IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В казармата и аз работих ( получавах заплата като срочно служещ ) в една консервна фабрика някъде около Пловдив. Там бяхме на смени - работиш като преса два до три часа, като мачкаш с краката педесет до шейсет тона домати в една вана, а след това отиваш да махаш семето от едни пеперки, които готови отиваха за Русия.......Готино време и много добри спомени имам от тогава

Коментар

• Бил съм на всякакви гнусни бригади, но съм бил и на хубави...В казармата ни пратиха в един месокомбинат да товарим кашони и камиони..ние за по пряки минавахме през едно хале пълно със сол, което ние мислехме за пясък и боклук..Това , докато след няколко часа един пич не се спъна и не открихме, че това е пъстърма заровена в солта да отлежава..После ли..Няколко месеца пекахме на печките пастърма с препечени филии и ракия- е разбира се бяхме вече стари кучета..

Коментар

• Космича ( Космо пича ) пак се разписа. Темата е слагам отново в секция - предпочитани . Малко буйства като се напие ( - ), но като се вземат добрите му страни ( + ), веднага отива в графа- пичага ( готин и добър човек )

Коментар

• През лятната ваканция,м/у 7-ми и 8-ми клас,бех командировка в Кнежъ.
          С приятелчета се цанихме в консервната фабрика,доматено пюре и краставички
          в бурканиЗа месец работа ората дадоха 80 пари и краставички на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Мани, мани.... Аз съм бил на доматеното пюре в "Янко Костов" Варна.... Добре, че не съм гнуслив
            На доматеното пюре верно беше гнус.. Особенно мишките в машината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              По татово време съм бил на бригада на кисело зеле в Костинброд. Много е интересно. Прави се в едни като малки басеини в едно голямо хале... Зелето идва с камиони от едно близко село Петърч и според мен цената му не повече от 10ст на килограм..
              Мани, мани.... Аз съм бил на доматеното пюре в "Янко Костов" Варна.... Добре, че не съм гнуслив

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Добрутро и от мен!
                Както вече казах, метнах първите зелеви сърми за сезона. С купешко зеле, но много хубаво
                Това киселото зеле, ебаси нормата на печалба има
                Слагаш зелки за пеесе стинки, сол и вода, после продаваш след 30 дни всичко това за 2 лева
                По татово време съм бил на бригада на кисело зеле в Костинброд. Много е интересно. Прави се в едни като малки басеини в едно голямо хале... Зелето идва с камиони от едно близко село Петърч и според мен цената му не повече от 10ст на килограм..

Коментар

• Добрутро и от мен!
                  Както вече казах, метнах първите зелеви сърми за сезона. С купешко зеле, но много хубаво
                  Това киселото зеле, ебаси нормата на печалба има
                  Слагаш зелки за пеесе стинки, сол и вода, после продаваш след 30 дни всичко това за 2 лева

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                    Добро утро, тайфата!

Харесвам м. декември - много празници, много хапване и пийване.
                    Успешна работна седмица на младежите и девойките!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Добро,Мечо
                      Добро на всички

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• Добро утро tnm
                          Добро утро Extra Range

Субективизма победи. Възобновявам тренировките.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Зарата, мерси.....
                            Сега го зачетох....
                            - Покана за доброволно погасяване...бла-бла...
                            - Имам 7 дневен срок да се издължа...
                            - Не е ЧСИ , а публичен изпълнител към НАП ( каквото и да значи това....).
                            - Никъде не фигурира решение на съд.
                            - Спокоен съм ,защото всичко ми е платено, но съм слаб в документацията - справки1, 5 и т.н.

пп. Само едно доосигуряване от 1800 лв не саъм платил, но то е от 2007г.... минаха 5 г

пп. Лорде пий едно от мене....Само ще трябва да наточиш канелката.....

4100 главница и 2400 лихви......
                            Нищо не дължиш,най-вероятно,Макс да имаш изравнение 2-3 лв за няколко месеца.Системата им е смотана.Не помня добре,но ставаше въпрос за прехвърляне на осигуровки от юридическо към физическо или нещо от сорта.Декларация някаква....питай счетоводителя си. Може да ти отпишат всички задължения преди 2008(ако имаш такива),но трябва да пуснеш молба до края на годината.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                              Търсим си оправдания?
                              Ъ?
                              Да !!!
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Ще ви го напиша с големи букви!!!
                                ДО НОВА ГОДИНА ОТИДЕТЕ В ДАНЪЧНОТО И ИСКАЙТЕ ОТПИСВАНЕ ПО ДАВНОСТ НА ВСИЧКО ПРЕДИ 2008 Г!!!!!

Коментар

Working...
                                X