IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    А пичове аз не мога да спя нещо... Има вече 10 дена не съм спал... Едно такова а да заспя ама съм буден.. Направо ми бърка ежедневието като не спя нощем.
    Явно ти липсва фазата на дълбокия сън....Това е супер гадно и даже опасно....Възможно да е от стрес или от новото младо маце...
    Хапчета или(и) билки !

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Не е въпрос само на писане. Трябва да ти е интересно, за да решиш да изгубиш, безвъзвратно, няколко часа.
      Е,приоритети де.
      Но няма как друго да заеме първото място освен "манджата",особенно след като се чуе "Гладът е по силен от тока"
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Напълно съм съгласен с Вал. Кахърните мисли са голям проблем. Лекува се обаче много лесно. В един момент разбираш, че хората за които имаш кахърни мисли, освен най-близките естествено, изобщо не им пука за теб. Така че намали кахърните мисли!!! Прегърни най-близките хора и прехвърли твоите кахърни мисли на останалите.

Директно ти казвам например, че можеш да закъснееш заплатите на тези, които не им пука, какво правиш, да не ги забавиш. Тогава проблемът става техен

Коментар

Маранди, не мисля, че Асен е човек, който някой може да изгони от форум. Писането е личен избор. Предполагам, че не се чувства провокиран да го прави/споделя мисли.

Много други никове също не пишат по една или друга причина.Тнм също рядко пише- отчита се с поздрав. Мия, съни и други женски никове- тоже. Ето, и Анон не пише (той не е към женските никове ), Сега, не знам дали мечокът има пръст в това или общата енергия на форума. Застой има във всички теми.
          Асен, директно се обърна към Мариян защо го трият? Щото е казал на някого, че е тъп ли? Е, и ....? ( има право на мнение ).

При Анон случката е друга - там хейтърчетата от форекс го изгониха.

Женските никове си пишат в нормалния цикъл за тях. Визирах Асен, бат' Серго и бат' Космо.

П.П. Повече от конкретен съм кои не пишат вече тук. Ще ти кажа и защо? Защото някои женчовци веднага хукват да хълцат на модераторите, че ги били обидили.

Та, затова съм казал на ощипаните госпожици, че съм публичен и могат веднага да ми вземат координати или аз ще им ги пратя директно. Отиваме в Съда и той ще решава дали съм обидил някого.

Не да тормозят модераторите с фростотиите си ... - били обидени? Че аз какво трябва да кажа, дет' половината форум се издрайфа отгоре ми и не казах една лоша дума към никого. Камо ли да занимавам модератори. Щото не съм фитка. Интересно как пълен анонимник се обижда от публична личност? Че се и жалва после? Ми ей го съда, бря - ще му дам и адреса си да му е по-лесно с жалбата.

Мамо, мамо - па тоя ме обиди ... ( не е ли смешно )?

Коментар

• Сигурно имаш кахърни мисли, Космо.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Ми ще има,направо ще секне.Особенно ако направят и осмък да е работен ден ....то човек требе да е айляк,че да намира време да пише.
              Не е въпрос само на писане. Трябва да ти е интересно, за да решиш да изгубиш, безвъзвратно, няколко часа.

Коментар

• А пичове аз не мога да спя нещо... Има вече 10 дена не съм спал... Едно такова а да заспя ама съм буден.. Направо ми бърка ежедневието като не спя нощем.

Коментар

... Застой има във всички теми.
                  Ми ще има,направо ще секне.Особенно ако направят и осмък да е работен ден ....то човек требе да е айляк,че да намира време да пише.
                  Е на .... Tnm още от сряда почва да реве

Коментар

• Маранди, не мисля, че Асен е човек, който някой може да изгони от форум. Писането е личен избор. Предполагам, че не се чувства провокиран да го прави/споделя мисли.

Много други никове също не пишат по една или друга причина.Тнм също рядко пише- отчита се с поздрав. Мия, съни и други женски никове- тоже. Ето, и Анон не пише (той не е към женските никове ), Сега, не знам дали мечокът има пръст в това или общата енергия на форума. Застой има във всички теми.

Коментар

• Трия, че да не сгъбясваме. Биг Брадър обаче ако чете да даде възможност да се пишат повече символи слято

Коментар

• Ех тоз НАИВНИК ....е таз зап'тайка ще да е объркала раб'тата
                        Накара ме да ги преброя ей ,дваасеипет са

Инак съм трит само два пъти - единият през далечната 2006 ( остаряваме ),
                        и вторият в денят преди изборите таз година,шот теглих една майна на всичкото политик

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          видяхте ли, че точно това е проблемът
                          В чакането?
                          Явно, трябва да спрем да чакаме и да започнем да действаме.

Коментар

• Непротивоконституционствувайте.....

пп На 25 знак си слага автоматично шпацията. Къв е проблема.... ?

Коментар

• видяхте ли, че точно това е проблемът

Коментар

Успешен ден на всички.

От доста време, "Политика " не става за четене.(((
                                От доста време съм преценил, че ставаш за четене....

Коментар

Working...
                                X