм много уморен нещо да'е .. и малко настинал - ама, то т'ва при мИня е статус 6+ вече.

П.П. Благодаря, бебе Люк има 3 канибала и винаги ще му се помага докато можем.

Иначе шматките са те метнали пак по "схема" - като предния път за пребитото лапе, дет' водиш дела - тоя път през курва като с украинчето.

Нещо те следят да'е .. - т'ва са постановки - ха, наздраве и да не ти пука!

П.П.П. Гледам колегите пак цепили басма тук да'е ... - кога ще я съшият само се чудя - белким заедно извезат едно знаме да'е ....

То, басма да цепи всеки може.

Ха, наздраве!
                      Last edited by marandi; 26.11.2013, 03:17.

Коментар

Е па язе тези неща си ги знам от едно време
                        За тва и казах, че не знам кво е модерно да се пожелава
                        Не знаех за майсторлъка с газенето
                        Е как, колкото по-голямо газенето, толкова повече стока, толкова повече навло - демек кинти. Я си представи на дълбочина 8 метра, минеш с газене 8,50м колко повече кинти са това за чорбаджито? 50см по 50тон/см са ти 2500 тона, ако навлото е 50$ на тон, ей ти 125000$ отгоре само от майсторлъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          Аи стига с тези 7 фута бре!
                          Този стар лаф е излязъл от практическа употреба много отдавна. Ако се га на дълбочина 8 метра не можеш да минеш с газене 8,01м не те смятат за професионалист.

Както и също пожеланието за попътен вятър е много лошо

Ето някои основни правила :
                          1. Не се говори никога лошо за времето. Каквото и да е времето - винаги е хубаво
                          2.Не се свири с уста или свирка
                          3.Не се застава с гръб напред на мостика
                          4.Ако нямаш работа може да седнеш и да си вдигнеш краката (където намериш) да не вземе да направиш разширени вени
                          Е па язе тези неща си ги знам от едно време
                          За тва и казах, че не знам кво е модерно да се пожелава
                          Не знаех за майсторлъка с газенето

Коментар

Седем фута под кила от мен!!!!
                            Аи стига с тези 7 фута бре!
                            Този стар лаф е излязъл от практическа употреба много отдавна. Ако се га на дълбочина 8 метра не можеш да минеш с газене 8,01м не те смятат за професионалист.

Както и също пожеланието за попътен вятър е много лошо

Ето някои основни правила :
                            1. Не се говори никога лошо за времето. Каквото и да е времето - винаги е хубаво
                            2.Не се свири с уста или свирка
                            3.Не се застава с гръб напред на мостика
                            4.Ако нямаш работа може да седнеш и да си вдигнеш краката (където намериш) да не вземе да направиш разширени вени

Коментар

• [QUOTE=luboil;1059541268]А, к'во съм пожелал, че си спомням само за едни пасажери (кораби) и едни знойни пасажерки (пасажерки)?

.[/QUOTEам чи малко ли е

благодаря и да ти се връща
                              писна ми да чакам
                              сега червеничко
                              после ще забелим
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                здраствуйте ребята
                                /на чист инглиш/
                                остявям ви за 3-месечие
                                не палачите,я не виновать
                                утре летя за гръчко
                                да се кача на гемийката
                                за съжаление
                                е с червен цветец/това за спай мена/
                                ама дано после се случат пожеланията на Лубойл
                                другия път да е както той го каза
                                А, к'во съм пожелал, че си спомням само за едни пасажери (кораби) и едни знойни пасажерки (пасажерки)?

Щос си на червена гемийка от Гръцко - тц,тц,тц,

ама все пак се препоръчва копринено бельо и внимавай къде пушиш, ако пушиш де.
                                Иначе парите са добре на червените, ама за здравето по добре на бял.

От мен безаварийно плаване и щастливо завръщане у дома.

Коментар

Working...
                                X