IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зарата, мерси.....
    Сега го зачетох....
    - Покана за доброволно погасяване...бла-бла...
    - Имам 7 дневен срок да се издължа...
    - Не е ЧСИ , а публичен изпълнител към НАП ( каквото и да значи това....).
    - Никъде не фигурира решение на съд.
    - Спокоен съм ,защото всичко ми е платено, но съм слаб в документацията - справки1, 5 и т.н.

пп. Само едно доосигуряване от 1800 лв не съм платил, но то е от 2007г.... минаха 5 г

пп. Лорде пий едно от мене....Само ще трябва да наточиш канелката.....

4100 главница и 2400 лихви......
    Last edited by 4i40; 01.12.2013, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Тече след първа центрофуга - уплътнение на водна помпа - 30 кинта....

Бях в работата за последно в почивни дни тази година и като се прибирам ме чака препоръчано писмо (( жената го разписала - помислила, че Дядо Коледа и носи диамантен пръстен..)....
      От данъчните през ЧСИ ....
      Търсят ми 6 бона данъци ( бати педалите....3К данъци и 3К лихви за 2 години.... - тва и циганските кредити нямат такава лихва....) и то за година, когато фирмата ми не работеше.....
      Ше вземат чичовия, но само ми създават ядове.........
      Няма такива лихви. По всяка вероятност таксите на ЧСИ-то. И що използват ЧСИ?
      А тези какви нагли копелдаци са.... Мамката са си евали.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Нищо няма да му запорират, щото той няма нищо. Даже ако е на легална работа, мисля, че чичката ще се влее в сивия сектор. Няма да се остави да го стрижат данъчните я....Тази абсолютна давност много ме кефи, дето я замислят, този път ще взема май много крайно решение, което да изненада всички ви.....

Не коментирам.

Само припомням, че е приключило Съдебно дело. Тече Изпълнително дело. Държавата трудно се отказва от именно такива "СВОИ" вземания /още повече - АКО същите не са обжалвани в сроковете, предвидени в закона/..., и всичко това - НЕЗАВИСИМО от конкретно правителство на власт...

п.п. Моите решения винаги са крайни...
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
          ЧичАта, готин човек си, затова ще НАПРАВЯ ОПИТ да очертая проблемаТА...

Не съм всезнаещ, нито пък да "слагам на всяко гърне мерудията", но имам подобни казуси, което ще рече:

1. ЧСИ /или ДСИ - това няма никакво значение - кого са предпочели от двата вида/ - те БИ ТРЯБВАЛО да са инициирали ИзпълнителноТО дело, което е именно в изпълнение на взетото вече Съдебно решение. /Чат ли си какво ти казвам, а именно - Съдът - в някакво свое заседание - открито, или - закрито - е взел решението си на база някакъв закон - не зная кой е той, а и не ме е интересувал..., ВЕРОЯТНО е имало срокове за обжалване, които са пропуснати..., а ВЕРОЯТНО и преди ЧСИ-то - да си имал някакви призовки, ама дамата на сърцето ти - да си е била получила вече диаманта....... , може и да не го е получила от точния човек, де..., ама даН фантазирам с последното.../

2. Сигурен съм, че са ти натътрузили /с въпросното Съдебно решение/ - и съответните лихви, които ВЕРОЯТНО текат от момента на предявяването на иска за Изпълнителното дело.

Оставям на теб по-нататъшните разсъждения.

Бих се радвал, ако оправиш нещата, но ВЕРОЯТНО ще ти запорират НЕЩО СИ -ВСЕ НЯКОГА..., защото в тая страна се удря през пръстите именно дребният и среден бизнес... /разбирай: АКО БЕШЕ затворил някой реактор в Козлодуй, при което хората да останат на студено - тогава щеше да имаш симпатизанти и да си правиш партии на воля......., щяха да те наричат "буден студент" - и да получаваш партийни субсидии, или подобно..., АМА - НАЛИ НЕ СИ ТАКЪВ - ще си плащаш като поп!!!/

С всичкото ми уважение към теб!
          Нищо няма да му запорират, щото той няма нищо. Даже ако е на легална работа, мисля, че чичката ще се влее в сивия сектор. Няма да се остави да го стрижат данъчните я....Тази абсолютна давност много ме кефи, дето я замислят, този път ще взема май много крайно решение, което да изненада всички ви.....

Коментар

Бях в работата за последно в почивни дни тази година и като се прибирам ме чака препоръчано писмо (( жената го разписала - помислила, че Дядо Коледа и носи диамантен пръстен..)....
            Търсят ми 6 бона данъци ( бати педалите....3К данъци и 3К лихви за 2 години....:
            eek: - тва и циганските кредити нямат такава лихва....) и то за година, когато фирмата ми не работеше.....

ЧичАта, готин човек си, затова ще НАПРАВЯ ОПИТ да очертая проблемаТА...

Не съм всезнаещ, нито пък да "слагам на всяко гърне мерудията", но имам подобни казуси, което ще рече:

1. ЧСИ /или ДСИ - това няма никакво значение - кого са предпочели от двата вида/ - те БИ ТРЯБВАЛО да са инициирали ИзпълнителноТО дело, което е именно в изпълнение на взетото вече Съдебно решение. /Чат ли си какво ти казвам, а именно - Съдът - в някакво свое заседание - открито, или - закрито - е взел решението си на база някакъв закон - не зная кой е той, а и не ме е интересувал..., ВЕРОЯТНО е имало срокове за обжалване, които са пропуснати..., а ВЕРОЯТНО и преди ЧСИ-то - да си имал някакви призовки, ама дамата на сърцето ти - да си е била получила вече диаманта....... , може и да не го е получила от точния човек, де..., ама даН фантазирам с последното.../

2. Сигурен съм, че са ти натътрузили /с въпросното Съдебно решение/ - и съответните лихви, които ВЕРОЯТНО текат от момента на предявяването на иска за Изпълнителното дело.

Оставям на теб по-нататъшните разсъждения.

Бих се радвал, ако оправиш нещата, но ВЕРОЯТНО ще ти запорират НЕЩО СИ -ВСЕ НЯКОГА..., защото в тая страна се удря през пръстите именно дребният и среден бизнес... /разбирай: АКО БЕШЕ затворил някой реактор в Козлодуй, при което хората да останат на студено - тогава щеше да имаш симпатизанти и да си правиш партии на воля......., щяха да те наричат "буден студент" - и да получаваш партийни субсидии, или подобно..., АМА - НАЛИ НЕ СИ ТАКЪВ - ще си плащаш като поп!!!/

С всичкото ми уважение към теб!
            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              а стика се кора бре.Що не си кажеш,че не е пускана от доста време и просто се е разсъхнала Разхлабила се е една от двете скоби на помпата и подлизва.
              Ти трактори от реката вадиш посред зима,та една пералня ли ще ти се опре ....надупвай я и притегни скобите,че сигур са се разместили я от празно лангъркана или от препълване,тресла е и са се размърдали маркучите.

Ма после ....сега наздраве
              Нямам енергия вече брат. Иначе съм сигурен че ще се справя (не е космически кораб)... Тия перничани с трактора сега са ме канили на коледно тържество. Нали съм почетен гражданин на града.

Коментар

Търсят ми 6 бона данъци ( бати педалите....3К данъци и 3К лихви за 2 години.... - тва и циганските кредити нямат такава лихва....) и то за година, когато фирмата ми не работеше.....
                А данъчните са си рекетьори. Ама се посъветвай с някой за да не станат 9 000 след година че те само това чакат..

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                  Съдбата, ако я има, кой шъ каже каква е? И има ли таково нещо в логиката, че да й се оплаквмаме? Търсим си оправдания?

Ъ?
                  Има съдба, ама не може да й се оплачеш!

Коментар

Може. То ще си каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Мноого гадно се почувствах, когато преди час един приятел ми съобщи новината в кварталното барче... Много готин човек и талантлив актьор, а поредицата с която стана известен е една от любимите ми в последните години. Нямал е късмет и се е оказал на грешното място, в неподходящото време А законите на физиката май наистина ще се окажат вездесъщи и непреодолими за нас хората, и такива с които трябва винаги да се съобразяваме

Да почива в мир, Пол Уолкър!
                      Еее, ти там отговори на "Съдбата е безмилостно жестока".
                      Този е имал предвид "Борбата е..."

Съдбата не може да е жестока или мека, понеже не е приета в човешките морални преценки.

Та - разстреляният Вапцаров е казал: борбата е безмилостно жестока.

Съдбата, ако я има, кой шъ каже каква е? И има ли таково нещо в логиката, че да й се оплаквмаме? Търсим си оправдания?

Ъ?

https://www.youtube.com/watch?v=4C2K889u_90
                      Last edited by vmankov; 01.12.2013, 16:31.

Коментар

......с една ръка...........
                        Самолет кат Боинг има човека.ти с ръце го караш
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          а стика се кора бре.Що не си кажеш,че не е пускана от доста време и просто се е разсъхнала Разхлабила се е една от двете скоби на помпата и подлизва.
                          Ти трактори от реката вадиш посред зима,та една пералня ли ще ти се опре ....надупвай я и притегни скобите,че сигур са се разместили я от празно лангъркана или от препълване,трела е и са се рамърдали маркучите.

......с една ръка...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                            Имам кран на водата бате Пешо. Водата идва от около метър разстояние (там е и крана). И аз си мисля за уполътнение или семеринг, но ме е яд че човек като даде 800 лв. за пералня се надява поне 10 години да си я ползва без да прави частни язовири в дома си. Ама...
                            Ти трактори от реката вадиш посред зима,та една пералня ли ще ти се опре ....надупвай я и притегни скобите,че сигур са се разместили я от празно лангъркана или от препълване,тресла е и са се размърдали маркучите.

Last edited by katilarium; 01.12.2013, 16:05.
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Тече след първа центрофуга - уплътнение на водна помпа - 30 кинта....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Космо къде е водата пред пералнята зад нея или под нея?Имаш ли спирателен кран на захранващия водопровод?
                                Имам кран на водата бате Пешо. Водата идва от около метър разстояние (там е и крана). И аз си мисля за уполътнение или семеринг, но ме е яд че човек като даде 800 лв. за пералня се надява поне 10 години да си я ползва без да прави частни язовири в дома си. Ама...

Коментар

Working...
                                X