Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУфф, бре!
Отдолу - нагоре, пропорции, небе, релеф ... Русато, ще ме побъркаш
Аз снимах набързо и гледах да не си намокря телефона, че ако и този беше дал фира, щеше да е вторият за годината
П.П. Иначе Зарата съм го признал за най-грозните снимки, които съм виждал качвани - па иска и стинки за тях. Боже Господи - иначе с единственият фотограф, който има права да снима Формула 1 в цял свят и е права от/за БГ сме приятели.
И оттам съм научил доста фитки по фотографиите как трябва да изглеждат. Не само от него, а цялата им гилдия.
Просто казвам, не качвай такова сиво нещо - утрепала си го скука да'е ....
СмигамLast edited by marandi; 26.11.2013, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАшколсун !!!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеГрозно е още - снимай неиглолистините като замръзнат на скреж
П.П. Като снимаш заемаш позиция отдолу - нагоре и гледаш пропорциите - да се вижда небе, релеф и т.н.
Мо'а те светвам и по фотография, ама - ти сама трябва да се научиш - като готвенето е да'е ....
И бягай надалеч от перфекционисти - хихи
Уфф, бре!
Отдолу - нагоре, пропорции, небе, релеф ... Русато, ще ме побъркаш
Аз снимах набързо и гледах да не си намокря телефона, че ако и този беше дал фира, щеше да е вторият за годинатаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСнегът вече е една педя и продължава да се трупа. В Балканя клоните на смърча и елата опряха в земята - красота
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
От централния център на България
Снимката е направена в м. Узана, около 13 часа.
Коментар
-
Снимката е направена в м. Узана, около 13 часа.
П.П. Като снимаш заемаш позиция отдолу - нагоре по склона и гледаш пропорциите - да се вижда небе, релеф и т.н. ( с някой облак и слънце е най-добре ).
Мо'а те светвам и по фотография, ама - ти сама трябва да се научиш - като готвенето е да'е ....
И бягай надалеч от перфекционисти - хихи
П.П. По семинарите с 800 идиота от 10 държави винаги оставах гладен, щот' дънят кетъринг и идат сипват 10 мин. - после махат и ръгат другото.
Русото през това е време е с 5-6 фото-апарата и им цъкам компаниите. Демек, хората викат снимай ни ти, че го правиш добре.
И ми подали по 5-6 апарата и аз местя в джобовет на сакато - хиля се и цекам им няколко пози - връщам им апарат и следващате.
Все висях гладен да'е ... - па ония викат имаш ръка и снимките ти излизат най-окей. Викам хуба'у - ама не съм фотограф и не съм на работа да'е .. - те плюскат, аз да стоя гладен и следваше у лево.Last edited by marandi; 26.11.2013, 17:57.
Коментар
-
Снимката е направена в м. Узана, около 13 часа.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
Дей тва? У Софето квот валя сабалям - тва беше
Снимката е направена в м. Узана, около 13 часа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСнегът вече е една педя и продължава да се трупа. В Балканя клоните на смърча и елата опряха в земята - красота
Мо'е се тестваш с камуфлаж и пушка двуцевка за снимка после - хихи
П.П. Добро утро - отивам до магазин да си взема цигари и пиячка - че нещо много взех да се уморявам да'е ... от нищото. И пак ще се бачка да'е ... че много - нещо пак ми пада енерджи - някой пак ме кълне нон-стоп да'е ... - хахаха
Ха, наздраве!Last edited by marandi; 26.11.2013, 17:45.
Коментар
-
Дей тва? У Софето квот валя сабалям - тва беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеДобро утро,
а бре какво утро, то вече взе да се смрачава.
Ама все пак поздрави от Русе, решихме за два дена да отидем на гости на едно приятелско семейство.
Ама то какъв сняг заваля само, едър, на парцали, без вятър, баах му то побеля за 20 минути, а като гледам сигурно няма да спре два дни.
Ама е красиво...
пък и като гледам авера вади едно шише - пише на него Русчуклийска. Кво ли ще е туй чудо, щом има тежки и леки мезета, че чак покривката не се вижда?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро,
а бре какво утро, то вече взе да се смрачава.
Ама все пак поздрави от Русе, решихме за два дена да отидем на гости на едно приятелско семейство.
Ама то какъв сняг заваля само, едър, на парцали, без вятър, баах му то побеля за 20 минути, а като гледам сигурно няма да спре два дни.
Ама е красиво...
пък и като гледам авера вади едно шише - пише на него Русчуклийска. Кво ли ще е туй чудо, щом има тежки и леки мезета, че чак покривката не се вижда?
Коментар
Коментар