If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Здравей. Бат Маранди е споменавал че се казва Андрей. А днес е съотвелният имен ден.
Аааа, това не го знаех. Честито и от мен, много кораби, много вкусни манджи, много застраховки и всичко много, много, и Ламята да е жив и здрав и той, че и ние покрай него намазваме
Честит имен ден Маранди! - Да ти е живо името, още хиляда години във внуци и правнуци! Пожелавам ти повече спокойствие, за да намираш по-лесно това което те притеснява...
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Ама чадо (нал си ми чадо, ако помниш де , всеки път ще ти го напомням )
да не съм пропуснал нещо?
Бай Маранди да няма празник? Четох, четох надолу, не видях някаква рецепта, че то ако Маранди има празник, че пусне някоя уникална рецепта, която да е лесна, вкусна и най-вече полезна и здравословна, така че 4-те ми жени да ме благославят къв вкусен майстор съм
Здравей. Бат Маранди е споменавал че се казва Андрей. А днес е съотвелният имен ден.
Честито бат Маранди... Да си все така духовит и сериозен мъж.
Да е жив и здрав Маранди!
Ама чадо (нал си ми чадо, ако помниш де , всеки път ще ти го напомням )
да не съм пропуснал нещо?
Бай Маранди да няма празник? Четох, четох надолу, не видях някаква рецепта, че то ако Маранди има празник, че пусне някоя уникална рецепта, която да е лесна, вкусна и най-вече полезна и здравословна, така че 4-те ми жени да ме благославят къв вкусен майстор съм
Днес се похапва боб, леща или царевица. Може и сладко жито.
Уважаемите госпожи не трябва да перат, а уважаемите господа - да провят ремонт на къща и техника.
Русото да почерпи и да не тормози днес Мечо
П.П. Андреев ден е. Из моят хабитат, освен именниците се почитат и мечките
Ърм, аз се бях наточил на първите зелеви сърми за сезона
Добрутро!!
Днес се похапва боб, леща или царевица. Може и сладко жито.
Уважаемите госпожи не трябва да перат, а уважаемите господа - да правят ремонт на къща и техника.
Русото да почерпи и да не тормози днес Мечо
П.П. Андреев ден е. Из моят хабитат, освен именниците се почитат и мечките
Сега те схванах. Аутизмът- стреса преживян от родителите. Някакви подобни релации имаше и за 11 септември 2001.
Евала!!!
Разбрахме се
П.П. Бях писал и да се готвите за блокаж на южната граница, защото ще ни наводнят с емигранти.
Ма, пей си Пенке ли - кой те слуша - ся всичко бучи, че било проблем. Пак преди 2 години още беше писано нейде.
Ма, аз тия анализи си ги пиша да се фукам после, че блог-чето ми е мноу фешън, бря. Не съм го писал за вас - а за някои други предполагам да се плющя в Русата кордела - хихи
Щот' не съм Българин, а занзибарец от остров Тимбукту да'е ... и затова не съм спал по нощите да смятам и налагам модели - после 1 стинка не поисках, налЕ? ( па - всичко излезе реалност )
Излиза се от т.нар. фертилна възраст, поради късни бременности. Започват да се раждат деца с увреждания като аутисти, със синдром на Даун и прочие психични и физически увреждания. Цялата ви лицемерна Европа е пълна и наводнена с такива деца, които натоварват тотално социалните им системи и ще ги скапят в съвсем скоро време.
----------------------------------------------------------------
Виж дата кога предупреждавам за тия неща, че Мечката ми се прави на психолог да'е ...
Писал съм ви го много отдавна и пак "първият" сняг ще ни изненада, както винаги, щот идвала зима.
Коментар