IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    Обективно погледнато желанието да убиеш мухата, която ти създава дискомфорт, може да се тълкува от някои като престъпление, най-малкото, че искайки да убиеш всички дразнещи мухи, ще нарушиш екосистемата. И от там нали се сещаш-животинките, които се хранят с мухи ще се приспособят в хранене с други насекоми, които се хранят с форми на живот, които оставени свободно биха повлияли смъртоносно на белите дробове на планетата-дърветата, а и от там и на нашето съществуване тук на планетата.
    Hi hi hi,

ами аз нямам проблем с мухите - обективно погледнато имам комарници - нямам мухи.
    Който има мухи - има проблем - или по скоро Токийската борса обективно има проблем, щото убиването на една муха в неизвестната България ще наруши икономическото равновесие и ще доведе до срив на Токийската борса - ама това субективно не го знаеш от мен, щото ще е вътрешна инфо - а тогава съвсем обективно си в затвора и ще си говориш там с мухите кое е обективно, кое субективно!

Наздраве и поздрави! - обективни

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Ако имаш проблем със съвестта (че ако убиеш муха ще отидеш в ада), просто отвори прозореца и я изгони навън.
      Ама това е мнооооого субективно. Обективното го търси в един вестник сгънат на руло и пляскащ насам-натам
      Обективно погледнато желанието да убиеш мухата, която ти създава дискомфорт, може да се тълкува от някои като престъпление, най-малкото, че искайки да убиеш всички дразнещи мухи, ще нарушиш екосистемата. И от там нали се сещаш-животинките, които се хранят с мухи ще се приспособят в хранене с други насекоми, които се хранят с форми на живот, които оставени свободно биха повлияли смъртоносно на белите дробове на планетата-дърветата, а и от там и на нашето съществуване тук на планетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Не ве Мечо, просто в случая модераторката ме изкефи че не допусна в тая тема заигравки от Политиката и лични жалби. За последните си има тема "До Инвестор.БГ" И не че съм фен на проституцията и леките наркотици, ама в случая изцяло заставам зад действията й Един голям Плюс от мен за Амстердамм!
        Ясен си.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov
          Ти какво. Мислиш, че като ме хвалиш и ще ме баламосаш ли ??? Виж в тема политика. Поста на Гигов в който ме нарича платен трол още стои. А мен ме изтриха и тук. Да съм се оплаквал на лични. Аз на ачика се оплаквам и пак го толерират.
          Не ве Мечо, просто в случая модераторката ме изкефи че не допусна в тая тема заигравки от Политиката и лични жалби. За последните си има тема "До Инвестор.БГ" И не че съм фен на проституцията и леките наркотици, ама в случая изцяло заставам зад действията й Един голям Плюс от мен за Амстердамм!

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Ало-о-о-о,
            Ондулиран!?

Чей и язека дип ти ръгна ено пожелание за неята година:

- Да ти се случи добра женка, чунким ти тръпи простотиите! Па да ти огняви болюк чавета - досущ кърдавелки! Беки ти прифанат гореспоменатите и гепнат сите пърсънъл шашавости!
            И гат му доде времето - да ги докараш до племе.

Ма требе му змислиш име!

Оти "българско" веке е заето.
            /Тва последното е, щот мое и да го не знаеш./

.............................
            Ма, глей как забраям!!

......и да ти бутнат училищито, та да не завръшиш осми клас. И слон нивата да ти изрие, гаче насадиш арпаджика, та да не моеш ина манджа да врътнеш!
            Еле тогаз като как ще да ми праиш скомина.

Кнедли ли!
            Нанайци!
            Бах Серго от Казан-лъка голям зор да го прочета, т.е. разбера написаното, амо то е много субективно разбирането на написаното.
            Кажи нещо по обективно, че да не се зорим бре

Коментар

Една муха ( обект ) по никое време на годината, жужаща, се блъска изнервящо в прозорците на стаята ми......Въпроса ми е: субективно погледнато за Вас-трябва да я убия с овладяна жестокост или да опитам да живея в мир с нея като част от природата ни?
              Ако имаш проблем със съвестта (че ако убиеш муха ще отидеш в ада), просто отвори прозореца и я изгони навън.
              Ама това е мнооооого субективно. Обективното го търси в един вестник сгънат на руло и пляскащ насам-натам

Коментар

Една муха ( обект ) по никое време на годината, жужаща, се блъска изнервящо в прозорците на стаята ми......Въпроса ми е: субективно погледнато за Вас-трябва да я убия с овладяна жестокост или да опитам да живея в мир с нея като част от природата ни?
                Улови я и я пусни на "свобода".

Коментар

• Почина Юрий Яковлев.
                  http://offnews.bg/index.php/272849/p...yurij-yakovlev

Земля ему пухом!
                  Last edited by val/she; 30.11.2013, 19:44.

Коментар

• Една муха ( обект ) по никое време на годината, жужаща, се блъска изнервящо в прозорците на стаята ми......Въпроса ми е: субективно погледнато за Вас-трябва да я убия с овладяна жестокост или да опитам да живея в мир с нея като част от природата ни?

Коментар

• Ало-о-о-о,
                      Ондулиран!?

Чей и язека дип ти ръгна ено пожелание за неята година:

- Да ти се случи добра женка, чунким ти тръпи простотиите! Па да ти огняви болюк чавета - досущ кърдавелки! Беки ти прифанат гореспоменатите и гепнат сите пърсънъл шашавости!
                      И гат му доде времето - да ги докараш до племе.

Ма требе му змислиш име!

Оти "българско" веке е заето.
                      /Тва последното е, щот мое и да го не знаеш./

.............................
                      Ма, глей как забраям!!

......и да ти бутнат училищито, та да не завръшиш осми клас. И слон нивата да ти изрие, гаче насадиш арпаджика, та да не моеш ина манджа да врътнеш!
                      Еле тогаз като как ще да ми праиш скомина.

Кнедли ли!
                      Нанайци!

Коментар

Киро пише с два ника - Киро и Карл. Постоянно обижда и флади. Никакво отношение не вземате.
                        Oтдавна се съмнявах в това. Както ръкописа си има разпознаване, така и стилът на писане на постове си има разпознаване.

Но за да влезем в темата - сигурно Киро и Карл са над 30? Или пък по млади?

Коментар

...
                          Ти нали оздравя бре, кво ти пука за другото!?

Па и ако се обиждаш от постовете на Гигов... то тряа си преразгледаш изцяло мирогледа и ценностната система

Жив и здрав бат' Маранди, много късмет и малко повече толерантност!
                          Last edited by Amsterdamm; 30.11.2013, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Ау ... много БЛАГОДАРЯ, цялата банда!!!! ( Поклон )

П.П. Аз па съм нещо болен, ко настинах и меря креватите.

Днес, па бабока от горния етаж ( комшийката ) се раззвъняла още в 9ч сутринта и аз съм зле и не еВавам.

Тя па звънила по телл. и Ламята иде и вика - бе, излез за малко на вратата - па, аз тъкно драйфам в кенефа от тая тъпа настинка.

Викам, бе кажи на жената, че не съм добре - повръщам. Тя бе само да се покажа на вратата.

Излизам, ама й викам стой по-надалеч от мен да не ти натреса някой бацил.

И жената ми подава в една торбичка саксия с цвете вътре ( нещо като теменужка прилича, ама по-големичка с някакви синьо-виолетови и бели цветчета ) и аз го поех и благодарих.

И прибирам се вътре тръгвам да вадя цветето от торбата и гледам бабчето боднало и 20 кинта в листата за почерпка. Бахти пичката - на 80-81 години е - тя най-възрастната в блокчето. То вместо аз да я черпя - тя мене - смех, ма кат' съм болен как да я поканя жената?

П.П. Супер мило, ама то кат' си болен - чиляк не може и да се зарадва кат' хората да'е ... - баси изненадата ми спретнала.

Ха, наздраве!! И тенкю още веднъж!!
                            Бай Маранди, по случай празника те черпя с едно от любимите ми ястия (леко подлютено) - рибена чорба!

Коментар

• Честит имен ден, Маранди!

Коментар

• Ау ... много БЛАГОДАРЯ, цялата банда!!!! ( Поклон )

П.П. Аз па съм нещо болен, ко настинах и меря креватите.

Днес, па бабока от горния етаж ( комшийката ) се раззвъняла още в 9ч сутринта и аз съм зле и не еВавам.

Тя па звънила по телл. и Ламята иде и вика - бе, излез за малко на вратата - па, аз тъкно драйфам в кенефа от тая тъпа настинка.

Викам, бе кажи на жената, че не съм добре - повръщам. Тя бе само да се покажа на вратата.

Излизам, ама й викам стой по-надалеч от мен да не ти натреса някой бацил.

И жената ми подава в една торбичка саксия с цвете вътре ( нещо като теменужка прилича, ама по-големичка с някакви синьо-виолетови и бели цветчета ) и аз го поех и благодарих.

И прибирам се вътре тръгвам да вадя цветето от торбата и гледам бабчето боднало и 20 кинта в листата за почерпка. Бахти пичката - на 80-81 години е - тя най-възрастната в блокчето. То вместо аз да я черпя - тя мене - смех, ма кат' съм болен как да я поканя жената?

П.П. Супер мило, ама то кат' си болен - чиляк не може и да се зарадва кат' хората да'е ... - баси изненадата ми спретнала.

Ха, наздраве!! И тенкю още веднъж!!
                                Last edited by marandi; 30.11.2013, 17:35.

Коментар

Working...
                                X