IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Не съм герой, но съм доста самотен

Е, свикнал съм отдавна, но не съм се примирил.

Бре Манчо,
    Що ти трябва да свикваш!
    Що ти трябва да се примиряваш!
    Самотата е просто задължителна част от познанието.

Не мое хем душата в рая.......

Коментар

Я, кажи, сега, с какво, Аз- лично, ти скапвам качеството на живот?

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
        Ех, Манков......
        Защо си се припознал в самотния герой

Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          МАЛИИИИИИИ,то е хубаво да имаш самочувствие,ма на тебе май ти е в повечко а?
          Кво ти самочувствие бе, батка?

Аз казвам своята истина, добра, лоша ли, правилна ли, не ли.

Все пак съм на доста години (мога вече да видя и края ("финала" за Вал)) и съм минал отдавна набързо през кефа "аз съм".

Тук казах "елате с мен".

Който ще.

Не, не казвам, че непременно съм прав.

Но за себе си съм прав.
          Свободен във виелицата.

Коментар

• Ех, Манков......
            Защо си се припознал в самотния герой (аз съм писала за алпинисти, а не сноби- влюбени в идеята за неповторимостта си), че и на върха, не знам.
            Аз категорично не се припознавам в твоите.. колко ..бяха %, ааа- 95 били.
            Винаги съм била сред малкото проценти- независимо дали е за добро или зло. По-добре пред строя отколкото в него.

Коментар

Ех, Вал...

Сега ще бъда "лош".

Заедно с теб имаше още един-два коментара на значението на песните на Висоцки, пуснати от мен.

Всичките, заедно с твоя, са в смисъл, че слагам ударението на мен, тъй извисеният, тъй самотен на върха...

Не слагам там ударението. Както и бат ви Висоцки не го слага.

Ударението, деца, е не там, че съм високо, а там, че вие сте ниско.
              Ние, аз, заедно с Висоцки, Мечо, kev, Чичо, Пешо, равновесие и прочии - искаме много повече хора около нас, отколкото под нас.

Защо да бъдем сноби? Ние не сме сноби; снобите се кефят не на това, че са високо (не могат), а на това, че другите са ниско.

От тази гледна точка виж моето човеконенаевистничество към тези от вас, които следват чуждата гледна точка без да мислят от своя.
              Така управляващите, основно еврейчета, ви вкарват в коловоза, удобен за тях - и вие кльопате, кльопате даже и до края на живота си. И колкото повече от вас следват чуждия коловоз, толкова повече го удълбават. Това казва и бат ти Висоцки.

Но с това ваше, Вал, вие, деветдесет и пет процента от двукраките, избрали да са овце, сваляте моето качество на живот, понеже около мен има не повече от десет човека, с които да говоря истина.

Затова съм човекомразец, Вал, а по-точно - мразещ двукраките овце и свине. Щото аз съм двукрак човек, живеещ сред двукраки овце и свине.

А бих искал да живея с хора, Вал

МАЛИИИИИИИ,то е хубаво да имаш самочувствие,ма на тебе май ти е в повечко а?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ех, Вал...

Сега ще бъда "лош".

Заедно с теб имаше още един-два коментара на значението на песните на Висоцки, пуснати от мен.

Всичките, заедно с твоя, са в смисъл, че слагам ударението на мен, тъй извисеният, тъй самотен на върха...

Не слагам там ударението. Както и бат ви Висоцки не го слага.

Ударението, деца, е не там, че съм високо, а там, че вие сте ниско.
                Ние, аз, заедно с Висоцки, Мечо, kev, Чичо, Пешо, равновесие и прочии - искаме много повече хора около нас, отколкото под нас.

Защо да бъдем сноби? Ние не сме сноби; снобите се кефят не на това, че са високо (не могат), а на това, че другите са ниско.

От тази гледна точка виж моето човеконенаевистничество към тези от вас, които следват чуждата гледна точка без да мислят от своя.
                Така управляващите, основно еврейчета, ви вкарват в коловоза, удобен за тях - и вие кльопате, кльопате даже и до края на живота си. И колкото повече от вас следват чуждия коловоз, толкова повече го удълбават. Това казва и бат ти Висоцки.

Но с това ваше, Вал, вие, деветдесет и пет процента от двукраките, избрали да са овце, сваляте моето качество на живот, понеже около мен има не повече от десет човека, с които да говоря истина.

Затова съм човекомразец, Вал, а по-точно - мразещ двукраките овце и свине. Щото аз съм двукрак човек, живеещ сред двукраки овце и свине.

А бих искал да живея с хора, Вал
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Че аз даже и автомобил нямам
                  Тоз къф е ??? Текеесярски лий ???
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• с извинения, че не мога да следя дискусиите ви, а включванията ми са епизодични - ангажименти и т.н...

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                      очевидно това е национална черта: някой споделя проблем, друг се опитва да прояви разбиране и го коментира...

третият /българин/, вместо да коментира основния проблем...

лошо няма, де - айде сЯ пък - няма да си търсим кусури..., пък и тук да не е учебно заведение......, правилно.
                      Че аз даже и автомобил нямам

Коментар

• очевидно това е национална черта: някой споделя проблем, друг се опитва да прояви разбиране и го коментира...

третият /българин/, вместо да коментира основния проблем...

лошо няма, де - айде сЯ пък - няма да си търсим кусури..., пък и тук да не е учебно заведение......, правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Брях, кви неща имало в автомобилите
                          А аз цял живот да карам, без да ги знам
                          Ха, те и мойте коли имат хиляди амджиклами, обаче аз знам само кормилото, педалите, скоростите и светлините. Даже бибитките не знам къде са, щото не бибиткам. Веднъж Космо ми беше казал по форума, къде е бибитката на малката количка, но аз пак забравих.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                            Според мен е достатъчно да й кажеш, че - АКО не си седне на дупЕто, за да научи закона на Ом и останалата материя - да не си и помисля за автомобил, който се управлява от електронен контролен модул, а и - че няма да види автомобил с бездистрибуторно запалване, а ще си кара само на конвенционалния тип - с механичните и вакуумните устройства за предварение и ще се омазва до лактите, за да си прави сама регулировките...Гаранция, че ще научи нещата, без дори да се замисля...

Ако това не помогне /защото вече си й взел автоматика/ - Господ да ти е на помощ ще има да се ууууучите...
                            Брях, кви неща имало в автомобилите
                            А аз цял живот да карам, без да ги знам

Коментар

• Добро утро ! Да сте здрави и обичани и 2014 да ви е на всички - страхотна година !
                              (кой както си я представя и желае)

Коментар

• само да вметна ,че електромобилите са измислени,доста преди конвенционалните ядящи петрол машини!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X